Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Al treilea MERCUR RETROGRAD s-a incheiat! Noutati pentru zodii aduse de MERCUR direct in Scorpion pana pe 9 decembrie!

20 noiembrie 2019, , Vizualizări:
MERCUR direct in Scorpion

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : SAGETATOR

Mercur revine la miscarea directa dupa trei saptamani de tranzit retrograd iar unele probleme de comunicare se vor rezolva ca prin minune in urmatoarele saptamani. Introspectii recente si revelatii intuitive ce au avut loc in perioada retrograda pot fi acum puse in actiune, desi inca e bine sa fii prudent, sa fii doar observator si sa amani deciziile importante pana cand Mercur intra in zodia ta, dupa 9 decembrie.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : CAPRICORN 

Tranzitul de trei saptamani retrograd al lui Mercur se incheie. O scurta vreme comunicatiile pot ramane confuze in timp ce Mercur isi schimba directia ia poate chiar mai mult pana cand incep sa se clarifice. Desi zilele acestea poti avea un haos din pricina tendintei de a gandi in exces, aceasta schimbare de directie iti va aduce imbunatatiri in relatiile cu prietenii si cu asociatii pana pe 9 decembrie. Nu te vei mai focusa pe trecut si vei incepe sa ai mai mult interes pe a profita de tot ce ai mai bun in prezent. Planuri ce stagnau sau nu se legau ajung la o clarificare si solutionare, iar tu poti lua decizii mai usor pentru ele.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : VARSATOR

Mercur ajunge la finalul ultimului sau tranzit retrograd pe acest an, iar in urmatoarele zile si chiar saptamani vei experimenta mai multa claritate in proiectele tale de termen lung, in cariera sau in scopurile si planurile de viata dar si in viata ta romantica. Proiectele de munca sau responsabilitatile vor reveni la viteza lor normala sau chiar mai rapida. Relatiile cu sefii sau cu parintii si cu publicul, oricare ar fi el, se vor imbunatati. Deocamdata, cateva zile cat are loc schimbarea de directie, pot aparea unele erori. Evita situatiile in care nu te reprezinti corect pe tine insuti sau risti sa nu fii precis.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Mercur DIRECT in Scorpion 2019 pentru : PESTI

Mercur iese din ultimul sau tranzit retrograd si revine direct pana pe 9 decembrie in Scorpion. Aceasta scurta schimbare de macaz va amplifica temporar o zona de probleme, insa duce si la rezolvarea detaliilor si faptelor despre anumite situatii, de asa natura incat poti lua decizii corecte si bazate de informatii noi. Asteapta inainte de a duce lucrurile mai departe, indiferent de domeniu. In urmatoarele saptamani, vei avea mai multa claritate pe mai multe zone de viata si poti experimenta incredere mai mare in tine si in planurile tale, precum si incredere ca viata cumva iti va livra mereu tot ceea ce ai nevoie.

NOU! Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII. Mesaje din magia supranaturalului AICI!

Documentare si adaptare surse : cafeastrology.com; astrobutterfly.com

Imagine de skeeze de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.