Horoscop/Horoscop saptamanal

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 29 IUNIE – 5 IULIE 2020. Noutati de la pietrele mistice!

rune -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - runes-1474991_1920

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 29 IUNIE – 5 IULIE 2020. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburiloe nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

 

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – PERTH. Perth este runa misterului, a tuturor aspectelor ce sunt necunoscute, ascunse, oculte dar care ne sunt de ajutor si vin spre noi pentru a ne fi de folos. Ea rezoneaza cu scopul, planul facut in culise, prepararea si promisiunea pentru un viitor mai bun. Perth este despre lucrurile ce ne afecteaza si de care nu suntem constienti, din divinitate. Este conectata cu zeita Frigg, zeita aspectelor feminine si are o energie a apei. Perth iti vesteste acum ca exista aspecte magice ale unei situatii ce te preocupa. In culisele universului, lucrurile se “coc” pentru tine si pentru binele tau cel mai bun. Nu tot ce vrei e bun pentru tine. Ai rabdare si incredere.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – THURISAZ (cu fata in jos). Pentru acest moment procedeaza cu prudenta in munca si cariera ta si nu lua nicio decizie impulsiva. Dedica timp sa faci pasi in spate si sa analizezi o situatie curenta ca sa poti intui ce iti aduce viitorul. Reflecta la asta si ai grija sa nu cazi intr-o capcana. Sa ai toate informatiile si detaliile de care ai nevoie.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Ansuz : La orice te gandesti si orice ai dori acum, fii atent la nivelul tau de anxietate pentru ca te poate face sa fii confuz. Multe lucruri iti pot parea de neinteles si actiunile sa iti fie in zadar. Insa ca sa iesi din aceasta stare, accepta tot ceea ce se intampla acum. Crede cu tarie ca o situatie care este asa cum este iti va aduce si daruri si beneficii la un moment dat. Este inevitabil sa apara si asemenea situatii, indiferent daca intelegi sau accepti.


Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – Eiwaz : Manifesta rabdare si perseverenta, nu arunca pe geam munca inceputa. Nu da inapoi, nu ceda, nu te indoi, apar obstacole ca sa fii testat, nu iti reconsidera radical propriile opinii. Trebuie sa inveti sa depasesti obstacolele dar cu propria ta judecata. Este nevoie si sa manifesti viziune, cum ar fi sa selectezi intuitiv deciziile corecte si sa previi consecinte nedorite.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – Hagalaz (inversata) : Pot exista unele pericole neasteptate in spatele unor sarcini usoare, deci fii prudent. Unele pericole ascunse pot exista din lumea naturii. Partenerul sau amantul pot ascunde ceva de tine. Hagalaz este runa perturbarii. Vremea este un aspect important al acestei rune, deci iti transmite sa te pregatesti cum se cuvine in fata furtunii, fulgerelor sau potopului.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Runa etalata – KENAZ. Aceasta este runa deschiderilor. Lumina patrunde acum puternic si disipa norii. Prin constiinta luminii, ai acum parte de o intelegere mai inalta si poti fi in stare sa raspandesti si tu lumina si intelegere asupra altora. Tu esti acum centrul in care fortele armoniei si ale bunavointei se intalnesc.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Runa etalata – Othila : Aceasta runa te sfatuieste sa faci ce crezi si simti tu ca este cel mai bine pentru tine. Daca pierzi, macar o faci pe mana ta. Si chiar si atunci nu vei sti niciodata ce castigi de fapt prin acea pierdere si de ce pierderea este ceva benefic pentru tine.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Teiwaz sugereaza ca succesul realizarilor tale prin munca sustinuta si determinare este aproape. Cauta in tine raspunsurile. Nu uita sa iti onorezi promisiunile si angajamentele pe care le-ai facut.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). Schimbarea poate fi infricosatoare dar cum ai putea experimenta lucruri noi si sa fii maxim din ce poti fi, fara sa iti maresti limitele si sa iti expandezi orizonturile ? Iti datorezi tie si celor apropiati sa devii cea mai buna versiune a ta.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Runa etalata – Gebo: Aceasta runa simbolizeaza generozitatea. Cineva iti face un cadou sau poate faci un schimb de obiecte. Actiunea are un scop generos sau pecetluieste un parteneriat fructuos. Runa mai poate avea legatura cu relatiile si obligatiile si pe care fie care le are intr-o relatie.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU PESTI (20 februarie – 20 martie)

Runa etalata – JERA, intoarsa. Jera este simbolul rascrucilor de drumuri. Daca ceva iti pare ca o pierdere, este doar urmare a unor alegeri trecute pe care le-ai facut si care te-au adus aici. Dar chiar si asa, tot exista un beneficiu, zeii nu te lasa la greu niciodata. Exista o energie a alegerii implicata ori de cate ori apare aceasta runa. Vorba “ce semeni aceea culegi” vine exact din aceasta energie a lui Jera. Alegerile pe care le faci acum te vor duce spre urmatoarea rascruce de drumuri unde trebuie sa faci alte alegeri si tot asa. Analizeaza ce pot alege diferit in continuare, ce alegeri intelepte, onorabile, bine gandite poti face. Ia decizii care te imputernicesc.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

Documentare : sonofvikings.com ; online-fortune-telling.com ; intothesoul.com ; facade.com; nordicrunes.com ; elexion.com ; spiritnavigator.com

 

 

Vizualizări: 2023377
 

Cuvinte cheie: ,