Sfatulparintilor.ro

Urmează cea mai norocoasă zi din săptămână. Când este și ce trebuie să știe toate zodiile?

cea mai norocoasă zi din săpătămână

Suntem încă în portalul eclipselor, deschis saptamana trecută. Suntem încă sub influența lui Mercur retrograd început tot săptămâna trecută și care va dura până în 14 mai 2023. Nu ne rămâne decât să ne acceptăm dorințele, nevoile, entuziasmul. Vor apărea schimbări, dar totul este spre binele nostru. Săptămâna aceasta se anunță norocoasă  în 29 aprilie, când Luna se mută în Fecioară.

Așa că, indiferent cum ar părea lucrurile în acest moment, ele se vor schimba, la un moment dat. Este doar o chestiune de timp și, desigur, de disponibilitatea ta de a te preda unui plan mult mai mare decât al tău, acela al Universului.

Iată ce vor manifesta zodiile în cea mai norocoasă zi a săptămânii.

BERBEC

Indiferent de provocările pe care le ai în jurul tău, este întotdeauna posibil să găsești acele momente de bucurie. Meriți asta în loc de autopedepsirea prin care te-ai supus recent. Unele decizii pe care le iei trebuie să fie anulate. Transformarea și schimbarea trebuie acceptate, dar amintirea a ceea ce te face fericit face parte din întoarcerea la tine. Există un motiv pentru care lucrurile te ușurează în felul în care fac și cu cât le poți accepta mai mult, cu atât aceste provocări vor fi mai ușor de rezolvat.

TAUR

Ai tendința să vrei să mergi singur și să te gândești că trebuie să fii piatra pentru ceilalți fără a-i lăsa pe ei să facă același lucru pentru tine. Meriți tot ce ai pus acolo și din această cauză, în această săptămână, când Soarele în Taur se aliniază cu Saturn în Pești, este timpul să te deschizi pentru reciprocitate.

Când recunoști că te poți baza pe ceilalți și să obții sprijinul sau sfatul lor, atunci schimbi automat ceea ce simți că meriti. Când faci asta, universul poate răspunde în sfârșit. Amintește-ți că există putere în a schimba nu doar perspectiva, ci și modul de viață. Nu poți dori noul, continuând în vechi.

GEMENI

Este timpul să scoți în lume cuvintele care ți se învârteau în cap. Este timpul să începi să vorbești despre tot ceea ce te-ai gândit prea mult. Ai trecut printr-o fază uriașă a vieții de la sfârșitul anului trecut și, deși este un moment în care ți-ai dorit să se rezolve magic, acum vezi cât de multă putere deții în situație.

Săptămâna aceasta, veți găsi cuvinte mai ușor de rostit și va fi ceea ce va schimba situația de la a fi o povară la a simți în sfârșit că este o binecuvântare. Pentru că s-a rezolvat. Acest lucru creează un spațiu mai mare pentru a te deplasa acum în direcția pe care o cauți.

RAC

Nu ai fost nevoit să alegi niciodată în viață. Singurul lucru care te făcea să simți că ar fi o decizie uriașă de luat a fost teama că va trebui să faci asta. Meriți o viață în care să ai parte de tot cee ace are valoare pentru tine. Tot ceea ce are sens.

Dar cheia pentru a înțelege acest lucru se găsește și în modul în care te simți despre tine și unde se află demnitatea ta. Îmbrățișează-ți unicitatea și creează-ți viața dorită. Nu te concentra pe ceea ce faci pentru alții sau pe a rămâne așa cum ai fost. Deschide acea ușă pentru a vedea toate posibilitățile care te așteaptă.

LEU

S-ar putea să-ți asculți inima, dar a o onora ca adevăr este ceva care te duce adesea într-o călătorie pentru a învăța. Acest lucru se rezumă la a vedea că inima ta nu te va conduce doar în direcția fantasticului sau genialului, ci către învățare, adevăr și ceea ce este menit pentru tine.

Pe măsură ce ai renunțat la nevoia de a arăta totul în viața ta așa cum ai crezut că ar fi, ai făcut și mai mult spațiu pentru ca Universul să te surprindă. Ai permis Universului să-ți ofere aceste momente de oportunitate divină.

FECIOARĂ

Recent s-au întâmplat multe în viața ta și, deși puține dintre ele sunt provocatoare, acestea reprezintă propriul obstacol pentru tine. Trebuie ca lucrurile să se miște într-o ordine pragmatică și logică, totuși, când dintr-o dată totul se întâmplă deodată, poți fi copleșit și să te închizi. Chiar dacă toate sunt lucruri bune. Când se întâmplă acest lucru, poți pune întrebări în exces sau chiar ai o provocare când primești. Săptămâna aceasta ai o șansă de a te împământa pe măsură ce Luna intră în zodia ta în weekend. Profită de această ocazie pentru a-ți explora cu adevărat sentimentele, astfel încât să nu ajungi să sabotezi norocul divin pe care universul ți-l dăruiește.

BALANȚĂ

Viața s-a simțit puțin dezechilibrat recent, deoarece te-ai concentrat atât de mult pe viața ta romantică. Aceasta a fost o perioada de profundă vindecare, dar în această săptămână vei începe să simți un echilibru mai mare, pe măsură ce ești chemat să te concentrezi pe un alt domeniu al vieții tale. Când te vindeci și treci prin procesul tău de dezvoltare, nu doar tu sau relația cresc la nivel, ci întreaga ta viață.

Săptămâna aceasta, este timpul să începi să te gândești dacă acea carieră este una care încă se aliniază cu tine și să te pregăteștii să profiți de o oportunitate de transformare care va aduce mai multă abundență.

SCORPION

Nu te deranjează să muncești din greu, dar trebuie să te simți apreciat pentru eforturile tale. Trebuie să știi că timpul pe care îl investești în viața ta profesională nu este în zadar și că vei primi ceea meriti cu totul. Pentru a face acest lucru, trebuie să te expui pentru noi aventuri. Trebuie să fii dispus să faci un pas acolo unde alții nu sunt și, mai ales, să nu-ți fie frică să te deosebești de alții pe măsură ce te ridici în măreția ta.

SĂGETĂTOR

Aventura liniștește sufletul, dar îl și hrănește. Vrei să înveți mai multe, să experimentezi lucruri minunate și să găsești semnificația mai profundă în toate acestea. În timp ce poți intra și ieși în vârful picioarelor din acest tărâm, temându-te de ceea ce îți dorești, în această săptămână, vei primi acel impuls de care ai nevoie pentru a revendica cu adevărat viața pe care vrei să o trăiești. Nu contează dacă alții o fac sau chiar dacă altcineva a făcut-o înainte, tot ce contează este ceea ce rezonează cu sufletul tău.

CAPRICORN

Trebuie să începi să ții cont că întotdeauna vor exista momente provocatoare înaintea celor uimitoare. Întotdeauna vor exista teste sau momente de îndoială care te fac să fii suspicios. În această săptămână, te vei simți mai înclinat să începi să te gândești și să vorbești mai mult despre ceea ce vrei, decât despre ceea ce nu vrei. Chiar și această schimbare aparent ușoară rezonează profund în viața ta, pe măsură ce realizezi că, cu cât te concentrezi mai mult pe ceea ce vrei să duci la bun sfârșit în orice fațetă a vieții tale, cu atât mai mult te concentrezi spre tot ceea ce ai deja. Ceea ce schimbă totul pentru tine.

VĂRSĂTOR

În toată vindecarea ta recentă, este posibil ca o parte importantă din tine să nu fi ajuns încă din urmă. Este posibil să fi fost într-un loc în care să spui ce meriti și de ce ești demn, dar în inima ta a fost într-o poveste diferită. Ți s-a oferit ceea ce alții credeau că meriți în loc să-ți onorezi sentimentele și încă te îndoiești când îți ies în cale lucruri bune și uimitoare. Te-ai chinuit nu doar să primești ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna, ci și acele momente în care se pare că primești mult mai mult decât ai cerut vreodată.

În această săptămână, este o oportunitate fantastică de a-ți alinia inima cu mintea, astfel încât să nu mai existe nicio îndoială, mai ales când te afli în pragul unor schimbări și uimitoare în viața ta.

PEȘTI

Ai tendința să ții multe lucruri în tine. Uneori, acesta servește ca mecanism de protecție din cauza modului în care alții au reacționat. Dar alteori, este pur și simplu pentru că nu știi întotdeauna cum să exprimi gândurile sau sentimentele în cuvinte reale.

Pe măsură ce Saturn a intrat recent în semnul tău zodiacal, pășești într-un loc de cunoaștere și înțelegere mai bună a ceea ce trebuie să faci pentru a deveni serios cu visurile și dorințele tale. Lucrezi mai mult pentru ceea ce trebuie să obții, dar este posibil să fi lăsat deoparte câțiva oameni importanți din procesul tău.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version