Sfatulparintilor.ro

Horoscop special: 4 ZODII pentru care prima săptămână din noiembrie nu e prea NOROCOASĂ în amor. Ce au de făcut?

ZODII nu prea NOROCOASe în amor

Pe măsură ce intrăm în luna noiembrie, mulți dintre noi s-ar putea să ne întrebăm ce se întâmplă exact în viața noastră. În săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023, există forțe ale naturii și ele intenționează să ne influențeze. Pentru patru zodii, săptămâna aceasta poate schimba viața în ceea ce privește următoarea mișcare în relație.

Un lucru pe care îl știm este că, dacă relațiile noastre sunt pe cale să se încheie, atunci nu va fi o surpriză. Realitatea este că pentru aceste patru semne zodiacale, noi începuturi apar numai după ce se fac sacrificii. Sacrificiul, în acest caz, este sacrificiul vieților lor amoroase…

1. Berbec

În săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023, vei deveni foarte conștient de care va fi următoarea ta mișcare. Ai luat lecțiile anului și nu intenționezi să lasi acele lecții să zăbovească ca simple gânduri: esti aici pentru a le pune la acțiune, deoarece nu ai nevoie să rămâi pe loc și să accepți o situație care nu mai funcționează pentru tine, iar in aceasta saptamana stii asta.

Ceea ce te deranjează cel mai mult este ideea pe care te-ai reținut atât de mult timp și că te-ai împiedicat să exprimi ceea ce ai în minte pur și simplu pentru a-l menține fericit pe celalat. Reprimarea nu este deloc treaba ta și toate aceste gânduri ți-au bătut în cap de prea mult timp. În săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023 știi că nu le mai poți ține înăuntru. Este timpul să pui capăt acestui lucru și, deși poti încerca să o faci politicos, s-ar putea să nu se termine așa. Abia pe 4 noiembrie, în timpul lui Mercur vizavi de Uranus, îți găsești vocea. Îl vei folosi în ziua respectivă și în zilele următoare. Te desparti in săptămâna aceasta și te simti bine.

2. Gemeni

Ai început deja să simți declinul anului; te incarca psihic și te face să te simți puțin deprimat. Este destul de tipic, deoarece mulți oameni încep să se simtă puțin ingandurati toată săptămâna. În cazul tău, totuși, ai ajuns să subliniezi partea acelei dispoziții pe ideea că relația ta romantică nu este tot ce crezi că ar trebui să fie.

De fapt, este cu adevărat dezamăgitor și aproape că ți-e frică de ideea de a crede că acesta ar putea fi într-adevăr sfârșitul. Un alt final? Cât ar trebui să înduri într-o viață? Apoi, din nou, dacă un gând nu funcționează în mintea ta, nu are rost să îl împingi până când se prăbușește și arde. Vezi că viața ta amoroasă este pe cale să se prăbușească și să ardă și, pe măsură ce anul se apropie, vrei sa te ascunzi.

Chiar nu vrei să lupți pentru asta și nici nu o vei face, Gemeni.

Date și momente de reținut: Soarele opus lui Jupiter pe 3 noiembrie este tranzitul care va pune finalul pe hartă. Da, acum, e pe bune. Mercur, vizavi de Uranus pe 4 noiembrie, încheie înțelegerea.

3. Fecioara

Tot ce știi este că orice se întâmplă în relația ta a devenit chiar lucrul pe care îl găsești în cele din urmă plictisitor si stresant. Nu pentru asta te-ai semnat și, deși nu aduci exact nimic nou sau interesant la masă, adevărul este că ești la fel de plictisit de tine însuți ca și de persoana din fața ta.

Săptămâna aceasta, vei face ceva ce pur și simplu nu faci: vei iniția finalul. Este foarte diferit de tine și te poate face să fii nervos sau să-ți retragi afirmația, dar chiar dacă o faci, vei realiza până la sfârșitul săptămânii că este într-adevăr prea târziu. Această relație este pe drumul rapid spre esuare și asta te sperie mai mult decât orice.

După cum merge cu tine, vei spune ceva atât de ofensator și nepoliticos încât ar putea fi imposibil să te retragi, până la urmă.

Date și momente de reținut: abia pe 3 și 4 noiembrie vei vedea o activitate reală. Acest lucru se va sfârși prin dizolvarea relației. Te vei bucura de asta? Probabil că nu, dar este un început.

4. Capricorn

Prima săptămână a lunii noiembrie te face să te simți foarte atent când vine vorba de partenerul tău. În mod clar, au dus-o prea departe, după părerea ta și nu ești sigur că nici măcar nu mai știi cu cine ești. Este ca și cum această persoană s-a transformat în altcineva și, odată ce îți este clar acest lucru, aceasta nu este persoana cu care vrei să fii pentru tot restul vieții. Nu credeai că se va ajunge la asta, dar despărțirea pare singura opțiune realistă.

Îți petreci doar atât de mult timp simțindu-te trist, deoarece știi că acest lucru trebuie să se termine și că tu trebuie să fii cel care face ca asta să se întâmple cu adevărat. Vezi că această relație ar putea dura pentru totdeauna, amândoi fiind triști, neliniştiți și într-o stare de necinste. Adevărul oribil este că nu vă mai placeți unul pe celălalt și cum poate fi un lucru bun?

Îți este teamă să aduci asta pentru că știi că va provoca un război, dar războaiele se termină și pacea iese din asta… în cele din urmă.

Date și momente de reținut: Realizezi că acest lucru nu poate continua. Realisezi că acest lucru se apropie cu adevărat de sfârșit pe 4 noiembrie, când Mercur se întâlnește cu Uranus.

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version