Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Mercur revine in Pesti dupa ce a mai fost si in februarie 2020! Ce aduce tranzitul in care Mercur e in exil si detriment?

15 martie 2020, , Vizualizări:
Mercur in Pesti 2020 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - zitronenfalter-fish-380037_1920

Mercur in Pesti 2020 – SAGETATOR

Influenta visatoare si aeriana a lui Mercur in Pesti te pune profund in contact cu sentimentele tale. Amintiri din trecut, in special in legatura cu viata ta de acasa, cu familia vin rapid la inaintare acum, acest tranzit avand multa legatura cu ceva ce a fost si trebuie revazut. Vei ajunge la pace cu cine esti tu adanc in suflet si vei intelege cum evenimentele din trecut (cele de care tu esti responsabil si cele care au fost cauzate de altii) te-au format persoana care esti acum. Te reintorci la radacinile tale si te refamiliarizezi cu trecutul. Ia-o usurel si vei supravietui cu usurinta in acest tranzit tumultuos emotional.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Mercur in Pesti 2020 – CAPRICORN

Sectorul de comunicare iti va fi puternic luminat de Mercur in Pesti. Planeta comunicarii aflata in aceasta zona a hartii tale suna promitator, insa Mercur nu este in forta sa maxima in Pesti, deci nu e asa de usor cum pare. Pestii sunt visatori si emotionali iar tu esti pragmatic cum te stim. In loc sa comunici si sa gandesti strict intr-un mod logic si precis, acum inveti sa iti impartasesti mai mult sentimentele. Te deschisi mai mult spre altii dar si spre tine si poti face unele conexiuni incredibile in acest tranzit daca iti joci cartile bine.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Mercur in Pesti 2020 – VARSATOR

Care este pasiunea ta ? Este o cauza particulara sau este cea a organizatiei de care apartii ? Este partenerul tau ? Este jobul tau ? Este cercul tau social ? Mercur in Pesti iti activeaza sectorul de valori, permitandu-ti sa ai o viziune mai complexa asupra moralurilor, idealurilor si a cat percepi tu ca valorezi. Esti cunoscut ca esti intelectual si obiectiv, dar acum este timpul sa fii subiectiv si emotional o vreme. Descopera cine si ce te face sa simti ceva si lucreaza pe a imbunatati relatia cu acel subiect sau persoana.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Mercur in Pesti 2020 – PESTI

Acum ca Mercur este in zodia ta, vei avea mai multa usurinta sa te conectezi cu altii si sa te simti inteles de ei. Daca ai ceva de spus, spune. Daca simti ceva intr-un anumit fel, vorbeste. Desi Mercur retrograd va fi partial in zodia ta, tot este un timp excelent sa iti exprimi gandurile si sentimentele si sa fii auzit. Esti in stare sa ai conversatii de la inima la inima si sa faci conexiuni semnificative cu oamenii. Acestia inteleg tot ce ai de spus, deci profita de moment.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Documentare si surse : refinery29.com ; cafeastrology.com ; cosmopolitan.com

Imagine de joakant de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.