Problemesex

Afla cu ce semn zodiacal esti compatibil

cu ce semn zodiacal esti compatibil

In astrologie sunt patru semne zodiacale: Foc, Pamant, Aer si Apa, fiecare cu cate trei zodii. Relatiile dintre aceste semne zodiacale pot diferi, in functie de caracteristicile fiecarei zodii.

Afla in continuare cu ce semn zodiacal esti compatibil, potrivit reed.com.

Combinatii intre aceleasi elemente

Relatie Foc – Foc

Semne de Foc sunt Berbecul, Leul si Sagetatorul. Acest element simbolizeaza energia, iar cand doua persoana din acelasi semn zodiacal se intalnesc, se inteleg foarte bine. Relatiile amoroase avanseaza rapid si devin foarte puternice.

10 semne de incompatibilitate in cuplu

Relatie Pamant – Pamant

Semne de Pamant sunt Taur, Fecioara, Capricorn. Acest element semnifica materialismul, iar nativii acestor zodii sunt foarte practice. Relatiile de cuplu sunt bazate pe angajamente economice si culturale si mai putin pe pasiune si emotii. Dragostea infloreste cand aceste standarde sunt atinse.

Relatie Aer – Aer

Semne de Aer sunt Gemeni, Balanta, Varsator. Acest element simbolizeaza ideile. Cand doua semne de Aer se intalnesc ei vor discuta foarte mult, fac schimb de idei si isi fac planuri despre cum va decurge relatia.

Relatie Apa – Apa

Semne de Apa sunt Rac, Scorpion si Pesti. Acest element simbolizeaza emotiile. Cand doua semne de Apa se intalnesc, se inteleg din instinct. Nici nu apuca sa articuleze unul dintre parteneri vreo dorinta, ca celalalt s-a si pus pe treaba. Cei doi parteneri vor “inota” foarte bine impreuna, fara sa depuna eforturi prea mari.

Combinatii de semne opuse

Relatie Foc – Aer

Aerul provoaca Focul sa mediteze, in timp ce Focul nu are timp de filosofiile Aerului. De cealalta parte Focul il provoaca pe Aer sa vorbeasca mai putin si sa actioneze mai mult, pentru ca Focul nu vrea sa vorbeasca despre dragoste, vrea sa faca dragoste.

Cele mai bune zodii in dormitor. Afla ce se spune despre zodia ta

Relatie Pamant – Apa

Relatia dintre Pamant si Apa poate fi foarte fructuoasa. Ambii isi doresc dragoste neconditionata, iar Apa ii poate arata Pamantului ca in viata sunt mai multe lucruri importante, nu doar statut social si conturi in banca.

Alte combinatii

Relatie Foc – Pamant

Semnele de Pamant sunt sursa de inspiratie pentru cele de Foc. Relatia dintre ei va dura mai ales daca de la inceput se vor stabili reguli clare de convietuire.

9 mituri despre sex pe care n-ar mai trebui sa le crezi

Relatie Foc – Apa

Semnele de Apa sunt fascinate de cele de Foc si nu inteleg cum de reusesc sa faca atat de multe lucruri. Mai mult, isi doresc sa atinga si ei asemenea performante.

Relatie Pamant – Aer

O relatie intre un semn de Pamant si unul de Apa va dura daca fiecare partener are roluri clare. Aerul are idei marete, pe care Pamantul le poate pune in aplicare, insa si Aerul ar trebui sa puna umarul la treaba, daca vrea ca relatia sa reuseasca.

Relatie Aer – Apa

Semnele de Aer pot trai in lumea lor teoretica, deconectati de realitate. Semnele de Apa pot aduce in relatie latura emotionala pentru a echilibra ratiunea semnelor de Aer.

Exit mobile version