Sfatulparintilor.ro

HOROSCOP special. 4 ZODII ale căror RELAȚII se vor îmbunătăți în octombrie 2023. Tu ești pe listă?

ZODII ale căror RELAȚII se vor îmbunătăți în octombrie

Elibereaza stagnarea din ultimele luni, când Sezonul Eclipselor începe în octombrie 2023, primindu-te în fluxul divin și ajutându-te să îți satisfaci dorințele inimii. După un sezon retrograd foarte intens, impulsul începe să revină pe măsură ce planetele se schimbă și universul te împinge în creștere.

Octombrie este despre creștere și mișcare, deoarece ești îndemnat să nu mai stai și să reflectezi la ceea ce este în neregulă sau la ceea ce trebuie să se schimbe, ci te simți împuternicit să găsești o modalitate de a crea o armonie mai mare în relația ta. Soarele, care vă guvernează acțiunile externe, va fi în Balanță cea mai mare parte a lunii, ajutându-te să îmbrățișezi coeziunea și diplomația în relațiile tale romantice. Nu este vorba de a face lucrurile prin orice mijloace necesare, ci de a încerca cu adevărat să formulezi un plan pentru binele tuturor celor implicați.

În timp ce Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță sugerează un nou capitol și o focalizare romantică în viața ta, Eclipsa de Lună Plină din Taur de la sfârșitul lunii octombrie 2023 îți amintește că există încă chestiuni din trecutul tău care trebuie îngrijite. Acest lucru nu este menit să te arunce înapoi în modele sau dinamici vechi, ci să-ți reamintească cât de departe ai ajuns și să te ajute să-ți îngăduiești punctele libere ale trecutului.

În timp ce eclipsele de Soare aduc evenimente dramatice în viața ta externă, eclipsele de Lună tind să conducă progrese emoționale și momente esențiale în psihicul și inima ta. Permite-ti să te schimbi cu energia în schimbare în această lună, pe măsură ce ești încurajat să iei noi căi, să repari ceea ce s-a stricat și să iti urmezi inima oriunde ar putea duce.

Iată cum se îmbunătățesc relațiile pentru Berbec, Pești, Taur și Rac.

Berbec

O transformare importantă abia începe, deoarece Nodul Nord sa mutat în Berbec la începutul anului, alături de Nodul Sud din Balanță, conducătorul sectorului tău romantic. Acesta reprezintă un moment din viața ta, nu numai de schimbare profundă, ci și de învățare cu adevărat a unor lecții importante de suflet, astfel încât relația ta romantică să reflecte cu adevărat creșterea și dorințele tale. În octombrie 2023, pe măsură ce se ridică Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță, așteapta-te ca temele din aprilie 2023 să apară când Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Berbec și-a făcut prima apariție revoluționară, când a anunțat o schimbare în destinul tau.

Eclipsele solare reprezintă momente puternice de schimbare, deoarece fereastra de două săptămâni dintre eclipse este adesea văzută ca una care poate accelera sau schimba cronologia vieții tale. Cu Luna plină în Berbec care are loc la sfârșitul lui septembrie 2023, te-ai concentrat mai mult pe ceea ce te simți cu adevărat chemat să faci în timp ce echilibrezi nevoile altora din viața ta. Dar, chiar și atunci când încerci să faci lucrurile diferit sau să găsești echilibru, nu poți să-ți amâni dorințele, pe care le vei realiza în luna următoare.

Pe măsură ce treci prin viață, de multe ori asumi calitățile mai provocatoare ale Berbecului înainte de a le putea vedea ca pe un atu. Este posibil să fi fost numit impulsiv sau egoist în diferite momente. Cu toate acestea, aceste trăsături pot fi, de asemenea, etichetate ca motivație și capacitatea de a-ti onora sinele unic, în funcție de situație și de persoana cu care interacționezi. Cel mai bine ar fi să eliberezi ideea că cumva greșesti pentru ceea ce simți sau chiar că ceva este în neregulă cu tine. Acesta este un moment din viața ta în care să te îndepărtezi de poveștile vechi, să te autovalidezi și să te simți energizat de tot ceea ce este posibil.

Te afli pe o nouă cale romantică și doar tu știi dacă relația ta actuală va fi una care va putea crește cu tine. Dar chiar dacă știi deja în inima ta că nu va putea, asta nu înseamnă că nu există nimic care să se defecteze sau să se despartă. În schimb, vezi asta ca pe o tranziție. Treci într-o nouă fază datorită creșterii tale, care este, de asemenea, o formă de iubire de sine. Nimic nu rămâne la fel și, de multe ori, încercarea de a face totul pentru toată lumea sau a te convinge de cele mai bune calități ale tale va sfârși doar prin a te trăda.

Cel mai bun mod în care îți poți onora relația în octombrie 2023 este să fii sincer cu partenerul tău. Permite-ti să spui adevărul, recunoaște că încă poti avea dragoste pentru cineva, chiar dacă crești în direcții diferite și îmbrățișezi faza schimbării în care esti deja încurcat. O mare dragoste se așteaptă pentru tine, dar mai întâi trebuie să te întorci în adevăratul tău sine și să-ți onorezi inima ascultându-ți în sfârșit intuiția.

HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din octombrie 2023. Vezi dacă ești în topul astrologic al succesului!

3 zodii cu cel mai bun horoscop lunar din octombrie 2023

Portalul Numerologic 10/10: Totul despre puterea datei de 10 octombrie 2023

Pești

Până acum, accentul principal pentru tine în acest an a fost asupra valorii și valorii tale interioare, deoarece ai lucrat la mai multe domenii ale vieții tale și ai creat spațiu pentru o relație care se aliniază cu adevărat cu sufletul tău. Au existat clarificări semnificative în ultimul an, deoarece ai fost chemat să reflectezi asupra a ceea ce vei accepta într-o relație și cum să iti onorezi adevărul dacă acesta nu mai rezonează. Dar sub această reflectare a valorii, pe care Nodul Nord din Berbec a adus-o în accent, se află diferența dintre visul pe care îl ai pentru o relație și realitatea sa supremă.

Unul dintre cele mai mari daruri ale tale este să creezi și să trăiești într-o lume de vis a ta, deoarece poți să te acorzi cu frecvența divină a iubirii și să-ți faci partenerului un tip de relație pe care nu știau că ar putea exista. Dar, în acest spațiu, de multe ori ai renunțat la nevoile sau visele tale, lăsând pe alții să aibă prioritate și sperând că lucrurile se vor îmbunătăți, chiar dacă nu s-au întâmplat niciodată. Dar toate acestea se rezumă la creștere și, pe măsură ce faci pasul în a-ți onora valoarea, relațiile din viața ta se vor schimba în mod natural.

Oricât de mult ai creat spațiu pentru ceea ce îți dorești și ceea ce se va alinia cu sufletul tău, nu a existat prea multă dragoste anul acesta; este ceva pentru tine care este pe cale să se schimbe. Venus părăsește Leul și faza retrogradă post-umbră la începutul lunii octombrie 2023, exact când se transformă în Fecioară, semnul tău opus și conducătorul sectorului tău romantic. Cam în același timp, Mercur și Soarele în Balanță vor evidenția teme de intimitate și transformare, ajutându-te să ai conversații semnificative și să iti asumi riscul de a fi din nou vulnerabil.

Acest timp este diferit pentru că îți dai seama că ambele persoane dintr-o relație sunt responsabile pentru crearea visului și a realității acestuia. S-au dus zilele în care plângi înainte să dormi seara, dorindu-ți doar ca lucrurile să se îmbunătățească. Octombrie 2023 aduce o oportunitate pentru o schimbare semnificativă în relația ta și chiar o nouă iubire. Nu numai că este vorba despre o relație care îți onorează cu adevărat valoarea, dar va fi și destul de pasională, deoarece Eclipsa de Soare de Lună Nouă introduce un nou nivel de intimitate profundă în viața ta.

Aminteste-ti ce ai învățat anul acesta, deoarece acum poti întruchipa lecțiile recente de suflet. Ține loc pentru iubire fără a exagera cu nimic și permite-i partenerului tău să te urmărească, să creeze spațiu în viața lui pentru tine și să-ți amintească că persoana potrivită poate să nu poată face totul perfect, dar va dori să fii în continuare capabil să vezi dragostea ca visul în care sufletul tău a crezut mereu.

HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din octombrie 2023. Vezi dacă ești în topul astrologic al succesului!

3 zodii cu cel mai bun horoscop lunar din octombrie 2023

Portalul Numerologic 10/10: Totul despre puterea datei de 10 octombrie 2023

Taur

Ești făcut pentru dragoste. Pentru tipul de conexiune care îți provoacă modul de viață și te introduce într-o fericire pe care nu ai cunoscut-o niciodată. Cu toate acestea, pentru a accepta acest tip de dragoste, trebuie să fii și în situația de a înțelege că viața se va schimba inevitabil pe măsură ce faci și, deși acest lucru te-a abatut de la drum în trecut, acum este exact ceea ce îți dorești.

Ultimii doi ani ti-au provocat opiniile despre dragoste și viață, deoarece Nodul Nord din Taur și Nodul Sud din Scorpion au activat schimbări imense, deoarece te-au ajutat să crești și să înțelegi că dragostea poate fi atât pasională, cât și stabilă. Pe măsură ce Nodurile se pregătesc pentru mutarea lor finală în semne noi, vei experimenta o ultimă eclipsă în Taur până în 2031. Acesta este momentul în care lecțiile din ultimii câțiva ani se sintetizează, permițându-ti să pășesti într-o nouă versiune a voastră și, în sfârșit, bun venit în iubirea pe care ai dorit-o mereu.

Oricât de mult ți-ai dorit acea iubire uimitoare o dată în viață, ți-a fost teamă să nu îți pierzi picioarele pentru ea sau că trebuie să te schimbi atât de mult în viața ta încât devine de nerecunoscut sau chiar te temi de ce se întâmplă dacă pleacă, așa că în schimb , ai ținut dragostea la distanță. A alege o relație pentru că este sigură sau stabilă nu este același lucru cu a face asta din cauza unei conexiuni divine, totuși, pentru a putea face asta, ai trecut prin lecțiile recente pe care le-ai avut.

Pe măsură ce octombrie 2023 începe cu ultima ta eclipsă în Taur din acest ciclu, iar Mercur, Marte și Soarele se schimbă toate în Scorpion, conducătorul sectorului tău romantic, te vei simți mai curajos în a-ți urma inima. Lasă-ți sinele sa își asume riscuri, mai ales dacă se rezumă la o conexiune pe care nu ai mai simțit-o până acum, sau chiar dacă dai o a doua șansă unui partener anterior, pentru că acum vezi că deconectarea nu a fost doar vina lor. Cu cât poți crea mai mult un spațiu de siguranță și stabilitate în interiorul tău, cu atât este mai mare capacitatea ta de a-ți urma inima. Acest lucru iti permite să știi că, indiferent de rezultatul unei relații, vei fi bine, vei fi în continuare tu și vei putea trece prin orice etape iti sunt în fața.

A-ți permite să ai o șansă cu dragostea înseamnă să-ți deschizi inima către o nouă iubire sau chiar către partenerul tău existent, pe care l-ai avut în jur. Nu poți cunoaște iubirea deplină decât dacă îți asumi riscul de a fi rănit, iar realitatea este că, cu cât îți pasă mai mult, cu atât acest lucru devine mai posibil. Totuși, fără acest risc, nu vei experimenta niciodată întregul spectru al iubirii și bucuriei. Crede în dragostea pasională și stabilă și lasă-te să te simți în siguranță în explorarea unui nou nivel de romantism, deoarece tot ceea prin ce ai trecut a dus la acest moment; tot ce trebuie să faci acum este să o îmbrățișezi cu inima deschisă.

HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din octombrie 2023. Vezi dacă ești în topul astrologic al succesului!

3 zodii cu cel mai bun horoscop lunar din octombrie 2023

Portalul Numerologic 10/10: Totul despre puterea datei de 10 octombrie 2023

Rac

Numai atunci când îți onorezi adevărul și ai grijă de tine poți începe să-ți îmbunătățești relația romantică. Anul acesta a fost unul de provocări și oportunități de transformare, deoarece Pluto în Capricorn a început să-și încheie epoca în acest semn; totuși, așa cum o face, a continuat să te împingă din zona ta de confort către noi experiențe și moduri de a gândi. Deoarece Pluto este o planetă generațională, schimbă zodiile mult mai rar, făcând aceste perioade mai impactante în viața ta. Deși ai simțit noutatea la începutul anului, când Pluto și-a făcut primul debut în Vărsător, ai fost chemat înapoi să reflectezi, să-ți dai seama și chiar să-ți repare, deoarece s-a mutat înapoi în Capricorn.

Capricornul îți guvernează sectorul romantic, ceea ce înseamnă că treci printr-o fază imensă de creștere și, deși s-ar putea să fi simțit ca o noapte veșnică întunecată a sufletului, te conduce exact spre locul în care trebuie să fii. Pluto s-a mutat înapoi în Capricorn ca parte a retrogradului său la mijlocul lunii iunie; te-ai simțit mai confuz sau mai stagnat pe măsură ce ai fost retras la temele anterioare din viața ta romantică. Cu toate acestea, octombrie 2023 reprezintă un pas mai aproape de noul capitol la care ai visat, deoarece Pluto este în sfârșit direct din nou, ajutându-te să iei măsuri pentru a-ți închide vechea ramură.

Ceea ce ai trecut poate fi încheierea unei relații anterioare. Cu toate acestea, ar putea fi doar renegociarea condițiilor pe măsură ce ai crescut și iti dai seama că ai nevoie de ceva diferit de ceea ce era anterior. Pluto Direct în Capricorn iti va clarifica în ce direcție să iti iei viața romantică și îțid va permite spațiul pentru a acționa. Pluto nu va intra din nou în Vărsător până în ianuarie 2024, așa că vei avea timp să treci prin această fază. Cu toate acestea, având în vedere concentrarea energiei Balanță pe sectorul casei și al familiei tale, urmează câteva momente esențiale pentru tine.

Balanța stăpânește asupra vieții tale de acasă și de familie, sugerând că nu este vorba despre schimbări într-o relație, ci într-o parte profund sacră a vieții tale. În timp ce Pluto în Capricorn lucrează pentru a dezvălui încet adevărul despre ceea ce te simți cu adevărat aliniat într-o relație, comparativ cu îndeplinirea oricărei obligații, Balanța te va ajuta să creezi mai multă armonie și compromis în casa și familia ta. În octombrie 2023, Mercur și Soarele vor fi în Balanță, ajutând conversațiile să se miște mai încet și să creeze rezultate mai sănătoase, în timp ce Soarele te va inspira să acționezi în mod similar. Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță are loc pe 14 octombrie, așa că se poate întâmpla un eveniment semnificativ în acea perioadă, care face loc unui nou mod de a relaționa cu partenerul tău sau este începutul unor îmbunătățiri substanțiale în relația ta.

Oricât de mult ai putea să-ți iubești partenerul sau viața, trebuie să te onorezi la fel de mult pe cât ești cei despre care ești. Deși face parte din natura ta astrologică să prioritizezi pe ceilalți și chiar pe tema căminului, ai pășit într-o autonomie mai mare pe măsură ce te-ai întors la adevărul tău anul acesta. Nu va trebui niciodată să renunți la cele mai bune părți din tine pentru a face o relație să funcționeze și nici nu ar trebui să fii încurajat să-ți faci viața despre ceilalți. Dar pentru a determina dacă o relație este aliniată cu tine, trebuie să faci spațiu pentru conversații esențiale, acordând prioritate adevărului tău, știind că acesta este fundamentul dragostei și pasiunii pe care le dorești.

HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din octombrie 2023. Vezi dacă ești în topul astrologic al succesului!

3 zodii cu cel mai bun horoscop lunar din octombrie 2023

Portalul Numerologic 10/10: Totul despre puterea datei de 10 octombrie 2023

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version