Horoscop/Horoscop lunar

Sunt 4 tipuri de oameni nascuti in luna IUNIE. Tu din ce categorie faci parte?

nascuti in luna iunie - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - calendar-2428560_1920

Despre luna iunie se spune ca este perfecta pentru nunti. Dar cum sunt oamenii nascuti in acesta luna? Citeste in continuare si vei afla.

 

Grupul 1: 1-8 iunie

Oamenii nascuti in aceasta perioada sunt firi sociabile, amabile, tin la traditii si la religie. Sunt persoane inteligente si dornice de succes. Sunt firi ascultatoare, rabdatoare, empatice, sensibile, perfecte pentru un loc de munca in care sa-si foloseasca aceste abilitati (psihologi, psihiatri, profesori). Desi se gandesc prima data la propriile interese, nu isi neglijeaza prietenii si rudele aflate la greu.

 

 

Grupul 2: 9-15 iunie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt extrem de sensibile si schimbatoare. Se razgandesc rapid, sunt firi instabile. Totusi, sunt buni sfaturitori si pot fi buni consultanti. Dar pentru ei insisi nu stiu sa faca prea multe.

 

 

Grupul 3: 16-22 iunie

Acest grup este nemuritor. Sunt fara griji, blanzi, sentimentali. Le place sa calatoreasca, sa gateasca, sa manance. Ii poti cuceri pe vecie cu o mancare buna. Dar au si un defect, pot fi total lipsiti de tact si dau cu batul in balta cand ti-e lumea mai draga.

 

 

Grupul 4: 23-30 iunie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi active, se implica in viata societatii. Sunt curajosi si vocali, isi sustin cu tarie pozitia. Sunt firi foarte serioase si determinate, iar atunci cand au o idee o duc pana la capat. Disciplina este punctul lor forte. Totusi, in dragoste nu prea au noroc.

 

 

Sursa: dazzling.news

Foto: pixabay.com

 

Vizualizări: 2233
 

Cuvinte cheie: