Horoscop/Horoscop zilnic

Află ce-ţi spun stelele astăzi: Horoscopul zilei de vineri, 13 iulie 2012

sfatulparintilor.ro-Află ce-ţi spun stelele astăzi: Horoscopul zilei de vineri, 13 iulie 2012

Iată ce ne rezervă astrele pentru astăzi, vineri, 13 iulie  2012, potrivit www.astrocafe.ro[1], site-ul de astrologie, spiritualitate şi transformare personală al dr. Nicoleta Svârlefus –  astrolog şi life coach – şi partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informaţii despre fiecare zodie dar şi multe alte informaţii utile din acest domeniu găsiţi cu încredere pe www.astrocafe.ro[2].

 

Berbec
[3]Luna in Taur iti activeaza zona talentelor, calitatilor dar si a castigurilor financiare din munca proprie. Te bucuri de sustinerea sefilor, esti apreciat si poti primi sarcini care sa iti sporeasca autoritarea dar si veniturile sau recunoasterea publica. Partenerul de viata nu se arata foarte incantat dar nu te lasa descurajat si acorda-i o perioada de acomodare.

 

Taur
[4]Zodia ta gazduieste Luna si iti pune in evidenta personalitatea, temperamentul si modul in care te proiectezi in ochii celorlalti. Esti atras de studiu, si iti poti aprofunda cunostintele in domenii care tin de strainatate. Nu este exclus sa aprofundezi o limba straina. Parintii sau prietenii apropiati se pot simti neglijati si ar fi indicat sa le acorzi ceva mai multa atentie.

 

Gemeni
[5]Tie, Luna in Taur iti activaza zona discretiei, a izolarii si a introspectiei. Poti manifesta o mare tentatie pentru cercetarea si studiul stiintelor oculte, al psihologiei si cunoasterii de sine. Esti preocupat de fenomenele subtile ale vietii si ale mortii. In comunicare te exprimi emotional si poti fi subiectiv. Unele planuri de calatorie pot suferi transformari.

 

Rac
[6]Sub influenta lunii in Taur, tu esti sustinut si apreciat de prieteni si de catre cei din anturaj. Continui restructurarea parteneriatelor si esti sustinut de colaboratori. Poti chiar cadea la pace cu unele persoane care nu erau prea binevoitoare. Unele castiguri financiare din munca proprie se lasa asteptate dar poti beneficia de o  crestere a faimei si capitalului de imagine.

 

Leu
[7]Tie iti este activata zona carierei, a puterii si a prestigiului social, de catre Luna din Taur. Poti fi dureros de sincer,  transant, arogant, si doresti sa iti impui punctul de vedere.  Recurge la diplomatie si tact pentru a-ti mentine buna reputatie. Te poti arata interesat de relatia dintre om si natura si poti apela la mijloace naturiste de tratament sau intretinere.

 

Fecioara
[8]Tie luna in Taur iti activeaza zona constiintei si a filosofiei de viata. Dispui mult mai usor de imaginatia si de intuitia ta decat de inteligenta pura. Nu este exclus sa te simti nesigur pe cunostintele acumulate fapt care poate atrage unele frustrari. Ai o mare capacitate de creatie artistica, esti usor impresionabil, atras de aventura si poti cuceri prin gesturi teatrale.

 

Balanta
[9]Cu Luna in Taur iti este activata zona transformarilor si a banilor nemunciti. Atitudinea ta fata de trecut si fata de prezent este echilibrata si pozitiva. Iti amintesti lectiile din trecut dar acum poti ierta, nu mai simti nevoia sa te uiti in trecut si te poti detasa de el. Unii prieteni par a fi pe alta lungime de unda. Poti intra in posesia unei mosteniri sau a unor cadouri.

 

Scorpion
[10]In cazul tau, este activata de catre Luna din Taur zona parteneriatelor, a colaborarilor oficiale. Poti extrage foloase din experientele de viata, din studiile aprofundate si vezi cresterea ta spirituala. In general ai relatii armonioase, implinite, si poti simti sa oficializezi o legatura de iubire prin casatorie. In relatia cu sefii poti fi destul de suspicios si incapatanat.

 

Sagetator
[11]Cu Luna in Taur, tu ai nevoie de mai multa energie, pentru ca te poti simti devitalizat. Colegii si subalternii te simpatizeaza, relationati frumos si poti obtine unele benefcii materiale de pe urma asocierilor in care esti implicat. Poti fi expansiv in comunicare, foarte increzator in propriile-ti idei si ai nevoie sa ti se dea mana libera. Respira si ingrijeste-te de sanatate.

 

Capricorn
[12]Influentat de luna din Taur,  tu iti manifesti deschis emotiile fata de partenerul de viata si fata de copii. Esti pasional, romantic, creativ si ai chef de distractie.  Iti poti folosi talentele actoricesti pentru a castiga atentia celor din jur. Poti fi invitat la o petrecere, sau o poti organiza chiar tu. Se pot ivi unele cheltuieli neprevazute care iti pot diminua entuziasmul.

 

Varsator
[13]Tie, Luna din Taur iti aduce in atentie familia si caminul. Echilibrezi armonios munca si intimitatea. Te simti in largul tau in sanul familiei, iti simti inima plina de iubire si iti impartasesti cu altruism, noblete, generozitate si caldura emotiile. La serviciu muncesti cu placere, esti serviabil si responsabil, iar raporturile cu colegii si subalternii sunt excelente.

 

Pesti

[14]

Cu Luna in Taur, tu manifesti o mare atractie spre studiu, lectura, informare, discutii. Esti curios si creativ si nu suporti prea bine rutina. Poti castiga atentia unui public prin mijloace artistice, actoricesti. Simti nevoia de a descoperi lucruri si locuri noi, de a  schimba decorul si poti pleca intr-o calatorie de scurta durata cu partenerul de viata si cu copiii.

 

Endnotes:
 1. www.astrocafe.ro: http://www.astrocafe.ro/
 2. www.astrocafe.ro: http://www.astrocafe.ro/
 3. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Berbec-1
 4. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Taur-2
 5. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Gemeni-3
 6. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Rac-4
 7. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Leu-5
 8. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Fecioara-6
 9. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Balanta-7
 10. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Scorpion-8
 11. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Sagetator-9
 12. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Capricorn-10
 13. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Varsator-11
 14. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Pesti-12
 

Vizualizări: 1675
 

Cuvinte cheie: , , ,