Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Gazelor. Tu stii ce zodie esti?

19 august 2017, , Vizualizări: 9,773
insecte lacuste - sfatulparintilor.ro - foter_com

Un neobisnuit horoscop, datand din Evul Mediu, este cel al gazelor (sau al insectelor), care incepe, conform calendarului agricol, la 1 martie.

Denumirile zodiilor sunt cele din imediata vecinatate a taranului european, acele insecte cu care existenta lui se intersecta in mod natural. Vom intalni furnica, greiere, albina, licuriciul, paianjenul lacusta sau libelula, semn ca omul simplu – ca si invatatul din acele timpuri care oscilau intre intunericul credintelor oculte si lumina Renasterii – se inchina naturii si era uimit de frumusetea ei.

Horoscopul Gazelor are 13 zodii, fiecare de cate 4 saptamani, cu o exceptie – ori doua, daca te afli in an bisect -, astfel incat sa fie acoperite toate zilele unui an. Caracterul omului este analizat si in legatura cu caracteristicile acelor gaze care dau numele zodiei, dar si in corelatie cu perioada din an in care te-ai nascut si cu relevanta ei in muncile agricole, informeaza AntenaSatelor.ro.

 

Zodia ALBINEI (1-28 martie)

Cei nascuti sub acest semn sunt muncitori si placuti celorlalti. In dragoste si in familie sunt fideli si iubitori. In cariera sunt truditori si vor izbandi pe masura trudei lor – chiar daca uneori poate sa le para ca recunoasterea vine putin cam tarziu.

 

 

Zodia CARABUSULUI (29 martie-25 aprilie)

Acest semn al zodiacului nu este intotdeauna marcat de noroc. Se remarca insa o ritmicitate cu care apar momentele benefice in viata lor, iar atunci cand vor inetelege care este acest ritm, vor reusi sa isi construiasca si un stil de viata adecvat, conservandu-si energiile in perioadele de stagnare si bucurandu-se de anii de belsug.

 

 

Zodia FLUTURELUI (26 aprilie-23 mai)
Cei nascuti sunt acest semn sunt cei mai frumosi din intregul zodiac. Ies mereu in evidenta, prin bucuria lor de a trai si prin libertatea pe care si-o asuma. Atentie, insa, caci gloria poate fi efemera!

 

 

Zodia LIBELULEI (24 mai-20 iunie)
Sinceritatea este specifica acelora nascuti sub semnul Libelulei. Ei nu stiu sa minta, iar asta le poate aduce uneori neplaceri. Daca ar reusi sa isi camufleze uneori aceasta calitate nativa vor avea mai mult de castigat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu