Shop
Ultimele 100 de articole

Zodia Scorpion. Totul despre barbatul Scorpion. Totul despre femeia Scorpion

21 octombrie 2020, , Vizualizări:
Zodia Scorpion

 

Cariera si bani pentru zodia Scorpion

Scorpionii sunt buni in ceea ce priveste managementul, gasirea solutiilor, dar sunt si firi creative. Cand isi propun un tel, nu se dau batuti. NU amesteca niciodata afacerile cu prietenia.

Pentru Scorpioni, domeniile de activitate cele mai potrivite sunt stiinta, medicina, cercetarea, marina, politia, managementul, psihologia. Sunt firi disciplinate, nu le place sa depaseasca bugetul si nu se tem deloc sa munceasca pentru a creste nivelul veniturilor.

Pentru Scorpioni, banii inseamna securitate, control, de aceea nu sunt mari cheltuitori si le  place sa economiseasca.

Barbatul din zodia Scorpion

Nu e deloc usor sa seduci un barbat Scorpion. El este greu de multumit, pretentios, obsesiv, chiar compulsiv si foarte gelos. Trebuie sa ai un aer misterios, secrete incitante pe care sa vrea sa le descopere. Insa, nici prea multe pentru ca va deveni suspicios si isi va pierde increderea.

Pentru barbatul Scorpion nu contreaza doar atractia fizica. El cauta si atractia emotioanala, sentimentele intense.

Nu incerca sa controlezi un barbat Scorpion. Pe cat de mult doreste sa controleze totul, pe atat de mult va fugi de femeia care vrea sa-l domine.

Femeia din zodia Scorpion

Femeia Scorpion are o personalitate fascinanta si complexa. Sunt firi misterioase, sexy, magnetice. Trebuie sa ai rabdare daca vrei sa cuceresti o femeie Scorpion. Fii atent la ea, ascult-o. Chiar daca ti se va parea usuratica si alunecoasa, nu vei ajunge in patul ei de la prima intalnire.

Cand se indragosteste, femeia Scorpion da tot ce are. Va fi total devotata partenerului sau. Incearca sa nu intri in conflicte cu ea pentru ca nu te va ierta prea usor.

Pentru ca sunt curioase din fire, femeile Scorpion au nevoie constanta de lucruri care sa le starneasca interesul.

Sursa: astrology-zodiac-signs.com, horoscope.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.