Sfatulparintilor.ro

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023

Happy new year 2023 wide banner, background. Numbers 2023 on golden sand of beach and blurry sea wave. New Year's Eve holidays celebration, travel, vision, dreams, goals concept, copy space

Horoscop 2023. Daca ești de părere că 2022 a fist ca o o tură sălbatică într-un rollercoaster cosmic, stai să vezi cum va fi 2023! Vom avea parte de la fel de multe urcușuri și coborâșuri. Doar că acum vom avea ceva mai multă experiență și vom fi pregătiți să gestionăm schimbările bruște. Lasă soarele să intre în casa ta! Se ivesc zorii unui an nou promițător! Odată cu mutarea lui Pluto, planeta morții și a renașterii, în Vărsător pentru prima dată din 1798, „viitor” este într-adevăr cuvântul operativ.

Nodurile lunare ale destinului schimbă axa din 17 iulie. Nodul lunar Sud karmic se va deplasa prin două semne orientate spre relații, din Scorpionul intim în Balanța cea cu gândul la căsătorie, ajutându-ne să regândim ce înseamnă să fii un cuplu. Până pe 17 iulie, Nodul Sud finalizează un tur de 18 luni prin Scorpion, semnul sexului și al reproducerii, și se mută în Balanță. Putem face o punte între nevoile noastre individuale și cerințele unei relații? Aceasta este călătoria pe care o vom aborda la nivel colectiv, în timp ce Nodurile lunare se îndreaptă spre Berbec (Nodul Nord) și Balanță (Nodul Sud) din 17 iulie 2023 până în 11 ianuarie 2025. Rezolvarea va fi testată în timpul eclipsei de Lună Scorpion din 5 mai și al eclipsei de Soare din 14 octombrie din Balanță.

Mai multe despre evenimentele astrologice din 2023 găsești aici.

Iată cum arată anul 2023 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2023 BERBEC. Care sunt acțiunile anului?

2023 are numele tău scris peste tot, dragă Berbec. Prima jumătate a anului s-ar putea să-ți aducă norocul după care tânjești. Când viața se mișcă într-un ritm de melc, probabil că îți înăbușă impulsul, Berbec. Din fericire, asta nu va fi o problemă în această perioadă.

Cu o eclipsă în Berbec chiar în preajma zilei tale de naștere, Jupiter te ”turează” pentru prima jumătate a anului, iar Nodul Nord se mută acolo în Iulie, acesta este anul tău. Acest amestec de foc ar putea oferi amestecul puternic de bun augur de care ai nevoie pentru a porni motorul pe unele planuri care mocnesc în interiorul tău, indiferent dacă ești pregătit sau nu. PS: probabil că ești pregătit.

Cu toate acestea, pe măsură ce Saturn se mută în cea de-a 12-a casă a viselor și a spiritualității în Martie, psihicul tău poate fi locul multor activități, creștere și provocări potențiale. Acesta poate fi un moment bun pentru a începe să lucrezi cu un terapeut sau un antrenor care să te ajute să rămâi cu picioarele pe pământ, deoarece credințele vechi, limitative, te pot împiedica să progresezi. Dacă nu ai încă o rutină de practicarea meditației, poate dorești să încerci una începând cu luna Martie.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 BERBEC.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 TAUR

Orice semințe pe care le plantezi în 2023 au potențialul de a crește mari, dragă Taur – posibil atât de mare încât să te uiți în urmă și să te gândești: „Acum, acesta a fost anul în care am reușit”. Este probabil să treci de cealaltă parte a inerției și a lenei și nu ai fost niciodată mai pregătit să te bucuri decadent de roadele muncii tale.

Odată cu trecerea lui Jupiter în zodia ta pe 16 Mai, următoarele douăsprezece luni sunt menite să se extindă exponențial, indiferent dacă te concentrezi pe brandul tău personal sau pe extinderea relațiilor intime. Cu toate acestea, odată cu mutarea lui Saturn în cea de-a 11-a casă a prietenilor, a rețelelor și a grupurilor, viața ta socială ar putea începe să se simtă puțin reținută în jurul datei de 7 Martie. Acest lucru poate fi în parte din cauza faptului că ai ieșit din carapacea ta și vrei să relaționezi cu ceilalți, care îți împărtășesc interesele și opiniile.

Când Pluto intră în Vărsător în Martie, concentrarea asupra talentelor tale profesionale poate fi în centrul atenției. Perioada dintre Martie și Iunie ar putea chiar să îți ofere un pic de faimă în anii următori, sau poate vei vedea cum este să fii cu adevărat respectat în domeniul tău. De fapt, s-ar putea să devii atât de inspirat de a deveni cine ești menit să fii pe scena mondială, încât să renunți complet la vechiul tău loc de muncă pentru o nouă afacere care reprezintă mai bine scopul pentru care ai venit pe pământ.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 TAUR.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 GEMENI

Viziunea ta asupra lumii s-ar putea schimba radical anul acesta, dragă Gemeni. Este timpul să fii foarte serios în ceea ce privește amprenta pe care vrei să o pui pe planetă în ceea ce privește cariera ta. Având în vedere că Saturn se mută în a 10-a casă a priceperii profesionale și puternicul Pluto modifică peisajul casei a 9-a a filozofiei, este important să te asiguri că munca ta se simte îmbogățită și semnificativă. A te chinui la ceva banal doar pentru un cec de salariu nu va mai fii valabi.

Cu Pluto, planeta transformării lente, care schimbă viața în zona ta de călătorie pe distanțe lungi, între Martie și Iunie, este posibil să te simți mai curios cu privire la diferite culturi. S-ar putea chiar să întâlnești pe cineva dintr-un mediu complet străin de al tău, doar pentru a descoperi că te simți complet ca acasă cu el.

Dacă jobul tău actual începe să te plictisească, poziția ta pare mai puțin sigură sau o restructurare de personal te-a doborât, nu dispera. Saturn este planeta lecțiilor majore de viață și poate începe să îți modeleze cariera în Martie printr-o trecere în Pești. Dacă este așa, este probabil pentru că ești menit să faci ceva mult mai important. Gândește-te ce ai face dacă ai putea face orice, Gemeni. Visează-ți cele mai sălbatice vise profesionale și realizează-le.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 GEMENI.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 RAC

2023 poate fi anul în care cariera ta începe să decoleze în stratosferă, dragă Rac. Prietenii, colegii și cei care te urmăresc online pot juca un rol nemaipomenit în a face totul să se întâmple, așa că nu ezita să te bazezi pe ei atunci când ai nevoie de îndrumare, de un brainstorming sau de un umăr pe care să plângi.

Creatorul Saturn trece în a 9-a casă a filozofiei și călătorie în Martie, aducând câteva lecții semnificative despre relația ta cu lumea în general. Orice convingeri limitative de care te agăți pot fi contestate în acest timp, așa că păstrează o minte deschisă pentru a învăța noi moduri de a face lucrurile. Odată ce Pluto, care se mișcă lentă, agent de schimbare, se mută în a 8-a casă a sexualității și regenerării în aceeași lună, te afli în trezirea intimă a vieții. Anul acesta, te uiți atât în interior, cât și în exterior – și iei totul în serios.

Jupiter aduce jovialitate exact atunci când ai nevoie de ea în luna Mai, deschizând ușile celei de-a 11-a case a grupurilor și relațiilor, invitând noi prieteni care vorbesc pe limba ta. Spune ”da” orelor de cocktail și petrecerilor cu colegii și prietenilor, deoarece acestea vor aduce o expansiune completă obiectivelor și vieții tale în afara căminului. Nu uita să îți programezi timpul de relaxare, pentru că ai nevoie de momente private în sanctuarul tău sacru pentru îngrijire de sine. Nu poți face decât să socializezi mult Rac.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 RAC.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 LEU

Știm cu toții că vrei doar să fii iubit, dragă Leu. Ei bine, relațiile continuă să crească pentru tine în 2023, devin mai profunde, mai complexe și mai transformatoare în general. Atât parteneriatele personale, cât și cele profesionale ar trebui să arate foarte diferit până la sfârșitul anului și te vei cunoaște mult mai bine. Relațiile sunt oglinda ta mai mult decât oricând și te vor ajuta să știi când și unde drama este cu adevărat potrivită.

Cu Saturn responsabil care se mută în a 8-a casă a intimității sexuale și emoționale în Martie, intri într-o fază intensă în timpul căreia poți reexamina ce înseamnă să te conectezi cu un alt suflet uman. Unele dintre limitele pe care le-ai pus sunt de fapt ziduri? Ai grijă la orice frică în legătură cu deschiderea. Înfruntarea a ceea ce ți-e frică te poate aduce mai aproape de un iubit și de tine însuți.

Această reflecție va fi utilă odată ce puternicul Pluto va intra în cea de-a 7-a casă a parteneriatelor semnificative personale, mai târziu în Martie. Aceasta începe un proces lung în care relațiile tale vor suferi o perioadă lungă de regenerare extremă. Pregătește-te pentru ca alianțele tale să se schimbe de la zero și în bine.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 LEU.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 FECIOARĂ

Fă-ți bagajele, dragă Fecioară, pentru că 2023 este totul despre a-ți reaprinde spiritul aventuros. Este timpul să iei în serios direcția mai largă a vieții tale, în timp ce îți permiți să-ți extinzi impactul asupra lumii. Atât mintea, cât și pașaportul sunt pe cale să fie foarte folosite.

Când dedicatul Saturn va merge în cea de-a 7-a casă a parteneriatelor personale în Martie, ai putea fi foarte serios în privința unui parteneriat personal sau profesional. Acest lucru ar putea însemna trecerea unei aventuri ocazionale la următorul nivel, semnarea unui contract pe linia punctată sau încheierea unei relații care a depășit termenul limită.

Indiferent, asigură-te că pui punctul pe ”i”. Fie că te uiți la o logodnă, la desfacerea unei căsătorii sau la un nou parteneriat de afaceri, aceasta nu este o situație în care vrei să te grăbești în lucruri. Mergi încet și ia în considerare detaliile.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 FECIOARĂ.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 BALANȚĂ

Nimeni nu trebuie să-ți spună că relațiile sunt o mare problemă, Balanță, dar în 2023, ele chiar ocupă scena. Pe măsură ce joacă un rol enorm în viața ta, va trebui să-ți dai seama cum să-ți faci timp atât pentru dragoste, cât și pentru lumea ta de zi cu zi.

Sosirea lui Saturn în a șasea casă a muncii și a auto-îmbunătățirii la începutul lunii Martie poate aduce un pic de stres în programul tău. Amintește-ți că soluția nu este controlul fiecărui mic detaliu. Odată ce înveți cum să gestionezi asta, s-ar putea să fii răsplătit frumos. Acest lucru ar putea însemna că primești brusc oferte de muncă sau că jobul tău se schimbă într-un mod care se potrivește mai bine stilului tău de viață. În următorii câțiva ani, poți continua să lucrezi pentru a îți perfecționa abordarea, pentru o sănătate mai bună și liniște sufletească zilnică.

De asemenea, Pluto schimbă semnele în Martie, trecând în Vărsător și a 5-a casă a iubirii, plăcerii și jocului pentru prima și singura dată în viața ta. Între 23 Martie și 11 Iunie, vei începe să vezi schimbarea profundă care va avea loc în viața ta romantică. Acest lucru ar putea însemna să întâlnești pe cineva care îți zguduie complet lumea, sau poate că pământul se va zgudui sub relația ta actuală. Împreună cu prezența norocosului Jupiter în cea de-a 7-a casă a unui parteneriat semnificativ personal până în luna Mai, binecuvântările ar trebui să depășească provocările.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 BALANȚĂ.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 SCORPION

Ești împins prin canalul cosmic al nașterii și reapari ca un nou-nouț tu în 2023, dragă Scorpion. Cu schimbări absolut profunde, care nu se pot întoarce înapoi, care au loc în zonele cheie ale hărții tale natale, vei ajunge să fii proverbialul care te-ai născut anul acesta. Există un accent puternic pe relații, de la personal la profesional și de la lejer la serios.

Pe măsură ce se deschide anul, Marte și Mercur vor fi în continuare retrograde, așa că este posibil să nu ai chef să faci mișcări mari decât după 18 Ianuarie. Folosește acest interval de timp ca o prelungire a perioadei de planificare a rezoluțiilor de Anul Nou. Dacă trebuie să călătorești sau să iei decizii importante, acordă-ți timp în cazul în care lucrurile se complică.

Pe 7 Martie, fermul Saturn intră în profundul Pești și aterizează în a 5-a casă a ta, casa iubirii, creativității și jocului. Ai putea simți o seriozitate în privința întâlnirilor și a romantismului, dar nu lăsa ca asta să ia toată distracția din viața ta. Acesta ar fi un moment minunat pentru a explora ce înseamnă plăcerea și bucuria pentru tine. Poți găsi chiar și modalități practice de a obține mai mult.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 SCORPION.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 SĂGETĂTOR

Curiozitatea ta este de obicei nestăvilită, dragă Săgetător, dar în 2023, va mai crește cu un pas. Pregătește-te să înveți mai mult decât ai făcut-o în mult timp. În calitate de student prin excelență al zodiacului, pornești într-o călătorie spirituală în inima propriei istorii personale și, în timp ce toată această stimulare intelectuală te poate ține intrigat, viața profesională ar putea deveni extrem de ocupată.

Seriosul Saturn intră în casa ta a 4-a a rădăcinilor ancestrale la începutul lunii Martie, aducându-ți conștientizarea și atenția în zona ta de origine. Orice limitări în mediul tău de viață ar putea începe să pară claustrofobice. Acest lucru este probabil să inspire unele schimbări pentru o mai mare stabilitate și confort. Poți planifica o mutare, îți poți descoperi originile folosind un kit ADN sau poți afla mai multe despre condiționările din copilăria timpurie, în timp ce planeta autorității îți vizitează această parte a diagramei.

Martie invită puternicul Pluto în a 3-a casă a comunicării pentru prima și singura dată în viața ta. Aceasta este o schimbare colosală care îți poate agita mintea în moduri în care nu a fost niciodată experimentată. Afinitatea ta naturală pentru idei mărețe poate deveni puțin obsesivă, făcându-te să vrei să citești totul și orice.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 SĂGETĂTOR.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 CAPRICORN

S-ar putea să simți că ai fost într-un creuzet cosmic intens în ultimul deceniu, dragă Capricorn. Nu-ți face griji – acesta este anul în care te eliberezi în cealaltă parte. Întoarcerea ta pe scenă vine datorită faptului că Pluto și-a părăsit în sfârșit semnul tău pentru prima dată în ceea ce pare pentru totdeauna. Aceasta este un mare lucru! În plus, Saturn este în mișcare către un nou teritoriu, oferindu-ți microfonul și ajutându-te să îți transmiți mesajul în moduri puternice.

Directorul Saturn, ghidul și conducătorul zodiei tale, se mută în a 3-a casă a comunicării pe 7 Martie, oferindu-ți tutela personală în arta de a vorbi, a gândi și a trimite mesaje în următorii câțiva ani. Dacă te simți vreodată nerăbdător să oferi o prezentare perfectă pe Zoom sau să le spui altora povestea ta personală, Saturn te poate ajuta să îți depășești temerile. Treci peste nesiguranțele care te-au împiedicat să lansezi un blog, să-ți scrii memoriile sau să împărtășești ceea ce te pasionează. În următorii doi ani, pe măsură ce Saturn rămâne în această parte a cerului, îți poți perfecționa vorbirea și deveni poezie în mișcare.

Între timp, transformatorul Pluto se află în prima ta casă a sinelui din 2008, erodând încet toate măștile pe care le porți. Când în sfârșit părăsește semnul tău pe 23 Martie, s-ar putea simți ca o eliberare foarte dulce. Cu stima de sine acum reînviată pe termen lung, această planetă puternică intră în a 2-a Casă a Finanțelor și Resurselor.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 CAPRICORN.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 VĂRSĂTOR

Ești o revoluție vie anul acesta, dragă Vărsător. Odată cu Pluto mutându-se în propriul tău semn pentru prima și singura dată în acest secol, probabil că ești gata să-ți lași steagul ciudat să arboreze în cel mai bun mod. Saturn, pe de altă parte, părăsește semnul tău, făcând și mai mult spațiu libertății. Este timpul să treci la nivelul următor pentru fiecare element al vieții tale.

Planeta limitelor și a legilor te-a învățat cum să creezi granițe și să îndepărtezi provocările inutile. Pe 7 Martie, Saturn intră în Casa ta a II-a a Banilor și Valorilor, oferindu-ți lecții importante în domeniul veniturilor și al finanțelor. Dacă această parte a vieții tale a fost dezordonată sau haotică, stăpânul cosmic te poate ajuta să o readuci din nou în formă, să-ți echilibrezi bugetul și să construiești o relație sănătoasă cu cheltuielile.

Mai târziu, în Martie, Pluto transformator intră în semnul casei tale și în prima casă a sinelui. Acest lucru este monumental pentru tine, Vărsător. Prezența lui Pluto în zona ta de ego te poate schimba încet, dar permanent, cizelând tiparele care nu mai servesc binelui tău cel mai înalt și ajutându-te să pășești într-o mai mare autenticitate. Pe măsură ce această planetă karmică își face magia, poți atrage în viața ta oameni pe care simți că i-ai cunoscut înainte – oameni care ar trebui să fie alături de tine.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 VĂRSĂTOR.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Horoscop 2023 PEȘTI

Predarea și învățarea sunt temele tale principale în acest an – la fel cum încrederea în intuiția ta devine mai importantă decât oricând. 2023 îți întărește hotărârea, îți arată puterea înnăscută și te ajută să construiești granițele necesare.

Saturn face o vizită în prima ta Casă a Sinelui începând cu 7 Martie, batând la ușa ego-ului tău și arătându-ți exact despre ce să fii serios. Dacă există șuruburi slăbite, cărămizi greșite sau crăpături în fundația ta, planeta lecțiilor le va zgudui. Cu toate acestea, maestrul va face, de asemenea, o dizertație despre cum să le remediezi, arătându-ți un plan clar pentru a fi tu însuți.

Nu ești de obicei cel mai mare fan al limitărilor, dragă Pești, deoarece preferi să înoți într-o mare nemărginită. Ia în considerare chemarea lui Saturn ca o mare oportunitate de a te pune pe primul loc. De obicei, îți oferi compasiunea în mod liber și complet, dar s-ar putea să înveți că trebuie să păstrezi o parte din acea energie pentru tine. Îngrijirea de sine poate deveni cel mai altruist lucru pe care îl faci.

Află mai mult detalii în horoscop 2023 PEȘTI.

Lună nouă în Vărsător. 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Sursa: Tarot.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version