Sfatulparintilor.ro

Secretele numerologiei ascunse in casa ta. Afla ce semnifica numarul casei

numar casa - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - house-numbers-1189046

Stiai ca si numarul casei poate dezvalui anumite lucruri despre fericirea si prosperitatea familiei care locuieste in ea. Asadar, daca cifra casei are si o litera in numar, il aduni si pe acesta. Foloseste numarul care corespunde cifrei, adica: a=1, b=2, c=3 etc si adauga-le la celelalte (daca locuieste la 4c numarul final este: 4+3=7).

Iata ce semnifica fiecare numar in parte.

Numarul 1

Semnifica unitate si noi inceputuri. O asemenea casa este perfecta pentru cuplurile tinere. Are multa energie buna pentru a incepe ceva nou, ca de exemplu o afacere sau o relatie. Cei care locuiesc aici sunt persoane creative, pline de originalitate. Mai inseamna si ca sunt independenti si au calitati de lideri, Insa ar trebui sa fie atenti sa nu devina prea incapatanati, dominantori si egoisti.

Citeste si: Ce inseamna numarul 1 in numerologie. Tot ce trebuie sa stii despre semnificatia numarului 1

Numarul 2

Se refera la natura duala si este buna pentru cupluri sau parteneri. Are echilibru si armonie ca Yin si Yang. Nu conteaza daca cei care o locuiesc sunt parteneri de afaceri sau intr-o relatie, insa sunt agreabili, intelegatori si invata unul de la celalalt. Singurul lucru la care trebuie sa fie atenti este sa nu-si piarda increderea si sa nu renunte la propriile opinii de dragul pacii in casa. Insa daca casa este locuita de o singura persoana, in curand va atrage si un partener.

Numarul 3

Trei simbolizeaza exprimarea, pasiunea, entuziasmul si optimismul. Este casa perfecta pentru distractie si petrecerea timpului cu prietenii. Este plina intotdeauna de energie pozitiva. E perfecta pentru cineva care doreste sa devina mai interesant si deschis catre ceilalti. Atentie insa nu nu fie prea multa distractie si prea putina munca. Problema cu o asemenea casa este ca se cheltuie rapid banii.

Numarul 4

Rezidentii din aceasta casa sunt de incredere, organizati si productivi. Este un loc bun pentru birouri pentru ca are o fundatie puternica. Casa cu numarul 4 este potrivita si pentru oamenii nelinistiti sau instabili. Ii poate ajuta sa atinga multe obiective. Aceasta casa inseamna multa datorie si munca si mai putina distractie. Este important pentru cei care o locuiesc sa gaseasca timp si pentru distractie si sa nu exagereze cu munca.

Numarul 5

Casa numarul 5 indica activitate, schimbare, calatorii, aventura si energie. Intr-o asemenea locuinta este intotdeauna multa miscare si activitate. Numarul ei semnifica nivelul cunostintelor si comunicarii intereselor rezidentilor ei in lume. Trebuie sa fii atent intrucat intotdeauna se intampla ceva in casa si nu este usor sa te bucuri de prezent. Mai inseamna si ca cei care o locuiesc isi traiesc viata pe repede inainte.

Te mai poate interesa si: Numarul ingerilor 2022. Semnificatii si ghidare divina pentru anul 2022!

Numarul 6

Este calda si foarte prietenoasa. Una care parca invita sa fie vizitata. Este placuta si, adesea, plina de copii. Este mai degraba un loc in care se intalnesc prietenii foarte buni sau se organizeaza o masa in familie. Cei care o locuiesc trebuie sa fie atenti sa nu devina prea singuratici si, uneori, sa le permita strainilor sa-i viziteze.

Numarul 7

Este aproape ca o biserica. Este un loc linistit, calm, relaxant. Se potriveste persoanelor care nu le plac evenimentele sociale insa apreciaza lumea lor interioara si prietenii apropiati. Cei ce sunt interesati de dezvoltarea spirituala si de energia interna. Oamenii care traiesc in casa numarul 7 trebuie sa faca un efort sa iasa pe usa si sa se alature celorlalti. Trebuie sa incerce sa simta ca fac parte din aceasta lume.

Numarul 8

In casa cu numarul 8 gasesti prosperitatea si succesul. Pentru ca 8 aduce bogatia sub forma de dragoste sau bani. Asadar, nu ar trebui sa fii surprins daca obtii recunoastere si chiar faima atunci cand locuiesti in ea. Totusi, nimic nu poate fi obtinut fara un efort sustinut. Provocarea pentru rezidentii din ea este sa reziste tentatiei lumii materiale si sa nu piarda din vederea lucrurile spirituale.

Nu rata nici: Numerologie 2022. Magia unui an de vibratie 6. Cum te influenteaza in functie de numarul personal anual

Numarul 9

Locuitorii din aceasta locuinta sunt gata sa se sacrifice pentru bunastarea celorlalti. O asemenea casa este asociata cu serviciile si umanitarismul. Este un spatiu excelent pentru adapost si caritate. Principala provocare pentru cei care traiesc aici este sa nu-i lase pe ceilalti sa profite de generozitatea lor. Aminteste-ti ca salvarea lumii inseamna si sa ai grija de tine.

Sursa: dazzling.news

foto: Pixabay.com

Exit mobile version