Problemesex

Horoscopul sexual al lunii martie

dragoste horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-1873181_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna martie 2017.

 

 

Berbec

O luna armonioasa, romantica. Imaginatia se intensifica si iti ofera stimuli noi. Ai parte de evenimente amoroase agreabile, poti primi cadouri, te intalnesti cu persoane speciale. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, partenerul vibreaza la unison cu tine. Daca esti singur, iti poti gasi linistea sufleteasca in bratele unei persoane pe care o vei cunoaste prin intermediul famliei.

 

 

Taur

O luna in care dragostea fizica este intensificata de discutii romantice. Simti nevoia de mai multa intelegere, de mai multa conexiune verbala, nu doar fizica. Puneti la punct mai multe aspecte ale relatiei voastre, de la treburile casnice la respectarea individualismului fiecaruia. Aveti discutii despre comportamente, atitudini, virtuti, credinte, defecte, iar noua lumina aduce un plus relatiei.

 

 

Gemeni

O luna armonioasa, in care sentimentele se accentueaza. Vei reusi sa-ti exprimi mai clar sentimentele, fara timiditate sau alte complexe. Daca esti singur si vrei sa cuceresti un potential partener, acum este momentul sa ii spui ce simti. Radiezi energie pozitiva, esti sarmant si atragator si sansele de reusita sunt destul de mari.

 

 

Rac

Luna martie este armonioasa, energica. Te bucuri de prezenta partenerului de cuplu, relatia este in vibratii pozitive. Iti exprimi cu usurinta emotiile, sentimentele, iei decizii care sunt aplaudate de catre persoana iubita. Esti pasional, senzual, cuceritor, si reusesti sa-ti imparti atat de bine timpul incat nu neglijezi nici viata romantica, nici pe cea profesionala.

 

Leu

Viata amoroasa renaste odata cu venirea primaverii. Te bucuri de o energie in crestere, starea de spirit este buna, esti spontan si cuceritor. Probleme pot aparea din cauza irascibilitatii tale cauzate de viata profesionala. Orice neintelegere poate fi depasita cu ajutorul autocontrolului. Nu este recomandat sa iei decizii bazate pe impuls.

 

 

Fecioara

Debordezi de energie pe care o canalizezi exclusiv catre viata amoroasa. Esti spontan, direct, pasional, romantic, galant. Daca nu esti implicat intr-o relatie de cuplu, exista sanse mari sa intalnesti o persoana de care sa te simti foarte atras. Atentie, insa, sa nu devii prea insistent, caci se poate speria si risti sa dea inapoi.

 

 

Balanta

Nivelul energiei pare a fi in scadere in luna martie si ai nevoie de mai multa liniste pentru a te putea concentra la ceea ce faci. Pot aparea situatii care sa-ti puna la incercare credintele, insa reusesti sa te feresti de ispite. Gelozia te poate pune si ea la incercare, mai ales daca esti prea atasat de partenerul de cuplu. Fereste-te de actiunile extreme.

 

 

Scorpion

Simti nevoia de mai multa actiune alaturi de partenerul de cuplu. Vor fi iesiri mai dese, in oras, la cine romantic, la dans sau in weekend-uri romantice. Nu e nimic rau cu toate acestea, insa ar trebui sa fii cu un ochi si pe bugetul casei. Daca ramai fara lichiditati s-ar putea sa devii apatic si rece, iar asta nu face bine la amor.

 

Sagetator

Evita comportamentul egocentric si invata sa discuti deciziile importante cu partenerul de cuplu. Ai tendinta de a actiona fara sa te consulti cu persoana iubita si pot aparea frustrari. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa-i dai raportul pentru fiecare actiune a ta, insa in ceea ce priveste cuplul ar trebui sa actionati impreuna, nu separat.

 

 

Capricorn

Exista posibilitatea ca o relatie de prietenie sa se transforme intr-o idila. Sau poate, intr-o calatorie de afaceri, iti intalnesti jumatatea. Nu este exclus nici ca unul dintre prietenii tai sa-ti faca cunostinta cu o persoana deosebita. Oricare dintre aceste actiuni ti se potriveste, pare ca intalnirea este cu noroc. Daca esti deja implicat intr-o relatie, te bucuri de o comunicare sincera si deschisa.

 

 

Varsator

Ai tendinta sa fii rece si distant, ceea ce pentru relatia de cuplu poate fi o lovitura fatala. Este recomandat sa fii prudent si sa actionezi matur, altfel risti sa darami tot ce ai construit pana acum. Fii increzator in tine insuti si renunta la gelozie. Acorda mai multa atentie partenerului de cuplu, iesiti mai des in oras  si comunica mai mult si mai deschis cu el.

 

 

Pesti

Esti senzual, pasional, spontan si nerabdator sa-ti manifesti sentimentele fata de partenerul de cuplu. Nivelul comunicarii cu persoana iubita creste, scapi de insecuritatile sentimentale si esti mai deschis. Nu sunt excluse iesirile romantice sau calatoriile in destinatii alese deseori de indragostiti.

 

Foto: Pixabay.com

 

Exit mobile version