Problemesex

13 combinatii zodiacale perfecte

combinatii zodiacale perfecte

Chiar daca ti se pare greu de crezut, zodia in care te-ai nascut te poate ajuta sa iti gasesti sufletul pereche.

Iata cele mai bune combinatii zodiacale. Ti se potrivesc?

Balanta-Leu

Dominatoarea Balanta impartaseste nevoia de socializare a tumultosului Leu. Amandoi iubesc sa fie in centrul atentiei si sa fie sufletul petrecerilor. Impreuna fac o echipa pe cinste.

Gemeni-Balanta

Conexiunea sexuala dintre cele doua semne zodiacale este la cote inalte, iar relatia dintre ele este mai mult decat intensa. Ambele semne sunt suficient de diplomate pentru a ajunge la un consens.

Berbec-Varsator

Este genul de relatie pe care toata lumea il doreste. Amandoi partenerii sunt dornici de aventura, n-au inhibitii si sunt foarte sociabili.

Berbec-Rac

Berbecul este curajos si indraznet, calitati pe care Racul le-a admirat intotdeauna. Racul este fascinat de energia debordanta a Berbecului.

Berbec-Pesti

Pestii sunt destul de pasivi si nu sunt deranjati de veleitatile de lider ale Berbecului. Mai mult, nativilor din zodia Pesti le place sa fie condusi de Berbeci.

Rac-Pesti

Semne de apa, marcate de sensibilitate, Racul si Pestii fac tot posibilul sa nu se raneasca reciproc.

Taur-Rac

Dincolo de atractia reciproca intre cele doua semne zodiacale, ele pretuiesc aceleasi valori: familie, casa, stabilitate.

Taur-Capricorn

Capricornul iubeste sensibilitatea si dragalasenia partenerului sau din zodia Taurului, in timp ce Taurul admira etica si simtul umorului Capricornului.

Sagetator-Berbec

Ambele semne zodiacale iubesc sa socializeze. Daca e ceva ce nu-i place Sagetatorului, acest lucru este dramatizarea. De aceea, Berbecul este perechea perfecta pentru el.

Leu-Sagetator

Sagetatorul iubeste increderea de sine pe care o emana Leul, desi acesta din urma are tendinta sa fie inflexibil, cateodata. Sagetatorul il ajuta pe Leu sa gaseasca solutii la problemele lui.

Fecioara-Capricorn

Capricornii sunt persoane practice si raspund foarte bine la sinceritatea nativa a Fecioarei. Fiecare, insa, are tendinta de a se retrage in propria carapace, din cand in cand.

Varsator-Gemeni

Varsatorii sunt creativi, iar Gemenii admira asta la ei. Perechea trece prin multe suisuri si coborasuri, insa au suficienta intelepciune pentru a trece peste ele.

Scorpion-Leu

Leului ii place sa fie in centrul atentiei, iar Scorpionul este din cand in cand gelos. Dar asta nu face decat sa condimenteze putin relatia lor perfecta.

Sursa: howtomotivation.com

Foto: Pixabay.com

Exit mobile version