NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 10 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 10 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 10 iulie 2021
vibratia zilei 5 ianuarie 2023

Lumea e in haos. De aceea este important să înțelegem cât de puternici suntem. Dar cum stii care alegeri te împuternicesc, ce alegeri fac diferența? Iata raspunsuri valoroase și o ghidare de mare ajutor de la Caroline Myss, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Este important să înțelegem cât de puternici suntem, mai ales în contextul actual, în care lumea e în haos. Și este la fel de important să conștientizăm ce înseamnă să faci alegeri care te împuternicesc, alegeri care fac diferența. În Vechea Paradigmă credeam că pentru a face alegeri care te împuternicesc/ care fac diferența trebuie să fii bogat, să ai un anumit statut, să fii bărbat sau să fii măritată cu un bărbat de succes, să ai o educație deosebită, etc.

Oamenii au crezut că pentru a putea face alegerile pe care le doresc, pentru a putea face schimbările pe care le doresc în viața lor, trebuie să fie îndeplinite anumite condiții (cele de mai sus, care îți dădeau „libertatea” să faci ce vrei). Însă acest mod de a lua decizii este deja depășit, el vine dintr-un model vechi, care înseamnă ca oamenii să funcționeze mai mult la nivelul rațiunii, decât la nivelul intuitiv. Mulți dintre noi recepționăm permanent mesaje de la intuiția noastră, le conștientizăm, dar deseori nu le folosim, ci ne facem alegerile în continuare în vechiul mod.

Noi „vizităm” această lume mistică atunci când citim o carte sau participăm la un seminar, însă apoi mergem acasă și revenim la vechiul stil de viață, pentru că „Nu am suficienți bani să fac asta…”, „Încă nu e momentul”, „Aștept să se întâmple…. ca să pot fi liber să fac ….”. Oamenii cred că trebuie să AIBĂ diverse lucruri, ca să poată să facă ceea ce doresc. Foarte puțini oameni înțeleg că, de fapt, este nevoie să DEVINĂ un alt om, cu un nivel mai înalt de Conștiință, ca să poată face acele alegeri. Este vorba despre o Călătorie a DEVENIRII, nu o Călătorie a ACUMULĂRII de lucruri materiale. Nu e vorba de a AVEA ceva (bunuri materiale, funcții, titluri, bani, statut social, etc) care îți permite să fii acea Versiune a ta cu un nivel înalt de Conștiință.

Poți să cumperi orice, oricât ar costa; nimic din ceea ce poți cumpăra/ poseda nu te poate transforma în acea Versiune a ta. Poți să ai haine de firmă și o mașină de lux și să simți aceeași frică de a fi umilit ca atunci când ești sărac. Aceste bunuri materiale nu îți ridică nivelul de conștiință. Dar dacă îți dezvolți stima de sine nu mai simți nevoia să te îmbraci în haine de firmă și să ai o mașină de lux, pentru că știi că nu acestea îți dau valoarea ca ființă; bunurile materiale nu mai contează pentru tine. (Caroline Myss)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 09/07/2021