Shop
Ultimele 100 de articole

Zodia Balanta. Totul despre barbatul Balanta. Totul despre femeia Balanta

21 septembrie 2021, , Vizualizări:
Zodia Balanta

Zodia Balanta. Cariera si bani

Balantele isi doresc o viata fericita, armonioasa, echilibrata. Nu se vor angaja la locuri de munca ce nu le ofera suficient timp si pentru viata personala. Daca au suficient curaj, Balantele pot fi buni lideri, grijulii, care stiu sa isi motiveze subordonatii.

Nativii zodiei sunt mereu in cautarea dreptatii si a adevarului, asa ca este greu sa-i pacalesti. Pot fi excelenti judecatori, avocati, dar si diplomati, designeri sau compozitori. Pot fi buni oratori sau speakeri motivationali.

In ceea ce priveste banii, le place sa aiba totul sub control. Desi le place viata luxoasa, nu sunt mari cheltuitori. Le place sa aiba un echilibru perfect intre venituri, cheltuieli si economii.

Zodia Balanta. Barbatul Balanta

Pentru a seduce un barbat Balanta trebuie sa stii ca acesta apreciaza frumusetea. Si este in cautarea unei partenere care sa atraga pe toata lumea cu aspectul sau. S-ar putea sa ti se para o solicitare superifciala, insa barbatul Balanta are nevoie de stimulare vizuala pentru a-si dori o relatie cu cineva. Isi ia in serios angajamentele pe termen lung, insa mai are “scapari”. Nativii zodiei considera ca au inima prea mare pentru o singura iubire.

Barbatul Balanta are nevoie de o partenera puternica, stabila, care sa-i confere si lui incredere de sine atunci cand se afla in impas.

Desi este in cautarea marii iubiri, care sa durere toata viata, mai cauta atentie si in alte parti.

Zodia Balanta. Femeia Balanta

Femeia Balanta poate fi usor de cucerit daca te pricepi cu vorbele. Ii place sa comunice, ii place sa invete lucruri noi. Daca va considera ca are ce discuta cu tine si are ce invata de la tine, atunci esti omul ei. Dincolo de faptul ca este frumoasa, inteligenta si incantatoare, femeia Balanta va cauta intotdeauna solutia si nu se va concentra pe problema. Te va scoate usor din impas.

Condusa de Venus, femeia Balanta are si momentele sale de slabiciune. Punctul ei slab sunt schimbarile dese de stare. Partea buna este ca trec la fel de repede.

Sursa: astrology-zodiac-signs.com, horoscope.com

Foto: pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.