Sfatulparintilor.ro

Horoscop lunar martie 2023: Doua planete mari schimba zodia. Ce trebuie sa eliminam din viata noastra?

Horoscop lunar martie 2023

Horoscop lunar martie 2023. Din punct de vedere astrologic, luna martie aduce unele dintre cele mai mari si, poate, cele mai importante evenimente ale anului. Printre acestea se numara mutarea lui Saturn in Pesti si a lui Pluto in Varsator. Martie este si luna echinoctiului de primavara, precum si luna in care incepe noul astrologic. De asemenea, planeta Marte isi paraseste umbra post-retrograda si iese din Gemeni, punand capat unui ciclu cu care lucram din august 2022. Martie este o luna puternica si, cu atatea lucruri care se intampla, s-ar putea sa ne simtim imprastiati si slabiti, dar suntem cu totii impinsi inainte intr-un fel sau altul.

Indiferent de ceea ce aduce luna, se pare ca toti suntem ghidati sa urcam la alt nivel, sa eliminam lucrurile care nu mai sunt aliniate cu sufletul nostru si sa cream spatiu pentru nou.

Iata cum iti este prefigurata luna martie 2023 in functie de zodie:

Horoscop lunar martie 2023. Berbec

Luna plina din 7 martie te indeamna sa adopti obiceiuri noi sanatoase. Inscrie-te la o sala sau fa miscare de unul singur in aet liber, te vei simti mai fericit si mai energizat asa. Luna noua din 21 martie iti poate readuce in atentie o idee noua sau un vis si te poti simti ca si cum ai instrumentele de a o pune in practica ceea ce inainte nu aveai. Pe 20 martie Soarele intra in Berbec, deci incepe luna ta. Foloseste-ti energia aceea stralucitoare si molipsitoare de Berbec si mergi cu incredere in directia visurilor si scopurilor tale. Daca vrei ceva, chiar poti obtine. Si iubirea straluceste tare la finalul lunii, cand Venus te incurajeaza sa iti faci cunoscute trairile. Bucura-te de momente, nu te ingrijora despre viitor si lasa lucrurile sa se desfasoare asa cum le este menit.

Horoscop luna martie 2023. Taur

Luna plina din Fecioara de la inceputul lunii iti trezeste creativitatea. Nu gandi, doar fa. Petrecerea timpului folosindu-ti mainile poate fi incredibil de terapeutic pentru tine. In jurul lunii noi din 21 martie, asteapta-te ca viata sociala sa cunoasca o revigorare majora cu multe invitatii venind spre tine. Bucura-te de socializare si gandeste dincolo de cercurile sociale immediate. Iesi in afara zonei de confort si prezinta-te oamenilor necunoscuti. Iti va fi benefic, mai ales daca esti singur. Pe 30 martie, Venus face conjunctie cu Urans in semnul tau si viata este frumoasa. Fereste-te sa te autocompatimesti.

Horoscop martie 2023. Gemeni

Te poti simti cam izolat la inceputul lunii, ceea ce e in regula. Exista o energie a dramei in cercurile tale sociale, deci este mai bine sa stai deoparte si sa te reintorci cand lucrurile s-au mai asezat. Luna noua din 21 martie iti impacteaza sectorul de cariera, deci asteapta-te ca ceva major sa se intample. Esti pregatit ? Ia lucrurile usor si scufunda-te si savureaza-ti intreaga viata. La finele lunii, este inteligent sa pivotezi atentia de la munca spre familie, prieteni si relaxare.

Horoscop lunar martie 2023. Rac

In primele zile ale lunii gandesti mare si poti avea cateva zile minunate, cu totul in afara zilelor si experientelor uzuale. Savureaza-le! Tine minte cum se simte cand doar te lasi purtat de val si iti lasi pasiunile si inima sa iti dicteze programul. Luna noua din 21 martie iti aduce si mai multi oameni si experiente in viata si te poti simti ca esti mai social si sociabil decat de regula, dar afla ca lucrurile se vor potoli si chiar vei reveni la rutina dar mai buna. Trebuie sa fii creativ, sa gasesti timpul si spatiu sa te conectezi la tine. Ziua de 30 martie poate fi o zi inselatoare dar poti invata o lectie importanta din ea. Tine minte : exista intotdeauna lumina la capatul tunelului.

Horoscop luna martie 2023. Leu

Luna iti poate incepe cu anumite stresuri financiare. Fixeaza ceea ce poti, dar nu te panica. Trebuie sa fii mai chivernisit cu cheltuielile luna aceasta, dar cu cat te organizezi mai bine, cu atat va fi mai bine per ansamblu. Pe 21 martie, Luna noua te poate conduce spre mai multe responsabilitati decat de regula si depinde de tine daca impui sau nu limite ferme. Este in regula sa refuzi sarcini, in special daca nu ai timp pentru ele. Cand Soarele intra in Berbec pe 20 martie, te vei simti mult mai plin de incredere si energie. Savureaza aceasta schimbare de energie si sari in proiecte, activitati si situatii care te inspira.

Horoscop martie 2023. Fecioara

Luna plina din 7 martie din semnul tau iti incepe luna cu un plus mare de energie. Te simti increzator, cu mintea clara, focusat si nimic nu te poate opri sau dobori. Mergi inainte spre telurile tale ! Pe 21 martie, Luna noua iti atinge zona iubirii si romantismului. Poate ca te uiti dupa un partener pereche, dar cati oameni tot vin in ochii tai pe care nici nu ii observi ? Sufletele pereche vin in toate formele, deci largeste-ti orizonturile. Ai deja o relatie ? O energie minunata face ca jumatatea lunii sa fie dedicata relatiei cu prioritate.

Horoscop lunar martie 2023. Balanta

Aceasta este o luna grozava ca sa iti pui viata de acasa in ordine. Fa niste sortare si renuntare la ce nu iti mai serveste acasa. Cu cat te simti mai confortabil acasa, cu atat te vei simti integrata si armonioasa in lumea din afara casei. Luna noua este o ocazie sa iti reverifici aspecte de sanatate si este o ocazie buna sa faci miscare in aer liber, ce te face sa te simti extraordinar. Pe 30 martie, cand Venus este in conjunctie cu Uranus, iubirea pluteste in aer si te poate surprinde. Fii deschis in fata iubirii in toate formele. Orice moment este potrivit pentru a gasi dragostea. Lasa-te dus de val.

Horoscop luna martie 2023. Scorpion

Luna plina din 7 martie te pune in lumina reflectoarelor la munca sau in viata ta sociala. Te vei simti plin de incredere fiind centrul atentiei si nu iti face griji ca ai fi supracalificat. Vei avea idei grozave ce trebuie implementate. Nu le impinge pentru candva, acum este momentul. Luna noua din 21 te face sa te simti aproape spiritual si psihic. Fii atent la visele tale si scrie-le, vei fi surprins sa vezi ce se intampla. Este o zi grozava sa iesi, sa te bucuri si sa savurezi absolut fiecare moment. Ultimele zile de martie sunt bune de petrecut singur sau cu un partener, in liniste, bucurandu-te cu adevarat de lucrurile simple ale vietii.

Horoscop martie 2023. Sagetator

Luna plina din 7 martie te incurajeaza sa iei pozitie de lider. Poate nu este ceva oficial dar oamenii se uita spre tine pentru sfaturi. Daca te simti constant ca si cum impingi bolovanul in sus pe deal intr-un proiect sau o relatie, poate trebuie sa te intrebi care este scopul final si daca se merita. Uneori, a parasi ceva nu inseamna a abandona sau a renunta, ci inseamna cel mai curajos lucru pe care il poti face pentru tine. Luna noua din 21 te face sa fii visator la propriu. Visele tale sunt profetice si iti prind bine cateva zile in care sa stai acasa, sa te bagi in asternut si sa te bucuri de relaxare. Finalul lunii poate aduce provocari, dar fii creativ si gandeste in afara zonei conventionale si astfel vei naviga prin ele. Nu te teme sa fii curajos.

Horoscop lunar martie 2023. Capricorn

Luna plina din 7 martie te inspira sa fii generos si sa faci acel efort in plus pentru care vei fi rasplatit in viitorul apropiat. Pot aparea niste complicatii dar vei iesi deasupra lor. Tine de adevar si rosteste mai putin decat crezi ca ai nevoie sa spui. Aceste doua actiuni te vor ajuta sa eviti sa faci din tantar armasar. Luna noua din 21 este delicioasa pentru tine si vei simti ca si cum s-ar fi deschis o fereastra cu aer proaspat in viata ta sociala. Bucura-te si mergi cu valul.

Horoscop luna martie 2023. Varsator 

Eu sunt in siguranta. Eu sunt iubit. Eu sunt bine.  Lumea ta se poate simti zguduita din plin la inceput de luna dar este important sa constientizezi ceea ce ai. Poate vei avea o criza financiara dar la o mai atenta examinare, nu este asa de groaznic precum te temeai initial. Poti trece prin asta. Pe 21 martie, o data cu Luna noua, este o buna ocazie sa ai o vedere clara asupra banilor tai si pentru asta e nevoie sa te uiti spre viitor. Ce scopuri financiare vrei sa atingi intr-un an, in cinci ani sau in zece ani? Raspunsul la aceasta intrebare poate determina miscarea ta financiara urmatoare. Pe 30 martie, cand Venus face conjunctie cu Uranus, este un moment bun sa iti improspatezi viata amoroasa. Fa ceva curajos, ceva ce nu ai mai incercat vreodata in pat, daca esti intr-o relatie.

Horoscop martie 2023. Pesti

Luna aceasta este despre iubire, incepand cu Luna plina din 7 martie. Te vei surprinde a fi extrem de romantic, dornic de flirt si pregatit sa te lasi ravasit de pasiune. Este foarte bine. Pasiunea continua de-a lungul lunii. Esti indragostit de starea de a iubi si asta se vede. Cresti mult in luna asta si oamenii vad o schimbare in bine in tine in preajma Lunii noi din 21 martie. Foloseste-ti noile perspective ca sa iti rezolvi o problema ce te-a deranjat. Se prea poate sa fii tras spre a fi un negociator si rezolvator de conflicte, ca sa impaci oameni si sa aduci pacea intre ei.

Sursa: horoscope.com

Imagine de Natalia Lavrinenko de la Pixabay

Exit mobile version