Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: MERCUR in guralivul GEMENI, la el acasa pana pe 4 iunie 2019. Cum iti poate schimba viata DE LA O ZI LA ALTA?

22 mai 2019, , Vizualizări:
mercur in gemeni 2019 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - twitter-2713571_1920

SAGETATOR

Mercur in Gemeni pentru doua saptamani te gaseste foarte ocupat cu interactiuni variate si evenimente sociale. Iti prinde mai bine sa faci orice in echipa decat sa optezi pe varianta solo, daca vrei sa realizezi foarte multe intr-un interval scurt de timp. Toata lumea are mintea mult mai agila cu Mercur in Gemeni, deci rezultatele unei echipe sunt si mai puternice ! Daca ai planuri ce vizeaza familia, nu actiona de capul tau chiar daca ai mare incredere in ceea ce gandesti. Discuta cu toata lumea. Beneficiile sunt pentru toti, deci toti trebuie sa fie implicati.


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.CAPRICORN

Mercur in Gemeni iti ascute mintea asa de mult incat vei obtine mult succes prin faptul ca iti poti organiza aproape la minut agenda zilei, indiferent cate proiecte ai in derulare si din cate domenii. Iti va fi foarte clar ce trebuie schimbat, ce trebuie facut si cum poti obtine progres rapid pentru ce e important pentru tine. asta poate sa insemne sa elimini fara mila activitati care nu contribuie semnificativ pentru binele vieti tale. Orice e de sacrificat in numele scopurilor va fi sacrificat.


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.VARSATOR

Mercur in Gemeni da startul unei faze mult mai dinamice pentru tine, intrucat focusul ti se schimba pe domeniul creativitatii, romantismului si timpului liber. Daca ai hobbyuri, acum este timpul sa te bucuri de ele, sa te dedici lor nu doar ocazional dar si sa socializezi cu alti oameni ce impart cu tine acelasi interes. Vrei sa iti promovezi munca ? Aceasta energie te sustine sa mergi tot inainte pentru ca vei avea o minte brici. Vrei sa iesi la ocazii speciale ? Nu sta pe ganduri !


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.PESTI

Mercur in Gemeni iti muta focusul spre zona domestica a vietii tale, deci iata doua saptamani perfecte in care sa petreci mai mult timp cu cei pe care ii iubesti. Puneti-va mintile laolalta, toate brici acum, si creati momente care sa va aduca beneficii si sa va sudeze conexiunile. Vei fi si tentat sa faci curatenie acasa, chiar in echipa, si sa ai spatiul de locuit impecabil de curat si plin de claritate. O casa curata inseamna o minte aerisita, exact ce caracterizeaza tranzitul Mercur in Gemeni. Totodata te influenteaza pozitiv spre a te distra. Da-ti voie sa te destresezi, sa iesi in locuri unde te simti bine, eventual alaturi de familie, si totul va evolua bine pentru tine.


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.Documentare: tarot.com ; refinery29.com ; yourtango.com ; cafeastrology.com

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.