Sfatulparintilor.ro

Horoscopul sezonului Taur 20 aprilie – 21 mai 2023. Cum jonglează zodiile printre două eclipse și un retrograd, sub puterea năvalnicului Taur

Horoscopul sezonului Taur

Sezonul Taur 2023 începe pe 20 aprilie, iar data de începere este situată chiar între puternica Eclipsă Solară de Lună Nouă a Berbecului și Mercur Retrograd. Toată această energie de Eclipsă și Retrogradă va condimenta sezonul pământesc al Taurului, ghidându-ne să ne transformăm, să ne trezim și să ne schimbăm viețile într-o direcție mai înaltă și mai aliniată.

Sezonul Taurului preferă întotdeauna pașii mici, metodici și practici care sunt înrădăcinați în strategii pe termen lung, mai degrabă decât în cele pe termen scurt. Ni se cere să privim în viitor și să ne asigurăm că vom crea o bază solidă pe măsură ce ne îndreptăm spre obiectivele și visele noastre.

Mercur în retrograd până pe 14 mai, ne va ajuta în acest sens, ghidându-ne să reflectăm, să ne mișcăm încet și să învățăm din trecutul nostru.

Sezonul Taur aduce și o Eclipsă de Lună pe 5 mai în zodia Scorpionului. Această Eclipsă deține niște energii puternice și personale care ne vor ghida să mergem înăuntru. Ceva s-ar putea să se încheie sau s-ar putea să fim nevoiți să renunțăm la relațiile, convingerile sau obiceiurile învechite.

Pe 16 mai, chiar înainte ca sezonul Taurul să se încheie, Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, se mută în Taur creând un nou ciclu de energie. Jupiter în Taur este destinat să aducă o expansiune a abundenței și schimbări în industria financiară. Pe 21 mai, Soarele își încheie călătoria în Taur pentru zodia de aer Gemeni.

Să aruncăm o privire acum la horoscopul pentru Sezonul Taur 20 aprilie – 21 mai 2023.

Poti citi atât pentru zodia Soarelui, cât și pentru ascendent:

BERBEC

Sezonul Taur începe chiar în coada eclipsei solare de Lună Nouă a Berbecului. Această eclipsă puternică va fi un moment de renaștere pentru tine și este probabil ca noi oportunități vor apărea în calea ta. Pe măsură ce sezonul tău se termină și energiile Eclipsei de Soare încep să se integreze în ființa ta, este posibil să fii nevoit să-ți îndrepți atenția către sănătatea și bunăstarea ta. Asigura-te că iti asculti corpul și nu arzi lumânarea la ambele capete. Corpul tău va vorbi dacă ceva nu este aliniat în viața ta.

Pe măsură ce te apropii de Eclipsa de Lună Plină din Scorpion din 5 mai 2023, problemele financiare pot fi luate în considerare. Acesta este un moment bun pentru a iti pune în ordine finanțele, mai ales în ceea ce privesc investițiile sau datorii. Energia acestei Eclipse de Lună de Lună Plină s-ar putea simți destul de intensă și, în timp ce problemele de bani pot fi pe masă, este posibil să simți doar o mulțime de emoții vrând să iasă la suprafață. Dacă acest lucru rezonează, asigura-te că iti faci timp pentru a săpa adânc și a descoperi ceea ce te deranjează cu adevărat. Există potențialul pentru unele descoperiri și momente de constientizare aici dacă ești dispus să faci treaba.

Mercur va fi, de asemenea, retrograd în timpul sezonului Taur din 21 aprilie până în 14/15 mai. Mercur poate crea un efect de încetinire, dar este un moment excelent pentru a continua să lucrezi la toate acele proiecte pe care le-ai început, dar nu le-ai terminat încă. Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, va fi de partea ta și cu asta, ajutând să-ți extinzi viziunea și să aduci oportunități în calea ta, dar până la sfârșitul sezonului Taur, pe 16 mai, Jupiter va intra în Taur și această energie abundentă va disparea. Profită la maximum de timpul lui Jupiter în Berbec cât poți!

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Taur

La mulți ani, dragă Taur! Este un sezon mare și aglomerat pentru tine, dar Soarele este în colțul tău, permițându-ți să strălucești! Sezonul tău începe la capătul eclipsei solare din Berbec, care s-ar putea să-ți fi adus câteva informații surprinzătoare sau noi revelații. Eclipsele tind să aducă evenimente sortite care ne împing mai departe pe calea sufletului nostru. Sunt ca salturile cuantice într-o nouă stare de conștiință. Gândește-te la cea mai înaltă viziune pentru tine și apoi acționează din acel loc, indiferent de ceea ce ți-a venit. Este posibil să simți o anumită intensitate în timp ce te îndrepti spre Eclipsa de Lună din 5 mai. Aceasta este o eclipsă puțin mai provocatoare și ar putea pune capăt unui lucru cu care ai lucrat în ultimele 18 luni sau cam asa ceva.

Această eclipsă de Lună ar putea declanșa, de asemenea, probleme de relație, îndrumându-te să te concentrezi asupra conexiunilor cu ceilalți sau, alternativ, poti găsi pe cineva care se sprijină pe tine. Doar fii clar cu limitele tale și totul va fi bine. Mercur va fi retrograd pentru cea mai mare parte a sezonului și în semnul tău, ceea ce înseamnă că vei simți puternic efectele. Mercur retrograd în zodia ta poate crea o oarecare tulburare mentală și te poate face să reflecti sau să te gândești la trecut. Nu poți schimba trecutul, dar s-ar putea să mai înveți ceva din el.

Pe 16 mai, Jupiter, planeta expansiunii, abundenței și a căptușelii de argint se mută în zodia ta, permițându-ți să culegi beneficiile energiei sale norocoase! A avea Jupiter în zodia ta îți poate extinde viața în moduri noi și interesante. De asemenea, te poate ajuta să te concentrezi asupra celor mari schimbari, permițându-ti să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai pamanteasca. În timp ce energia lui Jupiter este considerată un semn pozitiv, este întotdeauna o idee bună să fii atent in a te răsfăța sau să faci ceva în exces atunci când îți vizitează zodia. Bucura-te de sezonul zilei de naștere și asigura-te că iti faci timp pentru a sărbători!

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Gemeni

După căldura de foc a Sezonului Berbec, Sezonul Taurului aduce un ritm mai lent. Mercur, planeta ta conducătoare, va sta retrograd la începutul sezonului pe 21 aprilie, îndrumându-te să iti aduni gândurile și poate să te gândesti la călătoria pe care ai parcurs-o. Acest spațiu reflectorizant ar trebui să fie o schimbare binevenită a ritmului rapid din ultimele săptămâni, așa că asigura-te că iti clarificai gândurile și anxietățile pe care nu mai trebuie să le ții. Eclipsa de Lună Scorpion din 5 mai te poate determina să reevaluezi modul în care alegi să iti petreceți timpul și sa-l dedici proiectelor cărora doresti sa le duci la bun sfarsit.

Aceasta a fost o temă în curs de desfășurare de ceva timp, dar această Eclipsă indică un punct de cotitură sau poate un punct de tranziție în care poți acționa asupra a ceea ce îți striga sufletul. Deoarece aceasta este o eclipsă de Lună de Lună Plină, poate fi necesar să renunți la un proiect sau două. S-ar putea, de asemenea, ca un proiect la care lucrezi de ceva timp să se încheie firesc, permițându-ti să treci la altceva. Sănătatea ta poate fi, de asemenea, importanta de luat in considerate pe măsură ce Soarele se mută în Taur. Acesta ar fi un moment minunat pentru a face un control și a avea grijă de orice simptome sâcâitoare.

Energia sezonului te ajută, de asemenea, să te răsplătesti pentru toată munca depusă! Ia o pauză, rezerva o zi spa și opreste-ti dispozitivele. Fa ceea ce ti se pare cel mai relaxant și indulgent. In sezonul Taur este totul despre plăcere, dar calea plăcerii poate duce rapid la exces de răsfăț sau la prioritizarea câștigurilor pe termen scurt față de câștigurile pe termen lung. Ai o minte ascuțită, dar ține cont de asta în timp ce parcurgi sezonul, mai ales când vine vorba de a te concentra asupra priorităților tale.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Rac

Eclipsa de Soare Berbec din 19/20 aprilie a fost una puternică pentru tine și, pe măsură ce începem Sezonul Taur, s-ar putea să incaleci pe undele cu vibrații înalte ale a ceea ce a adus această Eclipsă în lumea ta. Această eclipsă de Soare poate declanșa, de asemenea, gânduri în jurul scopului tău. S-ar putea să te simți chemat să schimbi direcțiile, mai ales când vine vorba de cariera ta. Sau, alternativ, s-ar putea să te gândesti cum să creezi mai mult sens din rutina zilnică. Această Eclipsă este un deschizător de uși, așa că stabilește-ți niște intenții și vezi ce zboară înăuntru. Pe măsură ce începem sezonul Taur, Mercur sta retrograd pe 21 aprilie.

Mercur retrograd poate crea o energie leneșă din punct de vedere mental, dar acest lucru poate fi bine! Când ne simțim leneși mental, suntem chemați să mergem în interior și să lucrăm din simțurile noastre mai intuitive, iar acest lucru poate fi foarte puternic, mai ales pentru tine, Rac. Simțurile tale intuitive sunt probabil să fie foarte ascuțite în acest timp și te pot ghida să dezlipești straturile care te rețin atunci când vine vorba de a-ți trăi scopul sau de a găsi sensul de care ai poftă. Eclipsa de Lună Scorpion din 5 mai aduce o energie grea.

Dacă simți acest lucru, ar putea fi un semn că iti asumi prea mult sau poate nu aloci suficient timp pentru plăcere și distracție. Luna este planeta ta conducătoare, așa că vei simți întotdeauna puternic energiile Eclipsei, dar acesta este un moment bun pentru a crea mai mult echilibru în viața ta. Această eclipsă declanșează și chestiuni ale inimii, așa că o relație s-ar putea să se încheie sau s-ar putea să te simți diferit în legătură cu o situație relațională din viața ta. Informațiile pot fi, de asemenea, dezvăluite, schimbând felul în care simti fata de o persoană. Există o șansă aici ca o iubire mai profundă să apară, dar ar putea fi și o situație în care în sfârșit decizi că meriti mai bine sau poate că nu esti înconjurat de cele mai bune exemple de dragoste.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Leu

Eclipsa de Soare din 19/20 aprilie are un impact puternic pentru tine, deoarece esti strâns conectezi la energiile Soarelui. Această eclipsă cade din punct de vedere tehnic în Sezonul Berbec, dar efectele ei se vor revărsa în Sezonul Taur, care începe în ziua următoare Eclipsei. Eclipsa de Soare a Berbecului te poate vedea călătorind peste ocean sau poate că s-ar putea deschide o nouă oportunitate care îți va extinde modul de gândire. Această Eclipsă va fi un deschizător de uși, dar și spre tine pare să-ți deschidă mintea. Esti în contact cu noi oameni, noi moduri de a fi și noi lumi la care poate nu ai fost expus înainte.

Odată cu extinderea minții la noi niveluri, vei vedea această scurgere în toate domeniile vieții tale. Îți schimbi modul în care gândești și ceea ce crezi că este posibil și vor urma schimbări din această cauză. Această eclipsă de Berbec face parte dintr-un nou ciclu cu care vom lucra până în 2025, așa că va fi nevoie de timp pentru ca această energie expansivă să se schimbe și să îți transforme viața. În timp ce ai această energie expansivă incredibilă care se desfășoară datorită Eclipsei, Mercur este în retrograd începând cu 21 aprilie. Mercur retrograd ne poate ascuți intuiți.

Odată cu deschiderea minții către noi niveluri pentru prima dată, poate fi confuz să știi ce să gândești, cum să procedezi și cel mai bun mod de a merge mai departe. Dacă te simți nehotărât în timpul sezonului Taur, ia-o încet. Vei găsi că este benefic să te gândesti la lucruri pe termen lung și să faci pași mici, metodici și practici. Ai grija sa nu sari în lucruri s-ar putea să nu funcționeze în favoarea ta sub această energie. Când ajungem în luna mai, suntem întâmpinați cu Eclipsa de Lună Scorpion pe 5. Această eclipsă de Lună deține o intensitate și poate declanșa emoții profunde care trebuie să apară și să iasă pentru curățare. Casa și viața ta de familie pot fi în centrul acestei Eclipse, dar este o oportunitate de a crea un mediu iubitor și mai susținător.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Fecioara

Sezonul Taur începe la capătul din spate al eclipsei solare Berbec. Această Eclipsă de Soare este puternică, iar efectele ei vor continua să se facă simțite în următoarele săptămâni. Această eclipsă poate aduce unele decizii importante care trebuie luate. S-ar putea să te trezești cu o situație dificilă, dar necesară. S-ar putea să fii în sfârșit chemat să acționezi asupra a ceva care a fost instabil sau a avut nevoie de atenția ta de ceva timp. Finanțele tale pot fi, de asemenea, evidențiate sub această eclipsă și se simte foarte placut! Rămâi deschis la abundența Universului, așa cum pare să fie de partea ta.

Sezonul Taur tinde să aducă energie mai lentă, dar aceasta se îmbină bine cu calitățile tale pământești de Fecioară. Această încetinire iti va oferi șansa de a-ti trage respirația și de a-ti face timp pentru plăcere. Sezonul Taurului ne amintește mereu să ne oprim, să miroșim trandafirii și să ne bucurăm de compania celor pe care îi iubim, așa că ține asta aproape de inima ta în timpul Sezonului! Mercur, planeta ta conducătoare, va sta retrograd pe 21 aprilie, ceea ce se va adăuga, de asemenea, la încetinirea energiilor. Mercur Retrograd poate aduce o oarecare ceață mentală, dar asta este doar pentru ca noi să intrăm în interior și să ne ascultăm simțurile in liniștite.

De asemenea, poti canaliza această energie retrogradă a lui Mercur pentru a-ti îmbunătăți abilitățile sau un subiect despre care doresti să afli mai multe. Învățarea și absorbția de noi informații din lumea din jurul tău este o modalitate excelentă de a canaliza această energie retrogradă. Eclipsa de Lună Scorpion din 5 mai vine spre sfârșitul sezonului și poartă o oarecare intensitate. Această eclipsă de Scorpion poate aduce o oarecare închidere în jurul unei situații care te tulbură de ceva timp. Este posibil să ai nevoie să ai o conversație dificilă sau să ai nevoie să iti comunici nevoile. Fii clar și la obiect, deoarece acest lucru te va ajuta să eviti confuzia sau greșelile de comunicare.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Balanta

Începutul Sezonului Taur este încadrat chiar între Eclipsa de Soare a Berbecului și începutul Mercur Retrograd. Acest punct de tranziție în sezonul Taurului va aduce intensitate, iar energiile puternice vor curge prin cerurile cosmice, îndreptându-ți atenția către relațiile tale. Ca Balanță, ești foarte bun să te gândești la alții și să te pui în pielea lor. Ești întotdeauna preocupat de ceea ce este corect și ești foarte grijuliu în abordarea ta. Cu toate acestea, sub această eclipsă solară a Berbecului, s-ar putea să te trezesti nevoia să fii ferm în limitele talr și cu ceea ce doresti să tolerezi. Comunicarea va fi esențială aici, așa că gândește-te la ce vrei să spui și apoi fii clar cum o exprimi altora.

Deși s-ar putea să te lupți cu o relație, există șanse mari ca această luptă să ducă la o conexiune mai profundă și mai semnificativă. S-ar putea chiar să te trezești că vrei să duci o relație la următorul nivel. Eclipsele tind să apară în perechi, așa că partenerul acestei eclipse va fi Eclipsa de Lună Scorpion pe 5 mai. Această eclipsă va declanșa probleme legate de valoarea ta de sine. Aceste probleme de autoestimare pot fi legate de problemele de relație pe care le-ai experimentat în timpul eclipsei solare. În timp ce energiile Eclipsei de Soare sunt susceptibile de a fi văzute manifestându-se în lumea ta fizică, Eclipsa de Lună este mai subtilă în abordarea sa și este ceva ce probabil vei simți doar la nivel intern.

Sub această eclipsă de Lună, s-ar putea să fii atras să mergi înăuntru și să reflecti la locul în care pot apărea problemele legate de stima de sine. Eclipsa de Lună ar putea provoca, de asemenea, probleme legate de finanțele și veniturile tale. De asemenea, este posibil să se intample ca un proiect sau un loc de muncă la care ai lucrat sa se termine. Dacă acesta este cazul, ai încredere că o nouă ușă se va deschide în curând, conducându-te la ceva mai aliniat cu un sentiment mai înalt al valorii de sine și al iubirii de sine. Balanță, ești atât de bun la protejarea și îngrijirea nevoilor celorlalți, sub Soarele Taur, și mai ales pe măsură ce intrăm în luna mai, va trebui să iti readuci atenția către tine.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Scorpion

Sezonul Taur aduce o eclipsă în zodia ta pe 5 mai. Aceasta va fi o eclipsă parțială de lună de Lună Plină. Această eclipsă de Lună Plină va declanșa o transformare care s-a desfășurat în ultimul an si jumatate. Această călătorie de transformare a fost declanșată de recenta gamă de Eclipse care au căzut toate în Taur și Scorpion. Scorpionul, este bineînțeles, semnul tău, dar Taurul se odihnește vizavi de tine pe roata zodiacului, făcând și acele Eclipse semnificative. De fapt, atunci când Soarele strălucește în Taur, acesta îți trimite direct înapoi datorită poziției tale în cosmos.

Acest fascicul reflectorizant care strălucește în calea ta va aduce un accent asupra relațiilor tale și asupra modului în care alegi să interacționezi cu ceilalți. Acestea nu sunt doar relațiile tale romantice, ci toate relațiile pe care le păstrezi în viața ta. Sezonul Taur, în general, iti permite să te simți mai deschis și conectat cu ceilalți, iar acest lucru va fi amplificat în 2023, deoarece chiar înainte ca Soarele să se schimbe în această zodie de pământ, avem o Eclipsă Solară puternică a Berbecului. Dacă ai avut de-a face cu o situație de relație dificilă, această eclipsă iti poate aduce o energie proaspătă, îndrumându-te să privesti lucrurile diferit sau poate să iti schimbi perspectiva către ceva mai strălucitor.

S-ar putea să te simți mai conectat cu tine și în acest moment, permițând ideii că ești cea mai importantă persoana pentru tine. În timp ce Eclipsa Berbecului cade din punct de vedere tehnic în Sezonul Berbecului, intensitatea ei înseamnă că ne vom simți pe tot parcursul lunii aprilie. Cu toate acestea, până când ajungem în luna mai, vom simți cum se mișcă vibrațiile Eclipsei de Lună. După cum am menționat mai devreme, mai există o eclipsă în Scorpion pe 5 mai. Această eclipsă de Lună de Lună Plină face parte din această călătorie transformatoare prin care ai trecut. Această eclipsă va declanșa nevoia de a te întoarce la tine însati, de a te concentra asupra sănătății și bunăstării și de a te asigura că esti cel mai mare sprijin al tau. Energia sa este profundă și te va ajuta să descoperi tot ceea ce te împiedică să iti realizezi întreaga valoare și potențial.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Săgetător

Sezonul Taur începe la capătul puternicei eclipse solare de Lună Nouă din Berbec. Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente cosmice din 2023, așa că cu siguranță va fi ceva cu care ne vom simți bine în sezonul Taur. Această eclipsă de Soare va aduce puțină ușurință în viața ta. Va deschide uși, va aduce noi oportunități și, sperăm, iti va face entuziasmanta viață! Poti canaliza cu adevărat energia acestei Eclipse pentru a aduce mai multă bucurie, abundență și oportunități în viața ta. Folosiți-l în avantajul tau, stabilind intenții, expunându-te acolo și apelând la acele oportunități pe care le-ai dorit întotdeauna.

Ușile se pot deschide sub această eclipsă și te afli într-unul dintre locurile principale ale zodiacului pentru a-i primi binecuvântările. În timp ce energia din jurul acestei eclipse se simte înălțătoare, are și o anumită intensitate. Eclipsele tind să aducă din senin evenimente transformatoare sau evenimente care ne schimbă direcția vieții într-un fel. Ele pot aduce, de asemenea, treziri și momente ah-ha care ne pot schimba modul de a gândi sau de a fi. Această eclipsă poate aduce energia schimbării în viața ta și la asta ar putea fi dificil să te adaptezi, mai ales la început. Sezonul Taur aduce și o altă eclipsă pe 5 mai. Această Eclipsă este cu siguranță cea mai grea dintre cele două și este o Eclipsă de Lună Plină din Scorpion.

Această Eclipsă de Lună ne va declanșa la un nivel mai profund și mai intern. Este probabil ca orice ne aduce această eclipsă să avem de-a face în privat sau în confidențialitatea minții, corpului și inimii noastre. Un secret ar putea fi dezvăluit sub această Eclipsă de Lună, sau poate că te simți ghidat să intri în interior și să deblochezi unele dintre emoțiile, gândurile sau sentimentele pe care le-ai ascuns. S-ar putea să te trezești privind trecutul și reflectând asupra călătoriei pe care ai parcurs-o. Aceasta este o eclipsă foarte reflectorizanta pentru tine, iar aceasta va fi accentuată de Mercur Retrograd, care va fi în plină desfășurare până la sosirea Eclipsei Scorpion. În general, Sezonul Taurului va fi unul transformator pentru tine. Cel mai bine este să te miști încet și să te concentrezi pe construirea unei baze solide cu orice nou apare.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Capricorn

Taurul este o alta zodie de pământ, așa că acest anotimp se simte mereu bine cu sufletul tău. Te vei simți mai împământat și conectat la energiile cerului cosmic, iar orice intensitate care a apărut în timpul sezonului de foc Berbec se va simți mai ușor de gestionat. Pe măsură ce Soarele se va muta în Taur, Mercur va intra retrograd pe 21 aprilie. Aceasta este prima planetă retrogradă pe care o avem din ianuarie, așa că vom simți că are loc un efect de încetinire, permițându-ne să digerăm și să integrăm tot ce s-a întâmplat.

Energia lui Mercur Retrograd ne va ajuta, de asemenea, să integrăm energiile puternice ale eclipsei solare din Berbec, care au atins apogeul în 19/20 aprilie. Această eclipsă de Soare este unul dintre cele mai mari evenimente cosmice ale anului, așa că să avem Mercur Retrograd imediat după e un semn din Univers că avem timp să lucrăm cu el, să simțim și să-i digerăm energiile. Această eclipsă solară te va ghida să te concentrezi pe conexiune și comunitate, precum și pe casa și viața de familie. Are o energie frumoasă care te va ajuta să faci pași pentru a crea un mediu iubitor în jurul tău.

Această Eclipsă de Soare poate fi, de asemenea, o experiență foarte spirituală și pentru tine, permițându-ți să deschizi mai multe din chakrele tale superioare. Pe măsură ce călătorim în luna mai, suntem întâmpinați cu o altă eclipsă în semnul Scorpionului. Având apogeul pe 5 mai, această eclipsă de Lună de Lună Plină poartă niște energii intense, transformatoare. Această eclipsă de Lună se va simți mult mai personală pentru tine și poate stârni gânduri, sentimente sau chiar temeri profunde. Poate fi necesar să sapi puțin mai adânc și să treci prin unele emoții dureroase pentru a te limpezi și a te ridica. Simți că ești chemat să ieși din carapacea ta și să ieși în lume, iar această Eclipsă te va ghida să renunți la orice emoții sau gânduri care te împiedică să faci asta.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Vărsător

Sezonul Taur începe imediat după Eclipsa de Soare de Lună Nouă a Berbecului, care a atins vârful în 19/20 aprilie. La scurt timp după această eclipsă din 21 aprilie, Mercur sta retrograd. Comunicarea va fi evidențiată puternic pentru tine la începutul Sezonului Taur. Eclipsa de Soare îți declanșează chakra gâtului, iar Mercur Retrograd îți cere, de asemenea, să privesti înăuntrul tau, astfel încât să poți comunica dintr-un loc cu o claritate mai mare și un adevăr mai mare. Comunicarea va fi o temă pentru tine în acest timp, nu doar modul în care te conectezi cu ceilalți, ci și cum te vorbești cu tine însuți și cum alegi să-ți exprimi gândurile și sentimentele în lume.

S-ar putea să te trezești, de asemenea, că te confrunți cu probleme de frați sub energiile eclipsei solare. Un frate ar putea avea nevoie de sprijinul tău sau s-ar putea ca un frate să aducă o oportunitate sau o nouă perspectivă care te ajută să schimbi modul în care gândești lucrurile. Pe măsură ce călătorim mai adânc în energiile pământești ale Sezonului Taur, s-ar putea să iti trezesti încetinirea și intrarea într-un spațiu mai iesit in evidenta. Dacă nu ai chef să acționezi sau să te grăbești înainte, aplecă-te spre asta și oferă-ți spațiul necesar.

Sezonul Taur tinde să ne concentrăm pe viitor și pe planurile noastre pe termen lung, nu pe cele pe termen scurt. Este posibil să fie nevoie să facem pași mici și metodici înainte pentru a ne atinge obiectivele, în loc să ne grăbim înainte și să încercăm să facem totul să se întâmple dintr-o dată. Câștigă încet și constant cursa este cu siguranță un motto pentru tine. Pe 5 mai suntem întâmpinați cu o altă eclipsă, de data aceasta o eclipsă de lună plină din Scorpion. Această eclipsă are o anumită intensitate care te poate declanșa partea sensibilă.

Simțurile tale psihice se pot simți mai vii, iar visele tale pot conține mesaje profetice pentru tine. Există o transformare care va avea loc sub această eclipsă, care este probabil să declanșeze sentimente în jurul carierei tale sau al scopului superior. Noi oportunități de carieră pot apărea la orizont pentru tine sau poți găsi un proiect sau un loc de muncă la care ai lucrat să se apropie de un final natural. Indiferent ce s-ar întâmpla, știi că eclipsele tind să aducă evenimente care ne ajută să trecem la următorul capitol al evoluției sufletului nostru. Ai încredere în această călătorie!

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

Pești

Sezonul Taur este plin de energie Eclipsă și Retrorgade, ambele putând fi extrem de transformatoare și ne pot trezi în felul lor. Eclipsa solară de Lună Nouă din Berbec este una dintre cele mai puternice eclipse din 2023 și atinge vârful chiar înainte ca sezonul Taur să înceapă pe 19/20 aprilie. Aceasta Eclipsa este un deschizător de uși, ceea ce înseamnă că poate aduce oportunități, perspective noi și inspirație proaspătă. Este timpul să plantezi semințe și să te gândești la ce vrei să atragi în viața ta.

Această eclipsă deține energie din belșug pentru tine și poate foarte bine să aducă o oportunitate de a câștiga mai mulți bani sau de a-ți extinde veniturile într-un fel. Simte-te conectat la abundența pe care o oferă această eclipsă! Să știi că ești demn și să știi că meriti bogăție. Mercur Retrograd începe pe 21 aprilie și iti aduce un efect de încetinire pe cerul cosmic. Această încetinire este totuși binevenită, deoarece ne va ajuta să digerăm și să integrăm unele dintre acele energii ale eclipsei solare. În timpul Mercur Retrograd, intuiția ta poate fi evidențiată, iar visele tale pot fi mai profunde, așa că acordă atenție oricăror semne și indicii pe care Universul ți-ar putea trimite calea.

Ai încredere în instinctele tale și caută îndrumări în interior. Pe 5 mai urmează eclipsa de Lună Plină din Scorpion. Această eclipsă are o oarecare intensitate și poate declanșa sentimente de nesiguranță. În loc să permiti nesiguranțelor să preia controlul, folosește-le ca combustibil pentru a învăța, pentru a-ți extinde cunoștințele și pentru a deveni din nou student. Este în regula să fii student. Este în regulă că încă înveți. Despre asta e viata! Oferă-ți puțină har să te adaptezi la orice procese de învățare care au apărut pentru tine. Aminteste-ti că este în regulă să nu știi totul și să faci greșeli pe parcurs. O oportunitate de călătorie poate apărea și la începutul lunii mai. Această călătorie este probabil să fie foarte tămăduitoare pentru tine și poate expune perspective sau informații care pot ajuta la activarea unei înțelegeri mai profunde.

Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop special: Efectele Eclipsei continuă! Ce se întâmplă în weekend pentru zodii la capitolul amor și romantism?

SPECIAL: Eclipsa de Soare în Berbec a trecut, dar IMPACTUL continuă pentru aceste 4 zodii! Nu le-a mai fost așa din 2020!

sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version