Horoscop/Horoscop lunar

Zodiac chinezesc, a inceput Anul Mistretului de Pamant! Specialistii FENG SHUI dau pentru FIECARE ZODIE sfaturi, predictii si REMEDII!

feng shui anul mistretului - sfatulparintilor.ro - flickr_com - 46943797131_3cce9a6f06_h

Din 5 februarie 2019 a inceput noul an chinezesc, Anul Mistretului de pamant care va tine pana in 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Mistretul este unul din cele 12 semne din zodiacul chinezesc. Spre deosebire de astrologia vestica, fiecare semn din zodiacul chinezesc “conduce” un intreg an si aduce cu el energia sa particulara asupra a tot ce se intampla in urmatoarele 12 luni.

Asa cum este de asteptat, Anul Mistretului da semnalul de noroc si bogatie pentru cei nascuti in semnul Mistretului in 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 si 2007. Dar Mistretul influenteaza si norocul pentru celelalte 11 semne de animale din zodiacul chinezesc, in functie de relatia pe care o au cu porcul norocos.

Dat fiind ca anul chinezesc nu incepe la 1 ianuarie ca in calendarul roman, ci intre 20 ianuarie si 20 februarie poate fi data de start a anului chinezesc urmator si el difera de la an la an, cei nascuti in prima parte a lunii ianuarie apartin de anul chinezesc anterior.

 

Ca sa stii cu claritate ce zodie esti in zodiacul chinezesc, verifica AICI.

 

Specialistul in feng shui si horoscop chinezesc si energii orientale, Kay Tom, ne releva informatii valoroase cu privire cum influenteaza energia Mistretului norocul celorlalte zodii chinezesti :

 

 

SOBOLANUL in Anul Mistretului de Pamant

 Sobolanul va avea sansa sa prinda oportunitati rare in 2019. nu trebuie sa amane pentru ca o data trecuta oportunitatea, rara sansa sa mai revina. Este un an in care sa stea cu ochii vigilenti pe ce si-a propus ca sa se pregateasca pentru 2020 cand Sobolanul va prelua conducerea Anului chinezesc, dand energia sa drept dominanta anului urmator.

Sobolanul reprezinta directia spre nord, deci vor fi oportunitati ce se prezinta din directia aceasta. Pot fi dinspre nordul orasului tau, zonei, tarii sau lumii.

 

 

BIVOLUL in Anul Mistretului de Pamant

In relatie cu energia adusa de Mistret, Bivolul va actiona tot anul ca un diplomat ca sa previna o situatie conflictuala sa clocoteasca. Este un personaj de mare baza in echipa Mistretului dar trebuie sa fie atent sa nu aiba prea multa presiune pusa pe umerii sai. Este puternic si poate duce mult dar sunt limite si pentru el iar Bivolul trebuie sa isi vada aceste limite in 2019.

Un regim puternic pentru sanatate trebuie sa fie o alta prioritate. Exista riscul unor probleme de sanatate dinspre axa nord est / sud est, deci foloseste mult alb in decor si lenjerie alba de pat ca si contracarare a acestei energii.

 

 

TIGRUL in Anul Mistretului de Pamant

Sunt mari sanse ca Tigrii singuri sa isi gaseasca iubirea. Exista o atractie naturala intre Mistret si Tigru. Mai mult ca alte combinatii de animale din ciclul chinezesc al celor 12 animale, acestea doua se completeaza perfect. Exista, asadar, o distanta lunga parcursa impreuna de acestia. Pentru oricine cauta iubirea, este un an important in care sa iesi si sa socializezi. In general, este un an bun pentru Tigru.

Singura precautie pentru Tigru este sa fie atent la situatiile periculoase precum mersul pe alei intunecate seara, in locuri prea inalte precum acoperisuri de casa sau de bloc, sau participarea in activitati periculoase ce implica si focul. Este recomandat Tigrilor sa poarte sosete rosii sau lenjerie intima rosie sau o bratara rosie cat mai des in acest an, ca remediu impotriva acestor energii turbulente.

 

 

IEPURELE in Anul Mistretului de Pamant

Iepurele este un semn ce poarta multa responsabilitate asupra sa in 2019 si are un rol foarte important ca diplomat si negociator. De fapt, nu exista nicio solutie batuta in cuie pentru nicio situatie in care este implicat Iepurele in acest an si totul depinde de cum gestioneaza cu tact lucrurile.

Atentie pentru Iepuri la directia dinspre est, de acolo sunt indicatii sa apara un potential de lipsa de diplomatie care poate duce la conflict sau chiar razboi. Atentie la orice conflict ce poate veni dinspre est, Iepuri. Fiti precauti si prudenti la aceasta directie oriunde va aflati. Evitati sa petreceti prea mult timp in zonele de est ale spatiilor inchise.

DRAGONUL in Anul Mistretului de Pamant

Toata lumea iubeste Dragonul, acest animal magic si mistic al zodiacului. Dragonul are abilitati care il face unic. Mai mult ca orice animal, aceasta creatura poate suci o situatie la 180 grade spre un mai bine. Totusi, Dragonul reprezinta un element de pamant iar Mistretul este un element de apa, impreuna creand noroi. Acest lucru nu este ceva bun pentru ca poate reprezenta delicte in intalnirile sexuale sau in treburile financiare. Aceste doua animale impreuna vor expune orice indiscretii, in mod particular in luna aprilie.

Vestea buna pentru Dragon este ca pozitia sa naturala este in sud est si este una din cele mai bune locatii pentru 2019 cat timp ramane constient care ii sunt dusmanii, astfel nefiind deloc prins cu garda jos.

 

 

SARPELE in Anul Mistretului de Pamant

Sarpele in Anul Mistretului nu este cu siguranta o combinatie divina. Mistretul iubeste abordarile deschise si oneste in viata in timp ce Sarpele prefera sa stea cat mai jos, intins pe iarba si sa tina secretele pentru sine. Sunt trei Serpi mai vulnerabili in acest an, cei nascuti in 1953, 1977 si 2013. Ca si Tigrul de foc, acesti Serpi trebuie sa evite sporturile periculoase si zonele intunecate in 2019.

In general, cel mai bine pentru Sarpe este sa isi mentina un profil scazut in acest an, sa evite sa iasa in evidenta si sa evite si deciziile majore ale vietii precum schimbarea jobului, schimbat de locuinte, casatoria sau cumparaturi si investitii majore.

 

 

CALUL in Anul Mistretului de Pamant

Cea mai buna politica pentru Cal in acest an al Mistretului este sa nu isi risipeasca energia incercand sa ii ajute pe cei ce nu i-au cerut ajutorul. Uneori, doar trebuie sa stam deoparte cu un pas in spate si sa privim si sa lasam o alta persoana sa se joace in propriul sau destin, pentru ca pana la urma este viata sa si alegerea sa, nu a noastra. Nu trebuie sa ne impunem propriile idealuri si credinte prin ei. Acesta este mesajul pe care Calul il are de inteles in 2019.

Calul reprezinta directia de sud, deci 2019 este un an in care sa se relaxeze si sa isi construiasca puterea, pentru ca 2020 va fi un an solicitant si provocator pentru Cai.

 

 

OAIA/CAPRA in Anul Mistretului de Pamant

Capra (sau Oaia in unele interpretari chinezesti) poate avea vulnerabilitati pe domeniul de sanatate in acest an deci trebuie 100% sa aiba grija de sine printr-o dieta buna si exercitii fizice si mult mult somn hranitor si odihnitor. Va fi intelept sa faca o prioritate zilnica din asa ceva tot 2019.

Oaia reprezinta directia de sud vest. Este bine sa mentina mult calm pe aceasta directie si sa fie aproape inactiv, permitandu-si sansa sa tina, pur si simplu, capul in jos, sa isi faca treaba bine si sa mentina un profil scazut si discret.

 

MAIMUTA in Anul Mistretului de Pamant

Maimuta este un animal foarte sociabil si social careia nu ii place sa ofenseze, ca atare nu spune niciodata NU unei invitatii la o petrecere. Din acest motiv, ii este usor sa se supraextinda. Este plin de idei si destul de mult conectat in bine cu energia Mistretului, deci 2019 va vedea Maimutele cu ambitiile cele mai mari demarate si implinite. In acest an, Maimuta va avea mare satisfactie din a-i ajuta pe altii mai putin norocosi ca ea. Face echipa buna cu Sarpele, animalul a carui energie este opusa energiei Mistretului, si impreuna pot suci o situatie dificila.

Maimutele cel mai vulnerabile in acest an sunt ele nascute in 1944, 1968 si 2004. sa poarte ceva rosu permanent, bratara, sosete sau lenjerie intima. Sa evite situatiile periculoase si sporturile in care se pot accidenta.

 

 

COCOSUL in Anul Mistretului de Pamant

Cocosului ii place sa se pronunte si sa fie auzit si ii place in special sa fie primul care sa isi rosteasca parerea. Vocea sa este tare, voluminoasa si puternica, deci este foarte de folos cand trebuie comunicat un punct de vedere.

El este foarte solid in credintele sale si de fapt chiar ofera suport Mistretului, cu conditia sa invete o abordare diplomata si sa evite sa fie sufocant pana la a fi greu de suportat. 2019 este anul in care Cocosii trebuie sa invete o abordare distreta ca vocea sa ii fie auzita.

 

 

CAINELE in Anul Mistretului de Pamant

Anul trecut a fost solicitant pentru Caine care a fost liderul anului. Predarea responsabilitatii la trecerea dintre anii chinezesti nu e mereu un proces lin, in special pentru Caine care nu e vreun mare avocat al schimbarilor. Provocarea pentru Caine vine din faptul ca gandeste in exces o situatie si se ingrijoreaza prea mult. 2019 ii ia responsabilitati de pe umeri si se prezinta ca un an de odihna si recuperare. Este bine sa nu se bage in proiecte majore sau in investitii in acest an ci sa se focuseze pe a-si aduce inapoi echilibrul in viata.

Cainele reprezinta directia de nord vest, pozitia liderilor. Cainele este un lider natural si un mare diplomat. Daca lidershipul este vital in viata ta, incearca sa conduci din pozitia de ghidare in loc de cea dictatoriala. 2019 nu e un an bun pentru lideri, deci indreapta-ti corabia spre ape mai calme.

 

 

MISTRETUL in Anul Mistretului de Pamant

Tu esti liderul acestui an si ca atare pretinzi si meriti respect din toate punctele de vedere. Mistretul reprezinta directia de nord vest, deci este 100% vital ca orice sapatura sau debut de constructie sa nu fie inceputa din nord vest. Nord vestul este si pozitia naturala a lidershipului, deci zona e cu atat mai importanta. Aceasta directie in orice spatiu trebuie mentinuta curata si proaspata, evitandu-se obiectele grele, gunoiul, dezordinea, baile sau camere de utilitati.

Singurii Mistreti ce au nevoie de prudenta sunt cei nascuti in 1995. pentru acest lucru, sa poarte o bratara rosie la o incheietura sau sosete rosii sau lenjerie intima rosie ce ajuta, dar si sa evite sporturi periculoase, locurile la mare inaltime gen acoperisuri sau alei si seara spatiile intunecate si izolate.

 

 

 

Sursa : moon-child.net[1], dailymailuk.com[2]

Foto[3]

Endnotes:
  1. moon-child.net: http://moon-child.net
  2. dailymailuk.com: http://dailymailuk.com
  3. Foto: https://www.flickr.com/photos/25802865@N08/46943797131/in/photostream/
 

Vizualizări: 18031
 

Cuvinte cheie: ,