Horoscop/Horoscop lunar

Horoscop special: Al treilea MERCUR RETROGRAD s-a incheiat! Noutati pentru zodii aduse de MERCUR direct in Scorpion pana pe 9 decembrie!

MERCUR direct in Scorpion

Mercur, prima planeta de la Soare, planeta intelectului, a gandirii, comunicarii, tehnologiei, isi incheie cel de-al treilea si ultim tranzit retrograd al anului 2019. incepand din 20 octombrie, Mercur este din nou direct in Scorpion unde va sta pana pe 9 decembrie cand se va muta in optimista zodie a Sagetatorului.

Oamenii nu sunt mari amatori ai tranzitului Mercur retrograd, desi ele sunt dese anual si ar trebui sa ne obisnuim cu ele pentru ca ofera mari oportunitati de crestere personala. Ne bucuram ca vom reveni la normal si totul va fi mult mai usor cu comunicarea, gandirea, calatoriile, vom scapa de unele tensiuni si sincope in exprimare in relatii.

Mercur post-retrograd este o perioada de calmare, in care, daca ceva a atins un varf de confuzie, de conflict, de neclaritate de gandire, de acum incolo se produce o scadere a acestei intensitati.

Este o perioada excelenta sa reflectam, sa adunam bucatile sfaramate daca am avut asa ceva pe perioada retrograda si apoi sa ne aliniem cu ce ne serveste cel mai bine Sinele inalt. Pentru ca retrogradele sunt perioade de crestere, avem nevoie de post-retrograd pentru a sintetiza ce am invatat. Sau poate ca nu avem nevoie sa schimbam nimic. Insa uneori, doar a te mentine pe linia pe care esti poate fi cel mai dificil lucru.

Retrogradele ne arata unde avem de muncit cu noi pe interior, apoi avem de planificat pasii urmatori in exterior. Daca vrei sa iti reamintesti care au fost provocarile si beneficiile zodiei tale in timpul acestui Mercur retrograd in Scorpion din ultimele trei saptamani, citeste-le din nou AICI.

Iata influenta asupra zodiilor de la Mercur in miscare directa in Scorpion pana pe 9 decembrie 2019:

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru: BERBEC

Mercur revine direct dupa un ciclu de trei saptamani de tranzit retrograd. Da, exista si notiunea de prea multa informatie care duce la erori si asta se poate intampla acum daca fortam luarea de decizii. Pana pe 9 decembrie, vei ajunge la un sens mai clar cu privire la ce vrei sa faci in continuare si unde vrei sa mergi, in special intr-o relatie intima sau in legatura cu finantele. Cumva ceva ti s-a clarificat in acest tranzit retrograd. Un aspect complicat incepe sa devina mai simplu. Unele planuri pe care le-ai facut in ultimul timp iti pot parea mai putin importante sau chiar inutile.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru: TAUR

Mercur isi incheie ultimul ciclu retrograd al anului iar in urmatoarea perioada pana pe 9 decembrie vei capata mai multa claritate in anumite domenii ale vietii tale, in special in ceea ce priveste relatiile. Banii sau aspecte ce tin de proprietate vor avea parte si ele de o clarificare. Fii rabdator pentru ca probleme recente incep sa se lumineze si simplifice in perioada urmatoare. Comunicarea cu partenerii si intelegerea exacta unde se situeaza celalalt in raport cu tine si cu diverse aspecte comune va fi mult mai confortabila acum. Incet dar sigur lucrurile se indreapta.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru: GEMENI

Mercur, coordonatorul tau, revine in miscare directa dupa ultimul tranzit retrograd iar tu vei vedea cum unele planuri sau proiecte ce au stat pe loc incep sa avanseze in urmatoarea saptamana. Desi inca e bine sa fii atent si prudent cu comunicarea si sa fii cu ochii vigilenti pe detalii care pot fi scapate din vedere, totusi mai multa claritate se indreapta spre tine in special pe zona muncii si a sanatatii. Nu toate informatiile iti sunt disponibile la acest moment insa se curata unele turbulente si se simte bine pentru tine. Fiind inca o perioada de tranzitie, conserva-ti energia si ia decizii mai tarziu, dupa 9 decembrie.

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru: RAC

Mercur revine direct dupa trei saptamani de miscare retrograda, ultima a sa din acest an. Desi aceasta schimbare de macaz este un pic haotica la inceput, totusi iti va aduce comunicari imbunatatite si mai multa claritate in viata ta romantica sau creativa. Indeciziile tind sa se clarifice si ideile si proiectele ce se bateau cap in cap acum devin armonioase si pot functiona impreuna. In perioada post retrograda ramane o oarecare confuzie si e firesc. De aceea nu te focusa superficial pe ce se spune sau nu se spune, in schimb ai rabdare ca probleme sa se clarifice de la sine. Alege sa nu reactionezi prea rapid la comunicari. Vei avea mult mai putina preocupare pe trecut si mai multa inclinare sa traiesti in prezent cand vine vorba de a-ti implini pasiunile.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru: LEU

Mercur isi incheie ultimul tranzit retrograd al acestui an iar asta va duce la comunicari imbunatatite sau mai clare cu familia ta in urmatoarele zile si saptamani. Desi nu vei vedea rezultate immediate de azi iar neintelegerile inca pot fi pronuntate o vreme, te poti astepta la mai multa claritate curand. Exista mai putin focus pe trecut si mai multa energie spre tot inainte in viata ta. Planuri ce au stagnat acum vor merge inainte. Idei recente si revelatii pot fi puse cap la cap si tu te vei regandi la viabilitatea altor idei bune ce ti-au venit pe durata ciclului retrograd.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : FECIOARA

Mercur, coordonatorul tau, isi incheie tranzitul retrograd de final de an, draga Fecioara. In timp ce acesta este un semn ca multe lucruri vor merge inainte, este vine sa fii atent si sensibil in continuare cand alegi cuvintele prin care te exprimi. Unele neintelegeri recente se vor clarifica si rezolva in saptamanile urmatoare, dar orice etapa de stationare are efectul de a amplifica zonele cu probleme pentru a fi rezolvate. De aceea, este important sa eviti sa te focusezi pe elemente superficiale de conversatie sau pe aspecte triviale. Conserva-ti energia acum. Pana pe 9 decembrie te vei reintoarce la discutii, proiecte sau interese ce erau confuze sau stagnante/blocate, acum insa cu informatii noi si cu mult mai multa decizie.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : BALANTA

Mercur isi incheie ultimul tranzit retrograd al anului si asta aduce zodiei tale mai multa claritate sau miscare in zona finantelor, posesiunilor personale, muncii si veniturilor si vei suferi mai putin de spirit indecis. Proiectele de business ce nu erau terminate sau erau puse deoparte acum se pot reactiva dupa ce le vei face revizuiri de finete cu noile informatii pe care acum le detii. Vei fi mai clar ce vrei sa faci si incotro sa te indrepti. Totusi, aceasta schimbare de macaz de la retrograd la direct poate duce la oarecari neintelegeri de moment dar doar acum. Este bine sa iti conservi energia cateva zile si doar sa observi in loc sa iei actiuni hotarate pe aspecte importante.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : SCORPION

Mercur revine direct in zodia ta dupa ce tot aici a fost trei saptamani in tranzit retrograd. In timp ce acesta este un semnal ca problemele de comunicare se vor disipa si clarifica, sa nu ne asteptam ca se intampla instantaneu. In schimb, poate fi o amplificare temporara a unei zone cu probleme acum, de aceea asteapta intai sa se ridice ceata inainte de a trece la miscari importante. Din fericire, vei avea mai mare claritate pana pe 9 decembrie. Il vei avea si pe Marte in zodia ta, fapt ce iti va creste enorm energia. Te vei simti mult mai in acelasi ritm cu altii si cu mediul in care traiesti.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : SAGETATOR

Mercur revine la miscarea directa dupa trei saptamani de tranzit retrograd iar unele probleme de comunicare se vor rezolva ca prin minune in urmatoarele saptamani. Introspectii recente si revelatii intuitive ce au avut loc in perioada retrograda pot fi acum puse in actiune, desi inca e bine sa fii prudent, sa fii doar observator si sa amani deciziile importante pana cand Mercur intra in zodia ta, dupa 9 decembrie.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : CAPRICORN 

Tranzitul de trei saptamani retrograd al lui Mercur se incheie. O scurta vreme comunicatiile pot ramane confuze in timp ce Mercur isi schimba directia ia poate chiar mai mult pana cand incep sa se clarifice. Desi zilele acestea poti avea un haos din pricina tendintei de a gandi in exces, aceasta schimbare de directie iti va aduce imbunatatiri in relatiile cu prietenii si cu asociatii pana pe 9 decembrie. Nu te vei mai focusa pe trecut si vei incepe sa ai mai mult interes pe a profita de tot ce ai mai bun in prezent. Planuri ce stagnau sau nu se legau ajung la o clarificare si solutionare, iar tu poti lua decizii mai usor pentru ele.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : VARSATOR

Mercur ajunge la finalul ultimului sau tranzit retrograd pe acest an, iar in urmatoarele zile si chiar saptamani vei experimenta mai multa claritate in proiectele tale de termen lung, in cariera sau in scopurile si planurile de viata dar si in viata ta romantica. Proiectele de munca sau responsabilitatile vor reveni la viteza lor normala sau chiar mai rapida. Relatiile cu sefii sau cu parintii si cu publicul, oricare ar fi el, se vor imbunatati. Deocamdata, cateva zile cat are loc schimbarea de directie, pot aparea unele erori. Evita situatiile in care nu te reprezinti corect pe tine insuti sau risti sa nu fii precis.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : PESTI

Mercur iese din ultimul sau tranzit retrograd si revine direct pana pe 9 decembrie in Scorpion. Aceasta scurta schimbare de macaz va amplifica temporar o zona de probleme, insa duce si la rezolvarea detaliilor si faptelor despre anumite situatii, de asa natura incat poti lua decizii corecte si bazate de informatii noi. Asteapta inainte de a duce lucrurile mai departe, indiferent de domeniu. In urmatoarele saptamani, vei avea mai multa claritate pe mai multe zone de viata si poti experimenta incredere mai mare in tine si in planurile tale, precum si incredere ca viata cumva iti va livra mereu tot ceea ce ai nevoie.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Documentare si adaptare surse : cafeastrology.com; astrobutterfly.com

Imagine de skeeze[1] de la Pixabay[2]

Endnotes:
  1. skeeze: https://pixabay.com/ro/users/skeeze-272447/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=822825
  2. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=822825
 

Vizualizări: 52262
 

Cuvinte cheie: ,