Horoscop/Horoscop lunar

Horoscop special: Jupiter, Marele Benefic, in Capricorn tot anul 2020! Cum face Jupiter NOROCUL zodiilor intr-un an deosebit?

jupiter in capricorn

Va fi anul 2020 anul tau norocos? Poate ca zodia ta este in fruntea listei zodiilor norocoase ale acestui an special ! Sigur ca norocul este dupa cum si-l face omul, insa o „mana” de ajutor prinde bine mereu. In astrologie fiecare planeta are propriile sale caracteristici ce ne pot influenta aici pe Pamant. Astfel, asa cum deja stim, de cate ori vorbim despre noroc, vorbim despre Jupiter[1].

Jupiter, cea mai mare planeta din sistemul solar, a cincea planeta de la Soare, este planeta norocului, expansiunii si oportunitatilor. Jupiter este retrograd aproximativ 4 luni in fiecare an si are un ciclu complet de rotatie in jurul Soarelui ce tine aproximativ 1 an.

Viata ar fi trista si fara sens daca nu am avea pe Jupiter in ea.

Deci chiar trebuie sa fim atenti la miscarea celei mai mari planete din sistemul nostru solar. Norocul si sansa sunt asociate cu Jupiter pentru un motiv bine intemeiat. Jupiter este o planeta cu o energie buna si foarte binevoitoare, una care ne sustine sa crestem si sa inflorim intr-un mod pozitiv. Jupiter poate fi si judecator, insa este mereu foarte corect si se asigura ca suntem mereu pe calea cea mai buna pentru ca el este despre bucurie, expansiune si tot ce ne aduce binele in viata.

Jupiter va intra in zodia Capricornului din 3 decembrie 2019 si va sta  aici pana pe 18 decembrie 2020!

Jupiter este in Sagetator inca din decembrie 2018, deci la el acasa, in zodia pe care o coordoneaza, deci e in maximum sau de putere. Sagetatorul inseamna, mai presus de orice, starea de a fi liber. Liber mental, liber si neincorsetat, liber ca stare de spirit, indiferent cati bani faci, in ce relatie esti, ce noroc iti bate la usa. Daca acestea nu iti consolideaza sentimentul de libertate personala, sunt aproape degeaba – gandeste Sagetatorul.

Insa Jupiter in Capricorn inseamna o alta energie.

Capricornul este semn de pamant si reprezinta munca sustinuta si ambitioasa. Daca iti amintesti cum ti-a fost viata ultima data cand Jupiter a fost in Capricorn, iti poti da seama de un anumit tipar specific tie si zodiei tale. Iata-le : 18 decembrie 2007 – 5 ianuarie 2009 ; 4 ianuarie 1996 – 21 ianuarie 1997 ; 20 ianuarie 1984 – 6 februarie 1985. Cum s-au expandat orizonturile tale in acele perioade ? Ce tip de noua expansiune si invatare ti-a devenit importanta pentru viitorul tau pe atunci ? Raspunsurile iti vor da o idee ce iti este pregatit in urmatorul an 2020. Dupa acest an, toata lumea va fi mult mai inteleapta si cu mai multa incredere !

Despre Jupiter in Capricorn vom scrie in detaliu in perioada urmatoare pentru ca este un tranzit extrem de important pentru vietile noastre si avem nevoie sa stim nu doar la ce ne predispune ci si ce sa facem mai bine ca sa atragem cat mai mult din acest tip de energie norocoasa spre noi.

Insa pana atunci, iata o privire scurta cu privire la primele 3 zodii considerate din start cele mai norocoase sub Jupiter in Capricorn dar si cum stau cu norocul si restul zodiilor!

Locul 1 zodie norocoasa: Capricornul.

Jupiter va fi in zodia ta un an intreg si, desi nu iti sta in fire sa sarbatoresti pentru ca tu ai mereu de munca si esti ambitios si serios, acum chiar ai un motiv puternic ! Pregateste-te sa ai un 2020 fabulos din punct de vedere sanse, oportunitati, expansiuni ! Nu este exagerata afirmatia ca va fi unul din cei mai buni ani ai vietii tale. Vei culege roade frumoase pentru toate semintele plantate de ani de zile. Tot efortul pe care il pui in tot ce faci (sub ochii rigizi ai lui Saturn, coordonatorul tau) vor fi rasplatiti pentru ca Jupiter nu doarme.  

Locul 2 zodie norocoasa: Fecioara.

Toate domeniile vietii unei Fecioare ai tot ce le trebuie ca sa fie rodnice si de succes dar e bine sa urmaresti cu atentie unde te poate duce aspectul financiar. Cu alte cuvinte, banii vor curge spre tine. Daca vrei sa investesti banii in ceva nou, mergi inainte si nu te indoi. Se stie ca iti plac strategiile si deseori gandesti prea mult inainte de a lua o decizie, insa acum ai de partea ta pe Jupiter, cel ce da darurile si norocul vietii !

Locul 3 zodie norocoasa : Taurul.

Inchizand trioul zodiilor de pamant, Taurul este pe locul trei dintre cei mai norocosi in 2020. Taurul este singura zodie care va primi influenta lui Uranus, planeta evenimentelor neasteptate. Din acest motiv, Taurul poate sa inceapa anul simtindu-se cam anxios si deranjat dar dupa ce are loc o schimbare, acesta se va simti mai bine. Nu va temeti de schimbari, chiar daca nu va plac in general, pentru ca Jupiter va lucra ca acestea sa va aduca mult bine. Cea mai buna zona a vietii va fi dragostea.

Locul 4 : Pestii.

Vei fi suficient de curajos incat sa fii deschis la schimbari si sa incerci lucruri noi in viata. Pot fi foarte posibile graviditati. Jobul si afacerea vor fi sursa de inspiratie pentru tine. Esti intr-o pozitie confortabila in viata, gratie ajutorului lui Jupiter in Capricorn.

Locul 5 : Scorpionul.

Te vei simti liber si eliberat de toate restrictiile si limitarile din viata ta. Este un timp bun sa te focusezi pe a invata un nou hobby sau a-ti imbunatati abilitatile de munca. Foloseste-ti energia pozitiva ca sa ii ajuti si pe altii sa avanseze in vietile lor.

Locul 6 : Sagetator.

Dupa un an in care ai gazduit pe Jupiter, coordonatorul tau, iata ca norocul vine spre tine dar in alta forma. Este un timp bun sa dai drumul la bagaj vechi si sa cureti varii aspecte din viata ta care te-a deranjat. Dar ca sa obtii succesul ai nevoie de rabdare.

Locul 7 : Leul.

Leii vor fi plini de vitalitate si vigoare ca sa isi atinga visele in acest an. Dar veti fi si sensibili si trebuie sa stiti cand sa trageti linia ca sa va protejati si sa impuneti granite. Veti fi deschisi sa incercati mancaruri noi, exercitii fizice noi, relatii noi.

Locul 8 : Varsatorul.

Pentru tine, acesta este anul in care sa pui indoielile altor oameni deoparte. Vei fi creativ la maxim sub Jupiter in Capricorn, deci profita din plin. Arata celor dragi ca poti fi sotul/sotia/parintele perfect.

Locul 9 : Gemenii.

Sub Jupiter in Capricorn, trebuie sa iti gasesti propriul ritm. Daca se simte totul prea lent, devino mai activ. Daca viata ti se pare prea rapida, atunci e de datoria ta sa incetinesti ritmul. Gasindu-ti ritmul ce te defineste, vei intra si in flux cu abundenta adusa de acest tranzit benefic.

Locul 10 : Berbecul.

In 2020 pentru tine va fi totul despre echilibru. Chiar daca vei fi ambitios, vei fi mult mai realist despre obiectivele tale si de aici iti va veni adevarul noroc.

Locul 11 : Balanta.

Acesta este un an in care sa te bucuri si sa te veselesti. Nu vei avea foarte multe responsabilitati spre familie si job. Relaxeaza-te si reintinereste-ti mintea, in pregatire pentru urmatorii ani ce vin.

Locul 12 : Rac.

Predictiile astrologice sub Jupiter in Capricorn anunta un an cu imbunatatiri in dragoste si cariera. Insa de tine depinde daca vezi si primesti aceste oportunitati sau le lasi sa treaca pe langa tine. Poti rata ocazii deosebite daca nu iti formezi ochiul pe a identifica norocul ce vine spre tine, pentru tine.

Documentare : mysticalraven.com ; faysastrology.wordpress.com

Imagine de Reimund Bertrams[2] de la Pixabay[3]

Endnotes:
  1. Jupiter: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/horoscopul-norocului-din-11-august-jupiter-in-sagetator-din-nou-direct-ce-ne-aduce-marele-benefic-dupa-4-luni-de-retrograd-pana-in-decembrie-2019/
  2. Reimund Bertrams: https://pixabay.com/ro/users/8385-8385/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=55000
  3. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=55000
 

Vizualizări: 90466
 

Cuvinte cheie: ,