Problemesex

 Horoscopul amoros al lunii septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna septembrie 2015.

 

Berbec

Asteapta-te la intalniri sau aventuri amoroase ivite din senin. Daca nutresti ceva sentimente fata de o persoana de sex opus, poti incerca sa o cuceresti, dupa 6 septembrie. Pana atunci, sansele de reusite sunt minime. Dupa 28 septembrie dorintele amoroase devin mai mari. Se recomanda putina precautie, caci nu toate persoanele pe care le intalnesti pot fi de incredere.

 


Taur

Septembrie poate deveni pentru Taurii cuplati cea mai memorabila luna de anul acesta. Se anunta iesiri in natura, picnicuri, plimbari romantice. Totusi, trebuie sa fii precaut si sa nu grabesti lucrurile. Taurii singuri vor traversa momente de stres, in care capitolul dragoste sa nu fie la cel mai inalt nivel.

 

Gemeni

Traversezi o perioada de maxima creativitate, asa ca poti incerca sa scrii o scrisoare de dragoste sau un cantec romantic pe care sa-l prezinti persoanei iubite. Vesti bune si pentru Gemenii singuri. Arta flirtului este desavarsita si cuceresti cu usurinta persoanele de sex opus.

 

 

Rac

Luna septembrie iti poate rezerva dezamagiri si neintelegeri. Poti deveni ursuz din cauza unor cheltuieli suplimentare neasteptate. Este recomandat sa eviti sa-ti plangi de mila si sa actionezi. Roaga-ti partenerul de cuplu sa-ti faca masaje senzuale relaxante, petreceti mai mult timp impreuna, in liniste. Dupa 25 septembrie, lucrurile par sa se linisteasca.

 

 

Leu

Leii se vor bucura de o luna septembrie romantica, indiferent daca sunt singuri sau cuplati. Leii singuri ar trebui sa-si faca curaj sa intre in vorba cu presoana pe care o admira. Leii cuplati pot calatori impreuna cu persoana iubita in zone pe care nu le-au mai vizitat pana acum, croaziere romantice. S-ar putea ca dupa 17 septembrie sa existe ceva incurcaturi cu actele sau cu bagajele, insa nimic nu poate umbri dragostea.

 

 

Fecioara

Fecioarele se bucura in luna septembrie de energie la nivel inalt. Starea de spirit este fantastica si ii transforma pe reprezentantii zodiei Fecioara in amanti dragastosi si jucausi, dornici de momente intime fierbinti. Dupa 17 septembrie este posibil ca Fecioarele singure sa inceapa sa se simta nostaligice, sa se gandeasca la o dragoste pierduta.

 

Balanta

In luna septembrie se recomanda prudenta pentru Balante in ceea ce priveste relatiile amoroase. S-ar putea ca Balantele implicate intr-o relatie de cuplu sa devina plictisite si sa-si doreasca ceva nou. Pentru Balantele singure se anunta o luna zburdalnica, cu multe intalniri si petreceri. Atentie la aventurile de-o noapte pe care s-ar putea sa le regreti.

 

 

Scorpion

Relatiile Scorpionilor sunt intense, cu dragostea si sexul aflate pe lista de prioritati. Acest lucru accentueaza si sentimentele de posesivitate si gelozie. Se recomanda prudenta caci orice exagerare in aceasta directia poate duce la destramarea cuplului. Scorpionii singuri par a avea noroc in dragoste, in special dupa 25 septembrie. Este recomandat sa-si foloseasca intuitia.

 

 

 

Sagetator

Luna septembrie le aduce Sagetatorilor o multime de suprize in dragoste. Daca esti un Sagetator singur, pana la sfarsitul lunii este foarte posibil sa nu mai fi. Vei uita o dragoste care te-a ranit profund si iti incerci din nou norocul cu partener special. In cazul Sagetatorilor aflati intr-o relatie de cuplu se recomanda prudenta, intrucat dupa 17 septembrie sunt posibile neintelegeri si confuzii.

 

Capricorn

Capricornii manifesta in luna septembrie o dorinta intensa de romantism si pasiune. Capricornii porniti in cautarea sufletului pereche au mari sanse sa-l gaseasca, in timp ce nativii implicati intr-o relatie se pot astepta ca numarul membrilor familiei sa crasca. Aventurile de-o noapte nu sunt pe gustul lor, Capricornii isi doresc o relatia bazata pe dragoste adevarata, traita intens.

 

 

Varsator

Varsatorii vor experimenta o nevoie acuta de dragoste si sex. Cei care au deja o relatie de cuplu vor deveni posesivi cu partenerul lor. Cei singuri se vor bucura de mai multe intalniri in urma carora este foarte posibil sa-si gaseasca persoana speciala de care au nevoie. Nu sunt excluse escapadele romantice, in locuri exotice, in special dupa prima saptamana din septembrie.

 

 

Pesti

Nemultumirea de la locul de munca se poate rasfrange asupra vietii amoroase pentru Pestii implicati intr-o relatie de cuplu. Nativii singuri vor fi rascoliti de amintirile unei vechi iubiri. Dupa 17 septembrie pot aparea situatii tenstionate si este recomandata prudenta.

 

Exit mobile version