Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Zeita Venus in Fecioara 2019. 21 august – 14 septembrie. Ce aduce SPECIAL zodiilor acest tranzit FESTIV?

21 august 2019, , Vizualizări:
Venus in Fecioara 2019

SAGETATOR

Venus intra in Fecioara pana pe 14 septembrie iar pentru tine responsabilitatile iti vor deveni mult mai clare. Cooperarea cu altii va aduce recompensele sale binemeritate. Acest tranzit iti este bun pentru imaginea publica si realizari profesionale si poti cunoaste o crestere in reputatia ta. Cu Marte deja in acest sector, oportunitatile sociale pot tasni spre tine prin afaceri profesionale. Vei avea mai multa diplomatie si abilitati de relationare cu altii in munca pe care o faci.

CAPRICORN

Venus intra in Fecioara pana pe 14 septembrie iar tu poti simti cum sentimentele si relatiile iti ies la lumina. Vei fi mult mai putin inclinat sa gandesti in exces lucrurile in saptamanile urmatoare pentru ca tinzi sa imbratisezi momentul prezent si sa actionezi mai mult dupa ce simti. Aceasta pozitie a lui Venus iti va supralumina calitatile atractive naturale. Marte este deja aici si ambele zodii te vor sustine si sa poti cunoaste oameni speciali prin interesele tale, studiile si chiar calatoriile ori aventurile tale.

VARSATOR

Venus intra in Fecioara pana pe 14 septembrie iar in urmatoarele saptamani, pentru tine interactiunile vor mai mai complexe si chiar complicate. Se activeaza relatii mai adanci si profunde si care iti aduc mai multa recompensa decat de obicei. Esti foarte priceput sa rezolvi orice diferente. Iti va fi usor sa oferi si primesti suport sau poti sa te alegi chiar cu o intelegere foarte atractiva acum, fie ea personala sau profesionala.

PESTI

Venus intra in Fecioara pana pe 14 septembrie in sectorul tau pentru parteneriate iar tu vei cunoaste o activare a vietii sociale si a relatiilor unu la unu, in special pentru ca te sustine mult acest tranzit. Este o perioada sanatoase de a atrage si intretine relatii apropiate. Esti intr-o pozitie excelenta sa ai un start nou in zona relatiilor. Esti mult mai inclinat sa pui mai mult din tine, din energia si atentia ta in interactiunile tale. Si altii vor dori mai mult sa te ajute si sustina iar tu la randul tau vei simti usor nevoile altora. Cei ce intra in viata ta in acest tranzit sunt oameni fermecatori.

Documentare: lizworth.com ; cafeastrology.com ; horoscopefriends.co.uk ; astroyogalove.com

Imagine de mollyroselee de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.