Horoscop/Horoscop saptamanal

Numerologie data nasterii in saptamana 19-25 noiembrie 2018. Cum iti merge in functie de cand esti nascut

numerologie data nasterii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - time-machine-1974990_1920

Stiai ca numerologii[1] pot face o previziune a saptamanii in functie de data nasterii? Inainte, insa, ar trebui sa-ti calculezi Numarul personal anual. Apoi poti verifica mai jos semnificatiile pentru numarul care ti-a iesit din calcule.

 

Cum se calculeaza Numarul[2] personal anual

Sa presupunem ca data nasterii este 27 mai.

Luna: 5

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

 

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

 

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

 

 

Iata care sunt previziunile saptamanii 19-25 noiembrie 2018.

 

 

Numarul personal anual 1

Fler

Mergi in directia schimbari. Ce va fi? Nu stii, dar esti foarte optimist. Te bazezi pe fler in toate actiunile tale. Nu este exclusa o calatorie, iar daca esti singur iti poti intalni jumatatea. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, este o perioada excelenta pentru conceperea unui copil.

 

 

 

Numarul personal anual 2

Obstacole minore

O saptamana care ti se poate parea ca se scurge lent, ca esti tinut pe loc si  ca lucrurile nu merg asa cum ti-ai fi dorit. Incearca, totusi, sa nu faci erori. Din cauza starii de nervozitate poti deveni irascibil. Evita conflictele si ironiile. Iti poti rani partenerul de cuplu. Daca esti singur, s-ar putea sa nu ai prea mult timp sau prea multi bani pentru intalniri.

 

 

 

Numarul personal anual 3

Mesaje mixte

O saptamana confuza, cu multe schimbari de stare si de reguli. Ceva ce il stiai sigur devine incert, ti se pare ca mergi pe teren minat si nu stii ce sa faci mai departe. Este indicat sa nu iei decizii importante in aceasta saptamana. Nu te impotrivi niciunei situatii, mergi cu valul.

 

 

Numarul personal anual 4

Asteptare

Poate ca ti se pare ca cineva trage de timp, insa asteptarea este de bun augur. Nu te grabi. Ia lucrurile incet, analizeaza-le si actioneaza ca atare. S-ar putea sa fii obligat sa pui nevoile altora mai presus de ale tale, insa ai grija ca acest lucru sa nu duca la acumularea de frustrari. Este mai bine sa refuzi decat sa te simti coplesit.

 

 

Numarul personal anual 5

Sensibilitate emotionala
O saptamana cu fluctuatii emotionale. Acum te simti singur, acum te simti obosit de atata lume in jurul tau. Descarca-ti sufletul in fata unei persoane in care ai incredere sau chiar a unui terapeut. Nu lasa aceste lucruri sa-ti scape de sub control. Daca esti singur, bucura-te de linistea singuratatii. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, iesi cu partenerul de cuplu intr-o drumetie sau fa o calatorie intr-un loc relaxant.

 

Numarul personal anual 6

Jocuri de putere
Saptamana cu posibile conflicte. Cineva vrea sa demonstrezeca are mai multa autoritate decat altcineva. Nu sunt excluse probleme juridice, avocatesti sau controale de audit. Atentie la cheltuieli, pot aparea probleme cu cardurile de credit.

 

 

Numarul personal anual 7

Imaginea de ansamblu
In aceasta saptamana sa-ti amintesti sa nu iei lucrurile personal. Daca cineva te calca pe nervi, asculta-i comentariile fara sa judeci. Incearca sa vezi imaginea de ansamblu si sa te concentrezi pe elementele pozitive. Nu te lasa descurajat. Saptamana aceasta este despre generozitate, compasiune si iubire de sine.

 

 

Numarul personal anual 8

Progres
Urmareste-ti punctele forte si concentreaza-te pe ele. Aceasta saptamana o poti considera un test, o lectie de viata pentru viitor. Ai incredere in fortele proprii si poti avansa. Daca esti in cautarea unui loc de munca, sansele sa-ti gasesti job-ul de vis sunt foarte mari. Trebuie doar sa demonstrezi incredere in tine si in competentele tale.

 

 

Numarul personal anual 9

Bucurie
O perioada de liniste si impliniri. Discutiile sunt in note pozitive, inveti lucruri care iti aduc pace. Iti faci planuri de viitor, de casatorie, de concepere a unui copil. Daca esti singur, vibratia pozitiva iti creste sansele sa-ti gasesti jumatatea. Punctul forte al saptamanii: mintea linistita.

 

Sursa: caroladrienne.com

Endnotes:
  1. numerologii: http://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/anul-2018-numerologie-afla-cum-iti-merge-anul-viitor-functie-de-data-nasterii/
  2. Numarul: http://astroella.com/numerologie/previziuni-numerologice-2018/
 

Vizualizări: 105542
 

Cuvinte cheie: , ,