Horoscop/Horoscop lunar

Horoscop lunar. La ce sa te astepti cand iubesti un barbat nascut in luna ianuarie

barbat ianuarie - sfatulparintilor,ro - pixabay - com - man-3065475

Horoscop lunar. Luna in care te-ai nascut poate spune multe despre tine. Iata cum sunt barbatii nascuti in luna ianuarie.

 

  1. Sunt amuzanti

Daca esti intr-o relatie cu un barbat nascut in luna ianuarie asteapta-te la multa distractie. Nu ai cum sa fii trista langa un astfel de om. E plin de bancuri, multe dintre ele cu sarcasm. Au replici spumoase si spontane. Iti va fi imposibil sa nu zambesti.

 

 

  1. Au suflet de copil

Chiar daca au varsta matura, la suflet sunt copii. Sunt nascuti in prima luna a anului si se vor comporta toata viata ca niste copii. Traiesc in prezent, nu isi fac griji. Nu te plictisesti langa un astfel de barbat.

 

 

  1. Nu sunt cei mai expresivi

Nu sunt foarte vorbareti si cu greu afli ce simt pentru ca nu sunt foarte priceputi in a spune ce e in sufletul lor. Dar nu iti pierde speranta. Daca le intri la inima, vei sti tot ce trebuie sa stii.

 

 

  1. Sunt salbatici

Au suflet de copii si sunt inima petrecerilor. Au un umor contagios, toata lumea se va simti bine inpreajma lor. Le place sa atraga atentia spre ei.

 

  1. Sunt ciudati

Nu e neaparat ceva rau. Sunt niste oameni speciali, pe care nu multa lume ii poate intelege. Pana ajungi sa-i cunosti si sa te cunoasca vei fi in alerta tot timpul.

 

 

  1. Sunt incapatanati

Nu le place sa li se spuna ce au de facut. Au propria versiune asupra vietii. Le place sa se contrazica si sa-si impuna punctul de vedere. Le place sa li se dea dreptate.

 

 

  1. Sunt lideri

Pentru ca au o cu totul alta viziune asupra vietii, le place sa preia initiativa, iar ceilalti sa-i urmeze. S-ar putea sa dea ordine. Nu pune la suflet, nu inseamna ca vor sa te conduca, ci asa este felul lor de a fi.

 

  1. Fac totul pe cont propriu

Barbatii nascuti in luna ianuarie sunt atat de incapatanati incat nu accepta ajutorul din partea celorlalti. Fac totul pe cont propriu si ii refuza pe toti cei care se ofera sa-i ajute.

 

 

  1. Nu le place jocul

Un lucru trebuie sa retii. Nu le place jocul. Nici sa se joace cu altii, nici altii sa se joace cu ei. Imediat ce simt ce cineva incearca sa-i puna pe jar, renunta. Orice ai de spus sau de facut, fii direct.

 

 

  1. Se adapteaza usor

Barbatii nascuti in luna ianuarie se adapteaza usor la orice situatie. Isi pot schimba obiceiurile daca persoana de langa ei merita efortul.

 

 

 

 

Sursa: dazzling.news

 

Vizualizări: 3249
 

Cuvinte cheie: , ,