Horoscop/Horoscop lunar

Top soti infideli potrivit zodiacului chinezesc

soti infideli

Femeile prefera barbatii galanti, romantici care sa le surprinda cat mai des. Toate bune si frumoase pana cand apare intrebarea “Cat de fidel este?”. Daca vrei sa stii ce barbati sunt tentati sa calce stramb, afla aici ce spune zodiacul chinezesc. Iata topul sotilor infideli, in ordine inversa.

 

  1. Zodia Iepurelui

Iepurii sunt considerati “sensibili” si se spune ca nu pot rezista unei tentatii. De aceea ei sunt in topul zodiilor infidele din zodiacul chinezesc.

 

 

  1. Zodia Cocosului

Nativii zodiei Cocos sunt foarte sociabili, le plac bauturile si devin foarte romantici dupa un paharel. Iata si motivul pentru care le este destul de greu sa-si pastreze loialitatea.

 

 

  1. Zodia Sarpelui

Nativii zodiei Sarpelui sunt foarte agili si spectaculosi. Sunt foarte activi si pot fi tinuti “pe loc” cu greu. De aceea le este si foarte greu sa ramana fideli unei singure femei.

 

  1. Zodia Sobolanului

Persoanele nascute in zodia Sobolanului simt nevoia de multa dragoste si vor sa fie tot timpul in compania persoanelor de sex opus. Acesta este si motivul pentru care le este greu sa nu calce stramb.

 

  1. Zodia Calului

Nativii zodiei au lipici la persoanele de sex opus si sunt tot timpul inconjurati de “pretendenti”. Pentru ca sunt tot timpul “aprinsi”, este cam greu sa tii “in frau” un Cal.

 

 

Vizualizări: 7726
 

Cuvinte cheie: , , , ,