Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: INTOARCEREA lui SATURN in viata ta – cotitura, pedepse sau inflorire? Tu cand ai INTOARCEREA durului SATURN in functie de data nasterii?

04 iulie 2020, , Vizualizări:
INTOARCEREA lui SATURN

SATURN IN SAGETATOR

Tu esti un om de lume si al lumii avand Saturn in globalul Sagetator la momentul nasterii. Relatiile ce traverseaza culturile vor fi terenurile tale de invatare si poti deveni adoptat de o cultura diferita de a ta la un anumit moment din viata.

Daca nu ai calatorit intens, intoarcerea lui Saturn va oferi o perioada ideala sa traiesti in alta tara.

Sau, daca natura ta nomada ti-a dat o suprasaturare, ai putea pune pauza sau stop si sa iti infingi radacinile cativa ani undeva in timpul intoarcerii lui Saturn. Educatia superioada este guvernata de acest semn : tu esti un etern student al vietii. Intoarcerea lui Saturn poate sa fie o perioada excelenta sa te reintorci la scoala pentru a obtine acea diploma pentru o specializare anume. Cariera ta poate implica predatul, calatoria, publicarea, media.

Horoscop special: Din 1 iulie, SATURN RETROGRAD este in Capricorn! Ultima data aici pentru 28 ani – noi surprize de la lordul karmei?

 SATURN IN CAPRICORN

Obiective, obiective, obiective ! Poti fi obsedat de succes pana ajunge sa fie in  detrimentul tau iar intoarcerea lui Saturn iti va reaminti ca rezultatul final nu justifica mereu orice mijloace prin care ajungi la el. Daca Saturn ti-a potolit ambitia, ai putea sa iti gasesti pana la urma chemarea in cariera. Ambitiosul Capricorn este asociat cu barbatii si cu figura tatalui.

Aspecte ce tin de tata te pot afecta sau urmari sau poti avea o relatie rece si ciudata cu tatal tau.

Sau tatal poate ca a fost prea autoritar, fiindu-ti dificil sa te exprimi in compania lui. Aceste aspecte trebuie gestionate la intoarcerea lui Saturn dar barbatii puternici sunt si cei care te ajuta sa iti manifesti visele. Afacerile mari te pot chema. Te poti reintoarce la scoala pentru un MBA, poti fi promovat intr-o pozitie de director sau iti poti deschide un magazin de succes si inflorire. Buna, CEO !

Horoscop special: Din 1 iulie, SATURN RETROGRAD este in Capricorn! Ultima data aici pentru 28 ani – noi surprize de la lordul karmei?

SATURN IN VARSATOR

Esti un ganditor avangardist, simti si vezi viitorul si noile sale directii, totusi Saturn aici te provoaca sa fii mai rigid si sa ai o atitudine mai greoaie tocmai in zona in care esti atat de bun. Avand focus pe structuri (Saturn) dar aplicate asupra grupurilor de oameni si pentru binele lor, tu trebuie sa te conectezi cu altii si sa actionezi pentru planurile comunitatii : sa gasesti moduri sa dai inapoi spre comunitate din rezultatele acumularii tale, sa relationezi in diverse moduri cu oamenii din domeniul tau, sa pui bazele unei munci non-profit care ti-a rulat in cap de ani de zile.

Comunitatea poate sa fie o sursa de provocare pentru tine, dar intoarcerea lui Saturn iti ofera perioada in care sa iti gasesti tribul in care sa te exprimi, sa fii util, sa iti implinesti menirea.

Aspectele umanitare te pot starni, ca o chemare, si ai putea incepe o activitate non-profit, te poti implica intr-o munca de justitie sociala sau poti gasi moduri de a face mediul tau de zi de un un loc in care toate formele de viata sa fie binevenite.

Pe cat de benefic este Saturn in Varsator de a intari si adanci conexiuni cu oamenii, tot el are potentialul de a incheia ceea ce nu iti mai serveste. La intoarcerea lui Saturn, sa fii cu ochii pe oamenii sau conexiunile care te secatuiesc si fii pregatit sa te desprinzi de ele.

E vremea de construit structuri durabile de viitor.

Iar uneori asta inseamna sa dai drumul la verigile slabe din prietenii, din iubire si din munca. Uniunile care au loc la intoarcerea lui Saturn sunt printre cele mai durabile posibil pentru tine.

Intrucat vizionarul Varsator guverneaza tehnologia si inovatia, ai putea sa inventezi ceva ce sa schimbe viata, precum o aplicatie sau un gadget. Desi poti sa faci multe feluri de munca, vei dori sa te inconjori cu ganditori progresisti si inovatori care sa te inspire.

Horoscop special: Din 1 iulie, SATURN RETROGRAD este in Capricorn! Ultima data aici pentru 28 ani – noi surprize de la lordul karmei?

SATURN IN PESTI

Tu esti un vindecator innascut si natura ta plina de compasiune va fi trezita in timpul intoarcerii lui Saturn. Poti fi atras spre aspectele nevazute ale vietii precum spiritualitatea sau scopurile ezoterice. Un interes in psihologia umana sau medicina alternativa poate sa apara intrucat Pestii conduc mintea subconstienta. A invata limitele va fi o lectie mare pentru tine, in special pentru ca esti inclinat sa faci prea multe sacrificii. Arta, in special muzica si poezia, te va chema mereu. Poti sa descoperi si ca ai un dar in a lucra cu numere sau cu coduri sau sa faci vindecare holistica.

Horoscop special: Din 1 iulie, SATURN RETROGRAD este in Capricorn! Ultima data aici pentru 28 ani – noi surprize de la lordul karmei?

 Surse : astrology.com ; astrostyle.com

Imagine de Don Cloud de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.