Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop Luna plina in Varsator 2020! Schimbari de macaz! Ce talent trebuie sa scoti la lumina?

01 august 2020, , Vizualizări:
Horoscop Luna plina in Varsator 2020

Luna plina a lunii august 2020 are loc pe 3 august in zodia Varsatorului. Ea ne introduce in ultima luna a verii, dar si in energiile puternicului Portal al Leului din 8 august. Lunile pline intotdeauna pun lumina pe ce avem nevoie sa vedem, ajutandu-ne sa putem constientiza un adevar mai mare si sa ne expandam modul de gandire.

Cu atat mai mult cu cat acum se petrece in semnul Varsatorului, exponentul comunitatii, al prieteniei, al viziunilor pentru viitor. E timpul sa ne pregatim sa privim diferit si sa eliberam, poate, vechi prietenii sau planuri si obiective care nu se mai aliniaza cu cine suntem, creand astfel spatiu esential pentru noi prietenii si noi vise care vor umple acel loc.

Iata influenta Lunii pline in Varsator 2020 pentru fiecare zodie:

Berbec

Ceva maret se petrece in cercul tau social. Un prieten este pe cale sa anunte schimbari majore sau este posibil sa participi la un eveniment social important. Nu refuza invitatia. Iti poate schimba viata. Daca esti singur, poti intalni pe cineva la acest eveniment. Sau, poate, o prietenie se incheie sau interactiunea dintre voi se schimba semnificativ.

Mai multe detalii despre energiile puternice ale Lunii pline in Varsator 2020 gasesti aici.

Taur

Stii cand un tren isi schimba brusc calea? Cam asa e si la tine. Universul schimba magazul si te trezesti pe un alt drum. Poate e vorba de cariera ta, poate primesti o pozitie noua sau ti se schimba obiectivele sau prioritatile vietii. Fii fara griji! Ai toate abilitatile necesare pentru a iesi invingator.

Mai multe detalii despre energiile puternice ale Lunii pline in Varsator 2020 gasesti aici.

Gemeni

Rutina ta zilnica sufera o modificare. Iesi din zona de confort gratie unui proiect in care esti implicat. Poate este o calatorie in alt oras sau chiar in straintate, unde trebuie sa pui la punct toate detaliile acestei noi afacer. Pune-ti in valoare toate talentele si abilitatile creative. Daca pleci in straintate, ramai detasat din punct de vedere emotional si lasa-ti mintea deschisa. Nu-ti limita orizonturile!

Mai multe detalii despre energiile puternice ale Lunii pline in Varsator 2020 gasesti aici.

Rac

Daca ai probleme cu banii, Luna plina iti aduce vesti bune. S-ar putea sa inchei un contract sau sa obtii un imprumut, o sponsorizare care sa-ti permita sa te dezvolti. Poate reusesti sa elimini o datorie mai veche sau un credit pentru casa. Valtoarea in care ai fost aruncat din cauza banilor afecteaza intreaga familie.

Mai multe detalii despre energiile puternice ale Lunii pline in Varsator 2020 gasesti aici.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.