Cat de mult conteaza marimea penisului? Ce spun femeile

04 mai 2019,
Vizualizari: 9.094, 1 azi
marimea penisului

Alte concluzii

Vaginul este un organ destul de mic si ingust, dar adaptabil multor situatii. Asadar, el e satisfacut cu multe dimensiuni de penisuri, fara prea multe mofturi. Iar media lungimii unui vagin al unei femei care inca nu a nascut, este de doar 7-8 cm. Chiar si un penis mic il va putea satisface fara probleme. Deci, si daca ai in dotare un armament urias, tot n-ai ce face cu el, fiindca dimensiunea suplimentara nu are unde sa se duca, va ramane pe afara. Femeile prefera un penis jucaus, mai degraba, decat unul mare, mai ales ca majoritatea nervilor sunt in zona exterioara a vulvei.

Intra in joc

Sa stai si sa te plangi ca n-ai un penis prea mare si sa fii vesnic nemultumit, nu-ti va imbunatati viata sexuala si nu va aduce nimanui vreo bucurie in plus. Important este confortul si legatura emotionala dintre parteneri, nu numarul de centimetri.

Si daca esti cu adevarat preocupat cum sa-ti satisfaci partenera, invata despre toate tehnicile care o pot satisface, dincolo de penetrarea efectiva. Invata, totodata, ce te avantajeaza si ce nu, in functie de marimea de care dispui, alege pozitiile cele mai bune, tehnicile cele mai satisfacatoare si concentreaza-te sa-ti folosesti la maxima capacitate ce ai in dotare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole