Sfatulparintilor.ro

Este 11 noiembrie 2023 cea mai PUTERNICĂ zi din an? Ce ne aduce portalul 11.11.11

11 noiembrie 2023 cea mai PUTERNICĂ zi

Puneți o dorință azi. Se deschide unul dintre cele mai mari portalul energetice ale anului. Dacă ai așteptat momentul perfect pentru a te conecta cu sursa ta și a schimba paradigma, sâmbătă, 11 noiembrie 2023 (cunoscută și ca portalul 11/11), este șansa ta. Portalul 11/11 de anul acesta este special datorită numerologiei. Adunând data 11/11/2023: 1 + 1 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 3 = 11 rezultă într-o zi triplu numărul maestru 11. Acesta este un portal energetic rar și puternic care îți schimbă realitatea, creând spațiu pentru noi oportunități. Intră într-unul dintre cele mai influente perioade ale vieții tale. Ceea ce spui și vizualizezi în următoarele zile va stabili tonul pentru restul anului tău. Energiea portalului 11/11 te va ajuta să devii mai conștient de tine și să te conectezi cu ființa ta interioară, permițându-ți să accesezi potențialul tău spiritual.

Atenție, urmează cea mai puternică zi 11.11! Ritual pentru deschiderea portalului maestru 1111

Ce este portalul 11/11 în astrologie?

Portalul 11/11 este un eveniment anual care are loc pe 11 noiembrie, când ziua și luna calendaristică se aliniază numeric. Această poartă cosmică este un simbol al creșterii spirituale și are puterea de a te conecta la esența ta divină. Anul acesta, portalul 11/11 se deschide cu doar câteva zile înainte de o nouă lună dramatică în Scorpion, provocându-te să îți confrunți temerile. Conștiința ta se extinde, permițându-ți să vezi dincolo de iluziile lumii fizice. Venus se află, de asemenea, în casa sa în Balanță în această lună, permițându-ți să cultivi mai multă frumusețe în jurul tău. Este un moment excelent pentru auto-reflecție, privind înapoi la călătoria ta și stabilind intenții pentru viitor cu conștientizarea că Universul lucrează în favoarea ta.

În numerologie, apariția numerelor 111 sau 1111 semnifică o transformare majoră în viață.

Poate ai auzit și că este noroc să-ți faci o dorință când vezi 11:11 pe ceas, dar este adevărat? Potrivit spiritualilor, da. Anumite numere se crede că ajută la manifestare și lucrări magice. Numărul 1 reprezintă începutul tuturor creațiilor, în timp ce numărul 11 este considerat un „Număr Maestru” în numerologie, promovând creșterea personală, iluminarea spirituală și prosperitatea. Când vezi cifre duble pe calendar pe 11/11, poți intra în contact cu sinele tău superior, să obții claritate asupra obiectivelor tale și să creezi o intenție puternică care se va manifesta cu o viteză și eficiență remarcabile.

De acum până la sfârșitul lunii, 11/11-30/11, cosmosul creează o energie favorabilă pentru tine să îți aliniezi inima (bucurie/viziune) cu mintea (plan/acțiune), oferindu-ți două săptămâni pentru a te bucura de beneficii. Dar dacă vrei să obții cel mai mult din manifestarea ta, efectuează-ți ritualul pe 11/11/2023 la 11:11. Acesta este momentul perfect să devii clar în privința a ceea ce îți dorești și să ceri universului tot ceea ce îți dorește inima. Gândește-te la tipul de viață pe care îl dorești și la experiențele pe care vrei să le ai.

Odată ce ai o idee clară despre ceea ce îți dorești cu adevărat, poți folosi una dintre ritualurile de manifestare de mai jos pentru a-ți exprima dorința în existență.

Metoda jurnalului

Scrierea este o unealtă puternică de manifestare care folosește Legea Atracției pentru a reprograma subconștientul și a alchimiza visele tale. Acest ritual este ușor de făcut și necesită doar un pix, un jurnal și imaginație. Începe cu o meditație rapidă pentru a-ți curăța câmpul de aură și pentru a-ți centra vibrația înainte de a începe. Apoi, setează starea cu tămâie, lumânări, cristale și muzică. Odată ce ești pregătit, deschide-ți jurnalul și începe să scrii manifestarea ta în prezent. Formulează-ți manifestările ca propoziții de genul „Eu sunt…” sau „Eu am…” pentru a-ți întări afirmațiile în momentul actual. Realitatea dorită este deja prezentă în viața ta, iar această aliniere vibrațională îți va oferi un avantaj.

Special. Portalul 11/11/11 deschide calea către vindecare. Iată ce îți rezervă numerologia pentru această zi

Metoda șoaptei

Cuvintele au o putere imensă, iar metoda șoaptelor este o tehnică populară de manifestare pentru a atrage atenția Universului. Ideea este să îți șoptești dorințele și visele pe parcursul zilei, ceea ce poate ajuta la trimiterea mesajelor tale în lume pentru a începe să prindă formă. Pentru a efectua singur metoda șoaptelor, închide ochii și relaxează-te într-un spațiu liniștit. Apoi, vizualizează-te în situația sau circumstanța pe care sperai să o manifești. Ia-ți timp să vezi imaginea completă și să absorbi detaliile. Când ești pregătit, șoptește-ți instrucțiunile de trei ori și crede că este adevărat. Completează-ți mantra și repet-o ori de câte ori ai nevoie de noroc în plus!

Metoda oglindirii

Oglinzile reflectă și amplifică energia pe care o emiți prin gânduri, cuvinte și limbajul corpului, astfel încât să-ți rostești manifestările în oglindă îți permite să îmbraci energia pe care vrei să o atragi. Pentru a începe sesiunea ta de lucru cu oglinda, așază-te într-un loc confortabil în fața oglinzii și privește-ți reflexia. Spune-ți numele și ceva ce iubești la tine. Apoi, iartă-te pentru ceva ce vrei să eliberezi. În final, verbalizează-ți speranțele și dorințele pentru viitor folosind afirmații în prezent. Folosirea acestei tehnici ca parte a rutinei tale de îngrijire personală te va ajuta să iubești și să accepți strălucirea ta interioară.

sursa: parade.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version