Horoscop/Horoscop saptamanal

Află ce-ţi spun stelele: Horoscopul săptămânii 26 martie- 1 aprilie 2012

sfatulparintilor.ro - Horoscopul saptamanii

Iată ce ne rezervă astrele pentru a 13-a săptămâna din 2012, 26 martie- 1 aprilie 2012, potrivit www.astrocafe.ro[1], site-ul de astrologie, spiritualitate şi transformare personală al dr. Nicoleta Svârlefus –  astrolog şi life coach – şi partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informaţii despre fiecare zodie, dar şi horoscopul pentru ziua de azi, luni, 26 martie, găsiţi pe www.astrocafe.ro[2].

 

Berbec
[3]Prima parte a săptămânii este marcată de întâlnirile şi dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi. Sunt posibile neînţelegeri, ce pot fi depăşite cu prudenţă şi discernământ. Pe de altă parte, bine ar fi să îţi orientezi eforturile către studii pe termen scurt. La serviciu se recomandă evitarea provocărilor colegiale şi îndeplinirea atentă a sarcinilor. Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv şi picioarelor. Este o perioadă favorabilă consultaţiilor, analizelor medicale şi intervenţiilor chirurgicale. Unele afecţiuni mai vechi pot recidiva sau se pot complica. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă, foloseşte remedii naturiste şi plimbă-te mai mult în aer liber. La capitolul financiar ar trebui să stai bine, dar evită cheltuielile nefondate. Pe de o parte îţi pot veni sume mari de bani, însă pe de altă parte poţi fii nevoit să dai destul de mult. În a doua parte a intervalului analizat, astrele îţi recomandă treburile casnice. Poţi face mai uşor şi cu spor curăţenii generale, reparaţii curente sau, funcţie de caz poţi reamenaja grădina. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar până la urmă se poate cădea la pace pe orice subiect.

 

Taur
[4]La începutul săptămânii îţi sunt favorizate chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile obţinute din munca proprie. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă. La serviciu se pare că ai multe şi mărunte de făcut, însă va trebui să te descurci singur. Şefii sunt absenţi, iar colegii îţi pun beţe în roate. Se ţes multe conflicte ascunse, de aceea vorbeşte cât mai puţin şi mai ales nu îţi divulga planurile de viitor. Atenţie la sănătatea aparatului renal şi a capului! Relaţiile cu cei dragi sunt dinamice, controversate şi dominate de neprevăzut. Fii prudent şi ascultă ce îţi spun ceilalţi. Orientează-ţi eforturile către un hobby sau organizează petreceri surpriză pentru apropiaţi. Dialogurile cu prietenii sau cu protectorii sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune de a-ţi selecta anturajul. Nu sunt recomandate relaţii noi, întrucât pot cunoaşte turnuri deosebite. La sfârşitul săptămânii se întrezăresc multe călătorii pe distanţe scurte. Întâlnirile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente, dar interesante şi de folos.

 

Gemeni
[5]Protecţia divină veghează atent din umbră asupra vieţii tale. Chiar dacă starea ta de spirit este destul de fluctuantă, cu puţin efort vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Sănătatea este răscolită destul de mult, dar sunt şanse mari de ameliorare sau vindecări miraculoase. Zilele de 27 şi 28 martie ar trebui să îţi aducă un plus de energie şi să te simţi bine. Sunt zile bune pentru a-ţi pune ordine în relaţiile parteneriale. Bine ar fi să renunţi la parteneriatele şi colaborările care nu te mai reprezintă sau în care stai de ochii lumii. Relaţiile familiale sunt tensionate şi se tot reiau discuţii vechi legate de patrimoniu. Încearcă să fii deschis la doleanţele celor dragi, dar bine este să ai în vedere şi confortul sau siguranţa ta materială. În casă se pot produce avarii greu de controlat şi remediat. În ultimele zile ale săptămânii poţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar suficiente cât să te bucure. Atenţie că energia vitală este fluctuantă, astfel încât se recomandă activităţi fizice uşoare, plimbări în aer liber şi odihnă multă.

 

Rac
[6]La începutul săptămânii eşti greu de remarcat în perisaj. Dorinţa de retragere din forfota vieţii cotidiene va fi la cote înalte. Sunt zile bune pentru odihnă, meditaţii în locuri sfinte şi pentru trasarea unor noi planuri de viaţă. Sănătatea este afectată pe segmentele aparatului respirator, de aceea fii prudent. La serviciu există mici conflicte ascunse, dar le vei putea depăşi cu bine. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi sunt distorsionate şi bine ar fi ca, deocamdată, să eviţi compania lor. Nativii Rac implicaţi în studii pot întâmpina dificultăţi în procesele de învăţare, evaluare sau comunicare. Atenţie că mentalul este obosit şi parcă se tot reiau gânduri, idei vechi sau nelinişti. Detaşarea de problemele celorlalţi este benefică. Concentrează-te mai mult pe treburile tale şi ascultă sfaturile şi îndemnurile venite de la prieteni sau protectori. La sfârşitul săptămânii îţi va reveni pofta de viaţă şi elanul de a te avânta în vâltoarea vieţii.

 

Leu
[7]Şefii te vor chema la raport încă din prima zi a săptămânii. Sunt posibile discuţii aprinse, controversate, de aceea fii prudent şi ascultă cu atenţie tot ce ţi se spune. Sunt şanse mari de a-ţi schimba cariera, sarcinile de lucru şi colegii de echipă. Zilele de 27 şi 28 martie îţi vor aduce în atenţie prietenii. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia vor fi frecvente şi încununate de succes. Un protector important îţi poate da soluţii viabile la situaţiile cu care te confrunţi în domeniul profesional. Pe 29 si 30 martie, astrele îţi recomandă o minivacanţă. Stările tale interioare vor fi răscolite, de aceea evită eforturile fizice prea mari şi activităţile ce îţi solicită mentalul. Plimbăt-te în aer liber, meditează într-un loc sfânt sau dormi mai mult. Bine ar fi să îţi trasezi noi direcţii de viitor şi să fii mai selectiv vizavi de oamenii cărora le permiţi să se amestece în viaţa ta. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv şi osos. Semnalele organismului ar trebui ascultate şi comentate cu un medic specialist. Nu sunt probleme majore, dar paza bună trece primejdia nedorită. Finalul săptămânii te va gasi într-o forma bună.

 

Fecioara
[8]La începutul săptămânii poţi primi veşti din străinătate sau te poţi ocupa de pregătirea unei călătorii. Dacă eşti nevoit să pleci la drum, verifică cu atenţie toate detaliile. Capitolul financiar este restricţionat, astfel încât evită cheltuielile nefondate şi verifică-ţi în permanenţă documentele financiare şi bugetul de venituri şi cheltuieli. Zilele de 27 şi 28 martie sunt potrivite pentru a discuta cu şefii sau autorităţile. Sunt posibile discuţii aprinse, însă explică-ţi deciziile şi modul de lucru cu calm, încredere şi bunăvoinţă. Cu siguranţă vei reuşi să depăşeşti situaţiile cu bine, ba chiar s-ar putea să primeşti şi laude. Fii mai înţelegător vizavi de ceilalţi. Traversăm o perioadă delicată în privinţa modului de a acţiona, astfel încât se pot comite foarte uşor erori iremediabile. Mentalul este bulversat, iar deciziile majore nu sunt de abordat în acestă perioadă. La finalul săptămânii, astrele îţi recomandă compania pritenilor. Chiar dacă se pot ivi din senin discuţii aprinse, tocmai acestea vor constitui farmecul ultimelor zile ale lunii martie. Rezervă-ţi momente pentru odihnă, plimbări în aer liber sau pentru trasarea unor noi planuri de viaţă.

 

Balanta
[9]Relaţiile parteneriale şi colaborările sunt luminate de Soare, existând posibilitatea de a întâlni oameni interesanţi şi de a te implica în proiecte de viitor. Pe de altă parte, colaborările vechi se pot reconfigura sau chiar pot dispărea total din sfera ta de interes. Pe 27 şi 28 martie poţi primi veşti din străinătate. Îţi faci planuri de călătorii îndepărtate, dar concretizarea lor se va produce la momentul potrivit. Alţii pot avea de-a face cu studiile şi implicaţiilor lor. Examenele, probele şi interviurile specifice secvenţelor de învăţare pot fi frecvente, însă le vei depăşi cu puţin efort. Zilele de 29 şi 30 martie îţi vor aduce în atenţie domeniul profesional, în special relaţiile cu şefii. Sunt posibile discuţii aprinse pe seama faptului că în ultima vreme se pare că nu ţi-ai îndeplinit corect şi la timp sarcinile de serviciu. Gândirea şi comunicarea sunt distorsionate, astfel încât recomandabil este să vorbeşti puţin, direct şi la obiect. În sfera muncii este multă agitaţie, iar colegii îţi pun beţe în roate. Ocupă-te singur de treburile tale şi evită provocările celorlalţi. La sfârşitul săptămânii, înconjoară-te de prieteni.

 

Scorpion
[10]Capitolul financiar va fi preocuparea majoră a acestei săptămâni. Ori planifici să îţi achiţi datoriile, ori vrei să iei credite bancare, ori îţi îndrepţi atenţia către bunurile deţinute în comun cu ceilalţi. Recomandabil este să fii prudent, deoarece se pot produce erori în documente sau în decizii. Pe de altă parte s-ar putea să primeşti cadouri sau o sumă de bani de la cine te aştepţi mai puţin. Energia vitală este fluctuantă, de aceea evită activităţile solicitante, atât fizic cât şi psihic. Pe 29 şi 30 martie se întrezăresc veşti din străinătate. Dialogurile cu o persoană aflată departe de graniţele ţării te pot pune pe gânduri, însă nu ai de ce să te îngrijorezi. Sunt momente pasagere şi bine ar fi să te detaşezi de problemele celorlalţi. Pentru alţii vor apărea probleme legate de cursuri sau studii pe termen lung. Sau te poţi gândi la parcurgerea unei forme de şcolarizare necesare în domeniul profesional. Bine ar fi ca deocamdată să faci planuri şi să laşi luarea deciziilor majore pentru o altă perioadă de timp. Atenţie la prieteni şi protectori! Sunt posibile despărţiri definitive de prieteni vechi sau de un protector important. În ultimele zile ale săptămânii pot interveni chestiuni profesionale şi discuţii aprinse cu şefii.

 

Sagetator
[11]Relaţiile parteneriale sunt temele principale ale săptămânii. Sunt zile bune pentru a pune la punct detaliile unei colaborări sau pentru a-ţi reconfigura poziţia în cadrul unui proiect. Susţine-ţi cu fermitate opiniile şi nu te lăsa impresionat de problemele celorlalţi. La serviciu ai multe şi mărunte de făcut. Tendinţa de a munci peste măsură este la cote înalte, aşa încât bine ar fi să îţi temperezi elanul şi să te ocupi doar de îndatoririle tale. Relaţiile cu şefii se menţin în continuare tensionate. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă, pentru că organismul tău este destul de obosit. Zilele de 29 şi 30 martie sunt potrivite pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru relaţii cu instituţiile financiare. Moştenirile şi partajele specifice unui divorţ sunt alte teme cu care poţi avea de-a face în următoarele zile. Gândurile tale sunt îndreptate acum mai mult către familie şi implicaţiile ei. Relaţiile cu cei dragi sunt distorsionate, astfel încât fii prudent în vorbe şi fapte. Ţine cont şi de părerile celorlalţi. La sfârşitul săptămânii delectează-te cu o piesă de teatru, un film bun sau cu o mică agapă alături de cei dragi.

 

Capricorn
[12]Săptămâna este marcată pentru tine de multă treabă la serviciu. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, de aceea ocupă-te pe îndelete de treburile tale şi evită provocările celorlalţi. Se recomandă alternarea orelor de muncă cu cele de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 26 – 28 martie, decât în cazuri ce nu suportă amânare. În zilele de 29 şi 30 martie se întrezăresc controverse în relaţiile parteneriale. Se pare că eşti destul de nemulţumit de ceilalţi, însă la tine este de fapt hiba. Schimbă-te tu şi ceilalţi se vor schimba după tine. Cheful de a te îndrăgosti pluteşte în aer. Fii prudent, întrucât factorul neprevăzut îţi poate juca feste când te aştepţi mai puţin. Pentru alţii, copiii sunt tema principală a săptămânii. Conflictele dintre generaţii te provoacă la o reevaluare a sistemului valorilor morale. Cel mai bine ar fi să îţi îndrepţi atenţia şi eforturile către un hobby sau să organizezi din când în când mici reuniuni agreabile pentru cei dragi. La finalul săptămânii aruncă-ţi o privire asupra bugetului de venituri şi cheltuieli. Ia seama la datorii şi achită-le la timp.

 

Varsator
[13]Cheful de distracţii şi aventuri va predomina în această săptămână. Eşti pus pe şotii, însă reţine că ceilalţi nu privesc cu ochi buni atitudinea ta. Bine ar fi ca în limita posibilului să îi antrenezi şi pe ceilalţi la cântec, joc şi voie bună. Persoana iubită îţi poate face reproşuri că neglijezi relaţia în favoarea prietenilor sau rudelor. Încearcă să lămureşti lucrurile cu calm şi deschidere sufletească. Până la urmă vei avea nevoie şi de cel drag. Alţii pot avea de-a face cu copiii şi năzbâtiile lor. Atenţie la capitolul financiar! Există şanse să pierzi bani, bunuri sau să ai parte de încurcături în acte. Verifică în permanenţă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Achită-ţi la timp datoriile şi evită investiţiile, împrumuturile bancare şi cheltuielile nefondate. Pe 29 şi 30 martie se anunţă multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt disonante, astfel încât bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv. Abordează o dietă, plimbă-te în aer liber şi odihneşte-te mai mult. Pentru ultimele zile ale intervalului analizat, astrele îţi recomandă compania partenerului de viaţă şi o analiză atentă a colaborărilor în care eşti implicat sau vrei să te implici.

 

Pesti

[14] Sufletul tău este mai mult acasă în această săptămână. S-au adunat multe treburi gospodăreşti, iar acum este o perioadă bună pentru curăţenii generale, reparaţi curente, planuri de reamenajări sau de noi achiziţii locative. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate. Ascultă şi părerile sau doleanţele celorlalţi. Prudenţa şi discernământul te vor ajuta să depăşeşti momentele delicate. Pe 29 şi 30 martie, cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte. Organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi. Pe de altă parte sunt zile bune şi pentru hobby-uri. Se pot ivi mici conflicte cu persoana iubită sau, funcţie de caz cu copiii, pentru că în ultima vreme eşti foarte preocupat de bani sau de prieteni în detrimentul celor apropiaţi. Provocarea momentului constă în a găsi un echilibru între laturile materiale ale vieţii şi relaţiile cu cei dragi. Atenţie că energia vitală este fluctuantă. Ocupă-te de treburi uşoare, abordează o dietă şi mergi regulat la plimbare. Parteneriatele şi colaborările în care eşti implicat pot cunoaşte turnuri deosebite. Mentalul îţi este destul de bulversat şi bine ar fi să te abţii de la decizii majore. Predomină senzaţia că se reiau discuţii şi situaţii mai vechi vizavi de aspectele parteneriale. Se pot rupe relaţii definitiv, în special cele foarte vechi.

Endnotes:
 1. www.astrocafe.ro: http://www.astrocafe.ro/
 2. www.astrocafe.ro: http://www.astrocafe.ro/horoscop/zilnic
 3. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Berbec-1
 4. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Taur-2
 5. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Gemeni-3
 6. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Rac-4
 7. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Leu-5
 8. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Fecioara-6
 9. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Balanta-7
 10. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Scorpion-8
 11. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Sagetator-9
 12. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Capricorn-10
 13. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Varsator-11
 14. [Image] : http://www.astrocafe.ro/zodiac/European-2/zodia-Pesti-12
 

Vizualizări: 1140
 

Cuvinte cheie: , , ,