Preșcolari/Comportament și dezvoltare

Copilul tau te epuizeaza? 5 activitati care sigur il vor tine ocupat!

Ghid pentru alegerea jucariilor pentru copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- child-girl-grass-189860

Dragi mamici de copii activi, inarmati-va cu rabdare si luati-va vitaminele, pentru ca retete sigure de cumintire a copiilor nu am gasit. Va propunem, in schimb, cateva activitati care sa le ofere micutilor motive de interes, concentrare si stimulare intelectuala, in timp ce voi va ocupati de casa.

Gaseste activitati accesibile, la indemana lui, pe care copilul le poate face fara ajutorul tau. Nu este neaparat vorba ca te ajuta pe tine. Uneori, cand au multa energie, nu sa o ajute pe mama isi doresc copiii. Ci sa faca ceva pentru ei.

Copilul tau te epuizeaza? Pune-l la treaba!

Pune-l la treaba este un fel de a spune, care nu suna frumos, dar pe care copilul il asteapta cu nerabdare. Copilul se simte independent, important si responsabil, atunci cand poate face lucruri in casa, la indemana si la nivelul lui. Casa voastra devine casa lui. Devine caminul lui. Asa ca implica-l in activitatile casnice. In functie de nivelul de energie, va prefera activitati mai rapide, mai intense ori care necesita concentrare.Citeste continuarea pe Qbebe.ro[1].

Endnotes:
  1. Qbebe.ro: https://www.qbebe.ro/psihologie/jocuri_si_activitati/copilul_tau_te_epuizeaza__q___5_activitati_care_sigur_il_vor_tine_ocupat%21
 

Vizualizări: 105