Horoscop/Horoscop lunar

Sunt 4 tipuri de oameni nascuti in luna octombrie. Tu din ce categorie faci parte?

octombrie - sexy toamna - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - beautiful-girl-2003650_1920

Octombrie este luna din an in care oamenii privesc cu nostalgie la lunile care au trecut si cu speranta la cele mai sunt pana la finalul anului. Poate de aceea, persoanele nascute in aceasta luna au darul de a analiza, de a judeca corect.

In plus, cei nascuti in octombrie sunt carismatici si romantici si gasesc intotdeauna solutii la probleme.

 

Persoanele nascute in luna octombrie au fost impartite in patru categorii, in functie de caracteristicile comune ale acestora.

 

 

Primul grup: 1-8 octombrie

Persoanele nascute in acest interval sunt chibzuite, orientate spre arta. Sunt generoase si sociabile. Iti este imposibil sa nu le iubesti. Stiu exact ce sa spuna, cand sa spuna, ca sa te simti bine. Le place sa vada partea plina a paharului si te simti bine in compania lor.

 

 

Al doilea grup: 9-15 octombrie

Nu vei inceta sa vorbesti despre cat sunt de puternici acesti oameni. Cu toate acestea, psihicul le contrazice fizicul. Sunt destul de anxiosi si se streseaza usor, iar faptul ca lumea se asteapta ca ei sa fie puternici adauga o presiune in plus pe umerii lor.

Sunt chibzuiti si meticulosi, exceleaza in cariere de consultant, manageri, politicieni, profesori, cercetatori, reporter, jurnalisti, ingineri, dar si in domenii artistice (pictura, sculptura).

 

Al treilea grup: 16-22 octombrie

Toti oamenii nascuti in octombrie sunt pozitivi si optimisti, dar cei nascuti in aceasta perioada sunt si mai si. Sunt intelepti si rezolva cu usurinta orice problema le-ar aparea in cale. Desi pot avea orice meserie vor, lor le place mai mult sa lucreze in afaceri de familie sau parteneriate in care sa fie implicati prieteni. Sunt oameni de incredere, poti sa le destainui cel mai mare secret al tau si nu va afla nimeni.

 

 

Al patrulea grup: 23-31 octombrie

Persoanele nascute in ultima perioada din octombrie se preocupa deseori cu privire la sanatate. Iubesc mancarea buna si au un apetit iesit din comun. Se entuziasmeaza repede cu privire la orice, le place sa petreaca si sa spuna bancuri. Sunt foarte apropiati de prieteni. Cele mai multe dintre relatiile lor dureaza o viata. Evita cu orice pret conflictele si daca e rost de cearta, pleaca.

 

 

Sursa: dazzling.news

 

Vizualizări: 10864
 

Cuvinte cheie: ,