Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special MERCUR intra in TAUR. Din 6 mai 2019, conflicte incapatanate sau clipe senzuale? Ce aduce zodiei tale?

04 mai 2019, , Vizualizări:
mercur in taur 2019

Mercur in Taur 2019 – RAC

Mercur in Taur te face, draga Racule, mult mai sociabil si vei fi dornic sa iti umpli agenda cu intalniri. Daca nu ai asa ceva, e o idee sa incepi acum. Ai putea sa fii foarte pregatit sa faci o afirmatie curajoasa, sa te asumi pe tine cu ce gandesti si spui sau chiar sa faci o schimbare de look. Daca esti singur, cine stie in ce grup mai mare vei ajunge cand te astepti mai putin !

Mercur in Taur 2019 – LEU

Mercur in Taur pentru tine, draga Leu, te impinge mai departe si in sus. Ai putea primi sfaturi, vrei nu vrei, de la tatal tau sau de la alta figura masculina dominanta din viata ta. Primeste-le dar decide sa gandesti tu pentru tine. Esti oricum plin de inteligenta si poti fi propriul tau erou.

Mercur in Taur 2019 – FECIOARA

Mercur in Taur pentru tine este ca si cum dai un telefon si esti pus pe asteptare si tot auzi vocea robotului care iti spune sa nu inchizi si sa astepti pentru ca apelul tau este important si ti se va raspunde in scurt timp. Tine-te pe fir si rezista cu rabdare la orice astepti, draga Fecioara, este tot ce trebuie sa stii. Recompensele vin dupa frustrare. Nu uita ca tu esti o zodie vizionara. Daca ai facut o promisiune pentru tine sa faci ceva mai mult si mai bine, acum este timpul.

Mercur in Taur 2019 – BALANTA

Mercur in Taur pentru tine, draga Balanta, te poate transforma intr-un detectiv amator. Iti trec tot felul de ganduri incapanate prin cap si vrei neaparat sa iti urmezi suspiciunile si chiar sa spionezi ceva daca poti. Fii atent cu aceasta tendinta, este doar influenta acestui tranzit. Totodata iti cresc si capacitatile psihice si poti simti si intui o investitie buna.

Mercur in Taur 2019 – SCORPION

Mercur in Taur, semnul opus tie, draga Scorpionule, te face mult mai flexibil decat felul tau de a fi si esti mult mai dispus sa vezi si sa fii de acord cu modul altora de a vedea lucrurile. Totusi, si oamenii care nu sunt de acord cu tine te vor excita ca asa esti tu, un scorpion ce se simte bine cand isi infige acul sa il doara un pic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu