Horoscop/Horoscop lunar

Horoscop chinezesc 2019. Cele mai PUTERNICE TALISMANE pentru Anul Mistretului de Pamant, in functie de zodie

Talismane pentru Anul Mistretului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - luck-1914363_1280

Talismane pentru Anul Mistretului[1]. Am intrat in Anul Mistretului de pamant si vom ramane aici pana la 24 ianuarie 2020, cand vom intra in Anul Sobolanului de metal.

 

 

Specialistii in feng-shui au realizat o lista cu cele mai puternice talismane pentru anul Mistretului de pamant, in functie de zodia din horoscopul chinezesc.

 

Daca nu stii ce zodie esti in horoscopul chinezesc verifica aici[2].

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. SOBOLAN

Sobolanii vor avea un an bun. Cu toate acestea, au nevoie de o atitudine pozitiva pentru a reusi. Talismanele potrivite pentru ei sunt o bratara rosie cu animalul care patroneaza zodia sau o bratara din obsidian pentru bunastare si prosperitate.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. BIVOL

Anul Mistretului va fi de bun augur pentru Bivoli, fara evenimente spectaculoase. Totusi, in ceea ce priveste finantele au nevoie de noroc. Cele mai potrivite talismane pentru Bivoli in Anul Mistretului de pamant sunt figurinele din Swarovski reprezentand animalul care le patroneaza zodia (Momo) sau broasca banilor din alama.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. TIGRU

Anul Mistretului va fi generos pentru Tigri, mai ales in ceea ce priveste finantele, dar si in dragoste si viata profesionala. Cu toate acestea, talismanele puternice nu strica. Pentru ei, sunt de bun augur figurinele din ochi de tigru sau bratari din pietre semipretioase, cu un charm in forma de inima.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. IEPURE

Anul Mistretului de Pamant va fi satisfacator pentru Iepuri. Nativii zodiei vor avea momente de stralucire, dar si momente in care vor avea nevoie de noroc. Pentru ca vor calatori mult, Iepurii au nevoie de o amuleta in forma de iepure, sau un breloc cu blana si strasuri.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. DRAGON

Anul Mistretului de Pamant aduce pentru Dragoni un ambient placut, multe activitati, mai ales in domeniul profesional. Succes deplin pentru Dragoni, in 2019. Ei au nevoie, insa, de talismane care sa le protejeze sanatatea. Ca de exemplu, un pandantiv in forma de dragon cu flacari sau o statuie verde Pi Xiu / Pi Yao pentru prosperitate si noroc.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. SARPE

Anul Mistretului de Pamant este promitator pentru nativii zodiei. Desi pot avea castiguri substantiale, sunt tot timpul pe fuga si au nevoie de control. In acest an, Serpii singuri au sanse mari sa-si gaseasca jumatatea. Pentru si mai mult noroc, le trebuie o amuleta “prinzator de vise” in forma de stea sau de o bratara cu mai multe charmuri europene.

 

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. CAL

Anul Mistretului de Pamant este si bun si rau pentru Cai. Daca in cariera lucrurile nu vor fi la cote inalte, in dragoste vor excela. Pentru a avea mai mult noroc la bani, nativii zodiei vor avea nevoie de un charm cu Buddha norocos, o statueta Calul victoriei sau un pandantiv in forma de potcoava.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. CAPRA/OAIE

Anul Mistretului de Pamant aduce sensibilitate pentru nativii zodiei. Totusi, vor castiga usor bani, vor avea putea calatori. In amor, insa, lucrurile nu vor sta chiar atat de bine. Vor avea nevoie de multa rabdare si diplomatie. Pentru a atrage dragostea, ei au nevoie de un talisman cu animalul care patroneaza zodia sau o amuleta thailandeza Capra bunastarii.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. MAIMUTA

Anul Mistretului de Pamant aduce multe recompense pentru Maimuta. Va gusta succesul si isi va face planuri mari pentru viitor. Pentru noroc in cariera, nativii zodiei ar trebui sa aiba pe birou o statueta cu Buddha razand sau o statueta Broasca banilor. De asemenea, bambusul este de bun augur pentru Maimuta.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. Cocos

Anul Mistretului de Pamant este benefic pentru Cocos. Ei vor avea parte de oportunitati ceea ce le vor permite sa isi schimbe viata. Steaua dragostei straluceste deasupra nativilor zodiei. Pot aparea usoare turbulente in zona sanatate, de aceea amuletele ar trebui sa vizeze acest aspect. Pentru cocosi, cele mai puternice talismane pentru anul 2019 sunt o amuleta cu animalul care patroneaza sodia sau un cufar de comori din jad galben.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. Caine

Anul Mistretului de Pamant aduce multe oportunitati pentru Caine. Desi va avea lupte de dus, Cainele va iesi invingator, mai ales in viata profesionala. Pentru mai mult noroc, nativii zodiei vor avea nevoie de un pandantiv din aur alb reprezentand un os sau o figurina din Swarovski Cainele Wan Wan.

 

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. Mistret

Anul Mistretului de Pamant aduce pentru Mistreti stabilitate atat in viata amoroasa, cat si in cea profesionala. Este momentul pentru planuri marete de viitor. Nu vor duce lipsa de inspiratie. Dar va trebui sa fie atenti la capitolul sanatate, mai ales ca au tendinta sa se ingrase. Pentru Mistreti, cele mai puternice talismane din anul 2019 sunt un set de statuete din alama Pi Yao/Pi Xiu sau o statueta cu Ganesha (Ganpati), zeul cu cap de elefant.

 

 

Sursa: thechinesezodiac.org

Endnotes:
  1. Anul Mistretului: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/zodiac-chinezesc-2019-ce-aduce-anul-mistretului-de-pamant-pentru-toate-zodiile/
  2. aici: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/zodiac-chinezesc-ani-ce-zodie-esti-horoscopul-chinezesc/
 

Vizualizări: 17714
 

Cuvinte cheie: ,