Preșcolari/Comportament și dezvoltare

Copilul tau vorbeste singur in timp ce se joaca? Este un lucru foarte BUN pentru el

sfatulparintilor.ro-sanatatea-copiilor-locuri-de-joaca

Copilul tau te poate surprinde cu reactiile pe care le are in timp ce se joaca. Imaginatia ii poate determina pe cei mici sa faca lucruri care nu au niciun sens pentru adulti. Insa ei stiu tot sensul lumii, si este bine pentru ca asa trebuie sa fie.

Dezvoltarea creativitatii si imaginatiei este foarte importanta pentru copii, iar jocul este cel mai bun mod de le a stimula pe ambele. La ce ajuta imaginatia Stii de ce adultii pot gasi solutii si alternative la probleme? Pentru ca au capacitatea de a-si imagina atat de dezvoltata, incat poti sa scapi de constrangerile vietii. De fiecare data cand te gandesti cum sa rezolvi un conflict mai mare sau mai mic, iti pui in joc creativitatea. Aceasta abilitate face diferenta intre adulti si copii.

Cei mici trebuie sa-si dezvolte aceasta latura pentru a deveni adulti capabili sa-si asume propriile vieti, conform ChildTime.

Citeste continuarea pe COPILUL.RO [1]

Endnotes:
  1. COPILUL.RO : https://www.copilul.ro/comunicare-copii/comportament-copii/Copilul-tau-vorbeste-singur-in-timp-ce-se-joaca-Este-un-lucru-foarte-BUN-pentru-el-a23336.html
 

Vizualizări: 101
 

Cuvinte cheie: