Horoscop/Horoscop zilnic

Află ce-ţi spun stelele astăzi: Horoscopul zilei de marţi, 15 mai 2012

sfatulparintilor.ro-Află ce-ţi spun stelele astăzi: Horoscopul zilei de marţi, 15 mai 2012

Iată ce ne rezervă astrele pentru astăzi, marţi, 15 mai 2012, potrivit www.astrocafe.ro[1], site-ul de astrologie, spiritualitate şi transformare personală al dr. Nicoleta Svârlefus –  astrolog şi life coach – şi partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informaţii despre fiecare zodie dar şi multe alte informaţii utile din acest domeniu găsiţi cu încredere pe www.astrocafe.ro[2].

 

 

 

Berbec
[3]Luna plasata in Pesti te extrage si astazi din viata sociala, stimulandu-ti sensibilitatea, nevoia de solitudine si nevoia de relaxare. Venus retrogradeaza in zona comunicarii, ceea ce inseamna ca de astazi si pana la finalul lunii iunie, ai timp sa revizuiesti niste mesaje si relatii, sa reiei niste studii sau sa clarifici neintelegeri cu persoane din trecut.

 

Taur
[4]Luna in Pesti atrage atentia asupra aspiratiilor, care sunt in continua efervescenta si schimbare. Esti destul de nehotarat, asta si pentru ca nu ti-e clar care sunt dorintele tale reale. Venus retrograda se afla in zona banilor, oferindu-ti un ragaz de o luna si jumatate pentru a face schimbari legate de sursele de castig dar si de atitudinea fata de bani.

 

Gemeni
[5]Luna in Pesti activeaza zona carierei si e posibil ca astazi sa fii destul de confuz, mai ales daca ai de facut alegeri importante. Una spune intuitia ta si alta gandesti tu ca e bine pentru tine. Oricum, de astazi Venus este retrograda in zodia ta si ai suficient timp sa decantezi si sa triezi niste idei, intentii sau initiative.

 

Rac
[6]In ultima vreme probabil ca au venit foarte multe vesti si informatii spre tine. Ai fost si foarte usor de influentat, mai ales ca dualitatea este acum in floare. Incepand de astazi, ai de exersat discretia, tacerea si rabdarea. E momentul sa reiei si sa pui in ordine toate informatiile. Si abia dupa ce capeti imaginea clara de ansamblu, poti face alegerile potrivite.

 

Leu
[7]Desi ti se intampla multe lucruri frumoase, ai o nemultumire de fundal si un sentiment de neimplinire sau nesiguranta care nu ti-e clar de unde vine. Oricum, astazi fii atent la propunerile de afaceri primite si fa alegeri in functie de intuitie si nu in functie de presupuneri sau scenarii. Venus retrograda aduce, in cazul tau, o perioada de clarificari in sfera prietenilor si proiectelor.

 

Fecioara
[8]Zona carierei este foarte activa de ceva vreme incoace. Au aparut multe idei, oportunitati, oameni fascinanti sau convingatori, relatii noi. Insa, incepand de astazi, incepi sa pui ordine in aceste relatii, sa retragi o serie de promisiuni sau sa renunti la un proiect. Este momentul adevarului in ce priveste alegerile facute pana acum.

 

Balanta
[9]E posibil sa-ti dai seama ca ai ars etape, ai sarit peste niste pasi in evolutia ta sau ai tratat superificial un proiect profesional. Iata ca a venit momentul sa umpli aceste goluri, eventual prin reluarea unor studii, aprofundarea unor cunostinte sau schimbarea unor convingeri. De asemenea, acum e necesar sa deosebesti dorintele autentice de iluzii.

 

Scorpion
[10]Astazi sunt puse in scena creativitatea, imaginatia si simtul artistic. Poti crea lucruri exceptionale, cu conditia sa lasi deoparte interesele, gandul la bani sau nesiguranta. Astazi conteaza pe intuitie in mod special, caci restul vin de la sine. Venus retrograda in Gemeni te invita, in saptamanile urmatoare, sa-ti reevaluezi resursele materiale si  parteneriatele.

 

Sagetator
[11]In ultima vreme te-ai bucurat de o mare deschidere in ce priveste viata sociala, imaginea si relatiile. Au aparut oameni si relatii noi, au existat propuneri, oferte sau promisiuni. Acum, odata cu retrogradarea planetei Venus, ai ocazia sa vezi care relatii iti sunt benefice, caror propuneri dai curs si cum vrei sa fii perceput in exterior. Relatia conjugala este testata si clarificata.

 

Capricorn
[12]Desi simti cum viata ta intra pe o turnura favorabila si frumoasa, ai totusi niste nemultumiri si neclaritati legate de climatul de la locul de munca. Aici se vor produce cele mai multe schimbari in urmatoarea perioada. E posibil sa renunti la ceva, sa revii asupra unor decizii sau chiar sa schimbi locul de munca.

 

Varsator
[13]Contextul astral actual este favorabil oricaror demersuri legate de familie, casa, patrimoniu. Pe de alta parte, incepe o perioada de schimbari si revizuiri in ce priveste relatia sentimentala, relatiile cu copiii sau unele proiecte creative. E momentul sa stabilesti care este calea cea mai potrivita pentru a-ti manifesta niste talente si aptitudini.

 

Pesti

[14] Luna se afla si astazi in zodia ta, astfel ca esti foarte empatic si sensibil. Poti fi un mediator in anturaj, un factor de echilibru si de sprijin pentru cei din jur. In zona familiei lucrurile stau insa diferit. Aici exista confuzie si nehotarare, mai ales daca te afli pe punctul de a face alegeri importante. Venus retrogradeaza de astazi exact in aceasta zona, asa ca ai timp sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat.

 

Endnotes:
 1. www.astrocafe.ro: http://www.astrocafe.ro/
 2. www.astrocafe.ro: http://www.astrocafe.ro/
 3. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Berbec-1
 4. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Taur-2
 5. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Gemeni-3
 6. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Rac-4
 7. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Leu-5
 8. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Fecioara-6
 9. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Balanta-7
 10. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Scorpion-8
 11. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Sagetator-9
 12. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Capricorn-10
 13. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Varsator-11
 14. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Pesti-12
 

Vizualizări: 381
 

Cuvinte cheie: , , ,