Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Dupa doi ani, razboinicul Marte e in Balanta, pana pe 19 noiembrie 2019. Beneficii si atentionari pentru zodii

09 noiembrie 2019, , Vizualizări:
marte in balanta

Marte in Balanta 2019 pentru : Rac

Casa, dulce casa, draga Rac si nu e casa mai dulce ca cea a unui Rac ! Vai de racul care si-a pierdut carapacea sau nu mai este fericit in ea. Marte in Balanta te ajuta sa iti aduni toate energiile si sa aduci imbunatatiri in acest domeniu. Fie ca doresti sa cumperi sau sa vinzi, sa te muti, sa redecorezi, sa faci o extensie sau modificari unde locuiesti, acum vei avea motivatia dorita ca sa te implici cu adevarat. Marte in Balanta poate aduce si mai multe discutii si dezbateri intre membrii familiei pana pe 19 noiembrie.

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Marte in Balanta 2019 pentru : Leu

Esti ca o albina foarte vrednica, draga Leu, si este foarte posibil sa ai mai multe farfurii invartite de tine in acelasi timp sub acest tranzit. Este mai mult despre cantitate decat despre calitate pentru tine cu Marte in Balanta. Comunicatiile si calatoriile scurte pentru a te intalni cu lume iti vor manca mult timp. Focuseaza-te sa iti faci noi contacte si sa iti expandezi influenta. In viata personala, un vecin sexy sau un coleg de munca sau de curs poate sa apara sau pot fi si oarecari discutii cu o ruda, var, frate.

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Marte in Balanta 2019 pentru : Fecioara

Vei fi foarte dedicat in framantarea aluatului pentru viitorul tau “cozonac” financiar sub Marte in Balanta pana pe 19 noiembrie, draga Fecioara. Tranzitul este in sectorul tau de bani iar Marte iti da motivatia si energia necesare sa investesti mai mult timp si efort sa iti cresti castigurile. Motivatia poate sa fie si pentru a face noi cheltuieli, deci poti intentiona sa cumperi ceva valoros sau sa faci o investitie. Cu toate acestea, tu ai energia de a compensa pentru orice cheltui acum. Este un timp excelent sa investesti in talentele tale si sa muncesti sa iti securizezi o crestere financiara sau mai multi clienti la afacerea ta.

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Marte in Balanta 2019 pentru : Balanta

Esti in varful lumii, draga Balanta ! Doar o data la doi ani Marte iti viziteaza zodia si cand o face iti creste increderea de zece ori mai mult ! Totusi, pot aparea unele provocari acum dar sunt aici doar ca sa te faca sa te ridici din comoditatea ta si sa mergi cu energie mai departe. Destul de curand in acest tranzit vei fi stapan pe toate situatiile si oamenii te vor accepta ca pe un lider. Este si un timp fantastic sa exersezi fizic si sa iti construiesti un corp super-fit.

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Marte in Balanta 2019 pentru : Scorpion

Oamenii te pot subestima dar o fac pe propriul lor risc cu Marte in Balanta care se ascunde in zona ta secreta, draga Scorpionule, asa cum procedeaza inainte sa il gazduiesti tu dupa data de 19 noiembrie. Poti munci mai mult de acasa, singur sau in spatele scenelor sau poti fi partea ascunsa dintr-un parteneriat sau parte dintr-o afacere sau relatie clandestina, complacandu-te intr-o minciuna, ca si cum nu existi si esti ascuns de cineva. Dar aceasta situatie nu va dura. Mentine un profil scazut si lasa lucrurile sa evolueze in zona de umbra. Vei fi pregatit sa iti asumi si arati cine esti dupa ce Marte ajunge in zodia ta !

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax