Sfatulparintilor.ro

Cea mai puternica rugaciune pentru vindecare. Ce rugaciuni sa spui pentru sanatate si tinerea bolilor departe de tine

Cea mai puternica rugaciune pentru vindecare

In cazul in care cauti cea mai puternica rugaciune pentru vindecare, citeste in continuare. Iti prezentam o colectie de rugaciuni pe care sa le spui pentru sanatate si tinerea bolilor departe de tine.

Cea mai puternica rugaciune pentru vindecare – catre toti sfintii cudarul vindecarii

Se spune ca daca aceasta rugaciune este spusa cu credinta timp de 7 zile la rand, toti sfintii vor conlucra si isi vor uni puterea pentru a se ruga impreuna pentru vindecarea bolnavului.


O, sfanta ceata a celor care L-ati slujit pe Hristos, aducandu-mi aminte de faptele voastre minunate, va aduc lauda dupa cuviinta: Bucurati-va, stele ale cerului duhovnicesc! Bucurati-va, impreuna cu cetele ingeresti! Bucurati-va, candele ale Bisericii lui Hristos!

Bucurati-va, sfintilor prin care Domnul imparte tuturor tamaduiri!

Voi ati impartit neamului omenesc multime de vindecari minunate si, pentru aceasta, la voi alerg astazi, nadajduind ca nu ma veti trece cu vederea.

Ajutati-ma sa primesc tamaduire de la Hristos Dumnezeul nostru, Cel Ce v-a dat bi­ruinta in lupta cu trupul, cu patimile si cu poftele, Caruia Ii aduc smerita rugaciune: Doamne Iisuse Hristoase, Care i-ai ran­duit pe sfintii Tai drept mijlocitori ai cererilor oamenilor, arata-mi mila Ta si mie, pacatosului, care sunt incercat in focul durerilor, si daruieste-mi vindecare trupeasca si sufleteasca.

Pentru ruga­ciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Sfantului Ioan Botezatorul, dascalul pocaintei; ale Sfintilor, mari­tilor si intru-tot-laudatilor Apostoli; ale Sfintilor mari dascali ai lumii si ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Cuvantatorul de Dumnezeu si Ioan Gura de Aur;
ale celor intre sfinti Parintii nostri Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei si Spiridon al Trimitundei, facatorii de minuni;
cu ale Sfintilor Mari Mucenici Gheorghe, Purtatorul de biruinta, Dimitrie, Izvoratorul de mir, Ioan cel Nou de la Suceava si Ioan Valahul;
cu ale Sfintilor Doctori fara de arginti Cosma si Damian, Chir si Ioan, Pantelimon si Ermolae, Samson si Diomid, Fotie si Anichit, Talaleu si Trifon;
cu ale Sfantului Stelian, ocrotitorul copiilor;
cu ale preacuviosilor si de-Dumnezeu-purtatorilor parintilor nostri: Grigorie Decapolitul, Nicodim de la Tismana, Visarion si Sofronie;
cu ale preacuvioasei Maicii noastre Paras­cheva si ale tuturor Cuviosilor Parinti si Cuvioa­selor Maici, care s-au nevoit in dreapta-credinta.

Ca Tu esti Dumnezeul tamaduirilor, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava Iti inaltam, impreuna si Celui fara de inceput al Tau Parinte si Preasfantului si bunului si de-viata-facatorului Tau Duh, in vecii vecilor.

Amin!

Citeste si: Binecuvantarea ADN-ului si vindecarea

Cea mai puternica rugaciune pentru vindecare – catre Sfantul Ierarh Nectarie de la Eghi­na

O, preasfinte si intru tot laudate, mare facatorule de minuni Nectarie, pri­meste a­ceasta putina rugaciune de la noi, nevred­nicii robii tai, caci catre tine, ca la un ade­varat izvor de tamaduiri si grabnic fo­lo­sitor si ajutator prea­minunat scapand si catre sfant chipul icoanei tale privind, cu la­crimi fier­binti ne rugam tie: vezi, sfinte, durerile noastre, vezi saracia si ticalosia noastra. Vezi ranile sufletelor si ale trupurilor noastre.

Ne rugam tie, Sfinte Ierarhe Nectarie, grabeste de ne ajuta cu neincetatele si sfintele tale rugaciuni si ne sprijineste pe noi, robii tai. Ia aminte la sus­pinele noastre si nu ne trece cu ve­derea pe noi, ticalosii si scarbitii, ca stim, sfinte al lui Dumnezeu, ca si dupa mutarea ta din viata aceasta trecatoare cine a nazuit la ajutorul tau si cu credinta ti s-a rugat nu a ramas nea­jutat.

Ca cine te-a chemat intru ajutor si nu l-ai auzit?

Sau cine, in dureri fiind si alergand spre ajutorul tau, nu i-ai usurat suferinta?

Minunile si ajutorul tau ne-au facut si pe noi, ticalosii si scarbitii, sa te chemam sa ne vii in ajutor. Stim, o, alesule ierarh, de multi­mea ta­ma­duirilor pe care le-ai facut, nou doc­tor fara-de-arginti aratandu-te. Nu cu­noas­tem nici sufe­rinta si nici durere pe care sa nu le poti alina.

Nu cunoastem nici o boala careia tu sa nu ii poti aduce tamaduire, dar mai mult decat atat, nu numai ca ai tamaduit boli despre care doctorii ziceau ca nu pot fi tamaduite, ci si pe multi bol­navi i-ai ajutat sa se intareasca in credinta si in rabdare, si sa ia plata de la Dumnezeu pentru osteneala lor.

Ingenunchind, ne rugam tie, Sfinte Ie­rarhe Nectarie, ca sa te rogi pentru noi lui Hristos, Cel Ce n-a trecut cu vederea ruga­ciunile tale cele jertfelnice, ci te-a intarit si te-a primit in cerestile locasuri.

Catre Acela roaga-te, ca sa fim si noi ajutati si miluiti cu rugaciunile tale, si din pagube si necazuri izbaviti, ca sa binecu­vantam pe Dum­nezeu Cel in Treime laudat, totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor.

Amin!

Te mai poate ajuta si articolul: Rugaciuni pentru sanatate. Cele mai puternice 8 rugaciuni pentru sanatatea ta si a familiei tale

Cea mai puternica rugaciune pentru vindecare – catre Sfantul Efrem cel Nou

Sfinte Efrem, mare mucenice al lui Hristos, asculta acum putina noastra rugaciune pentru robii lui Dumnezeu (numele) care sunt incercati de boli, suferinte si de ispite. Venim la tine ca la un doctor ceresc si credem ca vei primi cererea noastra si vei usura suferintele lor. Ai spus ca ai leacuri pentru toate felurile de boli, si de aceea nadajduim ca iubirea ta de oameni nu s-a imputinat. Cine poate spune multimea minunilor tale? Cine stie cati suferinzi au aflat izbavire prin rugaciunile tale?

Ajuta-i, Sfinte Efrem, ajuta-i pe cei suferinzi!

Roaga-te lui Hristos Dumnezeu pentru ei si, daca le este de folos sa fie tamaduiti degraba, fa sa se intample aceasta spre slava lui Dumnezeu. Iar daca le este mai de folos sa duca mai departe crucea suferintei lor, ajuta-i sa rabde fara sa carteasca, ca sa primeasca luminoasa cununa a rabdarii.

Sfinte Mare Mucenice Efrem, tu ai rabdat suferinte de nespus, iar viata noastra este plina de desfatari. Dar chiar daca suntem pacatosi si intinati prin tot felul de patimi, indraznim a ne ruga tie. Caci nu pentru noi ne rugam tie, sfinte, ci pentru bolnavii acestia pe care suferintele i-au ingenunchiat. Fii lor pazitor, povatuitor, ocrotitor si tamaduitor, ca sa iti multumeasca cu inima smerita si sa Il slaveasca pe Dumnezeu care te-a acoperit cu harul Sau, aratandu-te mare facator de minuni, in vecii vecilor.

Amin!

Acatistul Maicii Domnului pentru vindecarea de boli

Rugaciunile incepatoare:

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru Numele Tau.

Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-Se Numele Tau, vie Imparatia Ta, fie voia Ta, precum in cer si pe pamant. Painea noastra cea spre fiinta, da-ne-o noua astazi, si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau.

Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin.

Apoi se zic Condacele si Icoasele:

Condacul 1

Dupa Sfanta Adormire a Ta si dupa minunata primire cereasca care Ti S-a facut, ai primit un loc in Sfanta Imparatie, un Sobor minunat al Tau, un loc pe Pamant unde se Preaslaveste Numele Tau, precum si darul de a-i vindeca pe cei care cu dragoste la Tine se roaga neincetat: Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Icosul 1

Binecuvantarea Domnului Savaot a fost mare peste Tine, Maica Preacurata, dandu-Ti-se daruri multe si foarte mari. Puterea, Iubirea si Mila Ta s-au vazut de-a lungul veacurilor, iar noi Te rugam Maicuta asa:

Vindeca-ne Maica, Imparateasa a Cerului si a Pamantului!

Vindeca-ne Maica Ocrotitoare si Aparatoare a crestinilor!

Vindeca-ne Maica Preamilostiva si Grabnic Ajutatoare!

Vindeca-ne Maica a Ajutorului Dumnezeiesc, nadejdea noastra!

Vindeca-ne Maica Preacurata si de Dumnezeu Binecuvantata!

Vindeca-ne Maica Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara Preacurata!

Vindeca-ne Maica Preasfanta, Multiubitoare si in credinta intaritoare!

Vindeca-ne Maica Prealuminata, Preaputernica si de rau Izbavitoare!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 2

Toti cei care Te iubesc si cu evlavie Ti se roaga fierbinte spre a fi vindecati, primesc al Tau ajutor, Preacurata si multumindu-Ti pentru ajutor Ii canta Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 2

Barbati, femei, feciori, fete, maici, calugari, preoti, episcopi, toti cei care au fost bolnavi si Ti s-au rugat pentru vindecare, au fost vindecati in mod miraculos si de aceea cu credinta Te rugam:

Vindeca-i pe toti bolnavii, Prealaudata Fecioara!

Vindeca-i pe cei chinuiti de neputinte!

Vindeca-i pe copiii si pe nepotii nostri!

Vindeca-i pe parintii si pe fratii nostri!

Vindeca-i pe cei din neamurile noastre!

Vindeca-i pe cei care Ti se roaga!

Vindeca-i pe cei bolnavi si fara de speranta!

Vindeca-i pe romanii de pretutindeni!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 3

Fiind o Maica Multiubitoare, auzi repede rugaciunile care se fac catre Tine, Preasfanta, dar si pe cei care din toata inima Ii canta Fiului Tau: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 3

Pe cei care cheama Numele Tau cu slava si cu multa smerenie ii ajuti, scotandu-i din necazuri, vindecandu-i pe ei sau pe cei din familiile lor, de aceea, Maicuta, Te rugam asa:

Vindeca-ne Maica, Tamaduitoarea noastra!

Vindeca-ne Maica, Protectoarea noastra!

Vindeca-ne Maica Nebiruita!

Vindeca-ne de bolile care ne chinuiesc!

Vindeca-ne de bolile psihice, care ne fac viata un cosmar!

Vindeca-ne de bolile trupesti, care ne fac neputinciosi!

Vindeca-ne de patimile care ne atrag spre cel rau!

Vindeca-ne, ca ne rugam Tie cu credinta si cu speranta!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condac 4

Pentru Marea Ta Mila pe care o ai fata de toti crestinii, noi Te rugam si cerem acum al Tau ajutor ceresc si cu multa smerenie Ii cantam Fiului Tau: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 4

Preaminunata Fecioara, pe cei care Te iubesc, postesc, se roaga cu evlavie, pocaindu-se pentru pacatele lor si Iti cer vindecare de boli, Tu ii vindeci. Cu multumire si cu recunostinta ei striga asa:

Vindeca-ne Preacurata Fecioara, ca pentru tot ajutorul Tau sfant Iti multumim!

Vindeca-ne mainile si picioarele noastre indurerate!

Vindeca-ne ranile si durerile noastre chinuitoare!

Vindeca-ne suferintele trupesti si sufletesti, care ne fac viata amara!

Vindeca-ne durerile de cap, bolile parului si ale oaselor!

Vindeca-ne bolile ochilor, bolile nasului si ale gatului!

Vindeca-ne bolile inimii, ale ficatului si ale organelor interne!

Vindeca-ne bolile grele, pentru care doar Tu ne esti scapare!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 5

In bunatatea Ei spirituala, Maica Sfanta le-a comunicat romanilor ca poate vindeca pe oricine I se roaga cu credinta si cu evlavie; cu multumire sa-I cantam Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 5

Metodele de vindecare ale Preasfintei Fecioare nu le cunoastem, dar stim ca pe cel care se roaga mult cu credinta, cu umilinta si cu pocainta sincera pentru pacatele sale, tinand post sever, Maica Sfanta il ajuta. Invocand bunatatea, Ei sa zicem asa:

Vindeca-i Preacurata, pe robii cei credinciosi Lui Dumnezeu!

Vindeca-i Preasfanta, pe cei care Te iubesc spiritual!

Vindeca-i Preabinecuvantata, pe cei greu incercati de boala!

Vindeca-i Preacurata Fecioara, pe cei cu suflet bun!

Vindeca-i Preaindurata, pe cei de fata!

Vindeca-i Preastralucita, pe cei care sufera!

Vindeca-i Prealuminata, pe cei neputinciosi si singuri!

Vindeca-i Preamilostiva, pe bolnavii incurabili!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 6

Folosindu-se de Razele Sfinte Vindecatoare si de Sfintii Ingeri Vindecatori din Sfantul Ei Sobor, Maica Domnului ii ajuta pe cei care Ii canta cu dragoste Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 6

Metodele de vindecare si cele de tratament ceresc se aplica celor care cred, care isi marturisesc pacatele si fac pocainta din tot sufletul, iar cei care nu cred nu se vindeca. Smerindu-ne sa zicem asa:

Vindeca-ne pe noi, cu Razele Tale Sfinte!

Vindeca-ne pe noi, cu ajutorul Sfintilor Tai Ingeri!

Vindeca-ne pe noi, care credem in Fiul Tau!

Vindeca-ne pe noi, care stim ca poti face minuni!

Vindeca-ne pe noi, care ne lepadam de pacate!

Vindeca-ne pe noi, care ne lasam de toate relele!

Vindeca-ne pe noi, care facem pocainta sincera!

Vindeca-ne pe noi, cei bolnavi din pricina multelor noastre pacate!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 7

Cei chinuiti de duhurile rele se pot vindeca daca fac marturisire, daca se leapada de toti adeptii raului si canta din toata inima lor cantarea sfanta si Dumnezeieasca: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 7

Bolnavii care se roaga, postesc, se smeresc, citesc acatistele si paraclisele Maicii Domnului, fac canon de pocainta sincera si severa, se pot vindeca fara interventia altcuiva, ca Maica Domnului, Sfintii, Ingerii si Sfintele Puteri Ceresti, ii aud, inlesnindu-le vindecarea, iar noi sa ne rugam asa:

Vindeca-i Preacurata pe cei care Ti se roaga din tot sufletul!

Vindeca-i Maicuta pe cei chinuiti de duhurile rele!

Vindeca-i Multmilostiva pe cei care se leapada de rau!

Vindeca-i Preasfanta pe cei care citesc sfintele Tale acatiste!

Vindeca-i Maica Lui Dumnezeu pe cei care citesc sfintele Tale paraclise!

Vindeca-i Preaindurata pe cei care singuri isi fac canon de pocainta!

Vindeca-i Preabuna pe toti pacatosii si intoarce-i la credinta!

Vindeca-i Prealuminata pe cei cu boli grele si incurabile!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 8

Maica Domnului ne poate vindeca prin cuvant sau folosind Raze Vindecatoare de mare efect, de aceea cinstindu-O, Ii cantam in mod deosebit: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 8

In marea ei iubire de oameni, Maica Domnului poate trasmite anumite retete de vindecare, care impun folosirea stricta a unor conditii speciale de viata. Cerand indreptare ne rugam asa:

Vindeca-ne, Te rugam Maica Preamilostiva!

Vindeca-ne cu Razele Vindecatoare de mare efect!

Vindeca-ne Maicuta, ca Te iubim, Te preacinstim si ne rugam Tie!

Vindeca-ne Maica Milostiva, ca ne pocaim sincer pentru pacatele noastre!

Vindeca-ne cu retetele Tale spirituale si cu metodele Tale Ceresti!

Vindeca-ne, Te rugam, de bolile mintii, ale sufletului si ale trupului!

Vindeca-ne de bolile psihice, pentru care noi nu stim vindecare!

Vindeca-ne de bolile care ne tintuiesc si ne fac viata amara!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 9

Unele imbolnaviri provin din radiatii planetare sau din cauza actiunii negative a unor persoane, dar ne rugam pentru ajutor apeland la metodele de vindecare ale Maicii Domnului, si-I cantam Bunului Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 9

Unele boli cum ar fi tristetea, neinfranarea, lacomia, ura, invidia, se pot vindeca prin post sever, prin rugaciune multa, prin curmarea dorintelor pacatoase si cerand ajutorul Maicii Domnului.

Vindeca-ne Preaminunata Fecioara, de radiatiile planetare!

Vindeca-ne Preasfanta, de tot raul care ne ataca!

Vindeca-ne Prealuminata, de actiunea negativa a altora!

Vindeca-ne Preabuna Maica, de tristete, de neinfranare, de ura si de invidie!

Vindeca-ne de lacomie, de egoism, de gelozie, de ranchiuna!

Vindeca-ne de pizma, de manie, de hula si de clevetire!

Vindeca-ne de mandrie, de orgoliu, de trufie si de vanitate!

Vindeca-ne de bolile sufletesti si de chinul psihic!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 10

Lipsa sensibilitatii sufletesti, fuga dupa inavutire fara rost, viata ghidata numai spre a avea de toate creeaza uneori stari de iresponsabilitate, care duc la dezechilibru, provocand chin psihic sau fizic si de aceea, intarindu-ne duhovniceste sa-I cantam Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 10

Pentru eliminarea defectelor psihice, Maica Domnului a recomandat autostudierea personala fizica, psihica si sufleteasca, in raport cu mediul sau cu societatea. Sa ne rugam din inima asa:

Vindeca-ne Preacurata, de dezechilibru sufletesc!

Vindeca-ne de toate starile rele care ne macina!

Vindeca-ne de gandurile necurate, care ne imbolnavesc!

Vindeca-ne, ca suferim si nu stim ce boli avem!

Vindeca-ne, ca doctorii nu ne pot vindeca!

Vindeca-ne de cancer si de tot raul care ne macina!

Vindeca-ne de bolile grele si fara vindecare pamanteasca!

Vindeca-ne de bolile care ne chinuiesc si ne amarasc viata!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 11

Maica Sfanta ne invata ca studierea personala fizica si psihica, autocunoasterea, poate duce la eliminarea multor defecte si boli. Cinstindu-O pe Maica Domnului, Ii cantam: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 11

Persoanele care au descoperiri sfinte, comunicari Dumnezeiesti, ori de la Personalitatile Ceresti, isi pot largi domeniul cunoasterii si al vindecarilor de tot felul si de aceea sa spunem asa:

Vindeca-ne Preasfanta, de bolile intime si ne curateste de tot pacatul!

Vindeca-ne si lumineaza-ne calea spre Dumnezeu!

Vindeca-ne si invata-ne tot ce este de folos sufletelor noastre!

Vindeca-ne, intelepteste-ne si ajuta-ne sa fim rabdatori!

Vindeca-ne si ne largeste orizontul cunoasterii!

Vindeca-ne si ne intareste pe noi in tot ce este bine!

Vindeca-ne si nu ne lasa, Maicuta, nestiutori!

Vindeca-ne, smereste-ne si ne miluieste pe noi, dupa mare mila Ta!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 12

Maica Domnului a spus catre romani: Cand cunosti mai mult stii cat sa ceri si ce sa ceri, pentru tine si pentru altii – iar noi rugandu-ne, cerem cele bune si de folos sufletelor si-I cantam Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 12

Maica Domnului are multe Raze Sfinte cu care lucreaza, putand vindeca bolile oamenilor, ale animalelor, ale pestilor, ale albinelor, cat si ale plantelor si de aceea sa O rugam asa:

Vindeca Preacurata Maica, animalele in suferinta!

Vindeca Preabinecuvantata Maica, pasarile bolnave!

Vindeca Prealuminata Fecioara, albinele atacate de boli!

Vindeca Preamarita Maica, pestii si vietuitoarele apelor!

Vindeca Preafericita Maica, pomii si plantele noastre!

Vindeca Preamilostiva Maica, cerealele de bolile lor!

Vindeca-i Preabuna Maica si pe cei bolnavi ai nostri!

Vindeca-i Preasfanta Fecioara pe toti cei care Iti cer ajutorul!

Vindeca-ne pe noi Preacurata Fecioara si Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 13

Preacurata Fecioara si Maica Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, vindeca-ne pe noi (numele) pe cei din familiile noastre, vindeca-i pe prietenii si pe dusmanii nostri de bolile pe care medicii nu stiu sa le vindece, caci cu dragoste si cu smerenie Ii cantam Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia! (Acest Condac se zice de trei ori).

Apoi se zice iarasi Icosul 1 ( Binecuvantarea Domnului Savaot a fost mare peste Tine, Maica Preacurata, …) si Condacul 1 ( Dupa Sfanta Adormire a Ta si dupa minunata primire cereasca care Ti S-a facut, …).

Apoi se zice aceasta rugaciune:

Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecare de boli

Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava de pacate, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile stiute si nestiute de noi. Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc. Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti Scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite.

Amin!

Imagine de Marisa04 de la Pixabay

Exit mobile version