Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Rebelul si socantul Uranus iese din retrograd in Taur din 11 ianuarie 2020. Ce iti aduce planeta libertatii in actiune?

10 ianuarie 2020, , Vizualizări:
Uranus iese din retrograd

LEU

Mergi inapoi pe traiectoria ta profesionala, Leule. Cu Uranus revenit direct in Taur in sectorul tau 10 al carierei, este timpul sa iti pui la punct CVul sau sa iti reanalizezi noile obiective de cariera. Marile tale idei se pregatesc sa erupa si sa se manifeste, deci expune-te ca lider ce esti. Simte oportunitatile in relatie cu clentii sau cu sefii. Schimbarile pot veni subit si neasteptat, dar sigur ele pot avea potentialul de a-ti schimba viata in bine. Uita-te la moduri in care poti folosi tehnologia ca sa iti simplifici viata profesionala.

HOROSCOP 2020 GENERAL. Un nou an, un nou deceniu, o noua era!

FECIOARA

Creste-ti aria in care te manifesti pe pamant, Fecioara. Uranus revine direct in Taur si in sectorul tau 9 al expansiunii. O relocare subita poate deveni subiect prezent sau planuri de calatorie se pun brusc la cale. Verifica-ti actele de calatorie, vei avea curand nevoie de ele. Finalul lui Uranus retrograd ofera totodata si o buna ocazie sa participi la cursuri sau workshopuri online ca sa inveti ceva nou sau sa alegi carti pentru dezvoltarea personala, preferatele tale. Intrucat Uranus conduce domeniul digital, este timpul si sa iei in calcul noi moduri de a te extinde ca afacere in online sau sa scrii ceva nou in online.

HOROSCOP 2020 GENERAL. Un nou an, un nou deceniu, o noua era!

BALANTA

Ramai alert, Balanta. Uranus revenit direct in Taur si in sectorul tau 8 al investitiilor poate prezenta oportunitati de a face bani in mod neasteptat. Ocazii in imobiliare pot aparea aproape de nicaieri. O schimbare a adresei de locuit este si ea posibila. Sectorul 8 conduce si zona intimitatii, deci o relatie sau o atractie pe care o credeai fara sanse poate sa straluceasca din nou. Iti poti intalni spontan sufletul pereche si poate fi ceva mai profund decat te astepti, fiind luati amandoi prin surprindere.

HOROSCOP 2020 GENERAL. Un nou an, un nou deceniu, o noua era!

SCORPION

Gaseste-ti echilibrul, Scorpionule. Uranus iese din retrograd in Taur si in sectorul tau 7, deci relatiile sunt frontispiciul si centrul atentiei si cumva aici poti experimenta o mare schimbare subita de dinamici. Cat esti de confortabil ? Daca ai tolerat o lipsa de reciprocitate, este timpul sa te recalibrezi si sa iti deschizi inima vorbind despre ceea ce simti. Este vorba insa si de relatiile de la munca si aici unele se pot incheia brusc sau se pot implini in mod minunat si surprinzator. Mentine-ti interesele active si detaliile se vor derula in favoarea ta.

HOROSCOP 2020 GENERAL. Un nou an, un nou deceniu, o noua era!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.