Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: MERCUR in guralivul GEMENI, la el acasa pana pe 4 iunie 2019. Cum iti poate schimba viata DE LA O ZI LA ALTA?

22 mai 2019, , Vizualizări:
mercur in gemeni 2019 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - twitter-2713571_1920

RAC

Mercur in Gemeni te muta intr-o etapa mai reflectiva a vietii care va dura cat tine si acest tranzit. Vei fi inclinat sa tai anumite conexiuni, sa cureti din tine ce nu iti mai foloseste si sa faci si curatenie mai asidua in casa. Daca o situatie te face sa simti resentimente sau anxietate, acum este sansa ta sa treci prin ea si sa ii dai drumul o data pentru totdeauna. Esti incurajat si simti ca ai sustinere mentala sa poti vedea imaginea de ansamblu atunci cand decizi sa iei o hotarare cheie.


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.LEU

Mercur in Gemeni iti aduce multa stralucire pentru viata ta sociala. Cele doua saptamani ale acestui tranzit te vor gasi implicat pana peste cap in tot felul de proiecte ce vizeaza echipa dar si in alte planuri noi si pline de entuziasm. Poti fi foarte interesat sa aranjezi reuniuni cu prieteni buni care vor iesi un succes. Asculta-ti si intuitia ca sa poti sa iti implinesti scopurile mai rapid, oricat de puternic te sustine mentalul acum.


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.FECIOARA

Este si timpul tau sa stralucesti in aceste doua saptamani cat tine Mercur in Gemeni pentru ca si tu esti coordonata de Mercur si cand acesta ajunge in zodia ta sora, Gemeni, vei beneficia si tu de o mare parte din aceste beneficii. Este sansa ta sa iti afisezi cu curaj in lume cele mai bune calitati si abilitati. Daca ai abordari modeste, vei fi incurajata si cand vei vedea beneficiile vei simti bucurie sa te asumi cu tot ce ai tu mai bun de oferit lumii. Sfatul cuiva iti va fi de mare folos in legatura cu un proiect ambitios al vietii tale, de la o relatie sau remodelarea siluetei pana la un proiect profesional mult dorit.


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.BALANTA

Daca focusul tau a fost in ultima vreme pe subiecte intense de viata si pe o dorinta sa vezi dincolo de suprafata lucrurilor, viziunea ta va bate acum direct spre orizonturile indepartate urmare a tranzitului Mercur in Gemeni. Daca simti fiorul calatoriilor cum iti curge prin vene, nu il nega ci lasa-te calauzit de el. Poate chiar pleci undeva, poate te decizi sa iti faci rezervari pentru vacante de vara, poate evadezi romantic in doi macar si doua zile. Este timpul pentru colindat ca sa iti umpli bateriile din plin.


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.SCORPION

Mercur in Gemeni aduce pentru tine o intensa energie de transformare personala, directie cu care ai tot cochetat in ultima vreme. Poate porni totul de la o conversatie care da branci pentru ceva nou si iti faciliteaza un progres pozitiv. Trece cumva relatia ta de cuplu printr-o schimbare ? Sunt doua saptamani bune in care mintea iti va fi brici si vei putea gandi lucruri pe care inainte nu le puteai vedea.


NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.