Sfaturi pentru parinti de Craciun: Cum sa eviti accidentele si ranirile copiilor in sezonul sarbatorilor de iarna - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Sfaturi pentru parinti de Craciun: Cum sa eviti accidentele si ranirile copiilor in sezonul sarbatorilor de iarna

Cum sa eviti accidentele

5. Evita accidentele ce pot porni de la aprinderea bradului, asigurandu-te ca ai un brad proaspat, verde si udat frecvent.

Tine minte si amplaseaza bradul departe de surse de caldura cum ar fi calorifere, seminee, lumanari. Daca cumperi un brad artificial, uita-te sa scrie pe el ca este rezistent la foc.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

6. Scoate din priza instalatiile de beculete cand mergeti la culcare si stingeti lumanarelele cand parasiti o camera.

 

 

7. Daca ai in casa alarma anti-fum, asigura-te ca ea are baterii functionale si ca este in stare de functiune.

Invata-ti membrii familiei care este forma de a iesi cel mai rapid din casa in cazul in care printr-un absurd izbucneste un incendiu in domiciliu, cauzat de o clipa de neatentie.

 

 

8. Tine plantele decorative dar otravitoare departe de copii si animalele de companie, cum ar fi amarilul, vascul sau planta de craciun. Tine la indemana numarul de telefon de la urgenta in caz ca este nevoie sa il folositi.

 

 

9. Aduna si arunca toate hartiile de impachetat de langa brad sau semineu dupa ce toate cadourile au fost despachetate.

 

 

10. Urmeaza-ti bunul simt atunci cand decorezi bradul si casa. Nu exagera. Foloseste instalatie de interior in casa si de exterior pentru in curte sau balcon si in niciun caz nu folosi mai mult de 3 instalatii in fiecare loc (inauntru sau afara) pentru a nu suprasolicita reteaua electrica.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 17/12/2018