Horoscop/Horoscop lunar

Exista 4 tipuri de persoane nascute in luna septembrie. Tu in ce categorie te inscrii?

toamna

Oamenii nascuti in luna septembrie sunt sarguinciosi, seriosi, practici, dornici sa exceleze la toate capitolele vietii lor. Isi exprima cu sinceritate parerea si pot fi si foarte sarcastici.

Cei nascuti in luna septembrie pot fi impartiti in patru categorii. Tu in ce “echipa” esti.

 

 

Grupul #1: 1-8 septembrie

Cei nascuti intre 1 si 8 septembrie isi cauta tot timpul starea de echilibru. Sunt persoane inteligente, cu care poti vorbi despre orice. Sunt politicosi si dornici sa cunoasca oameni noi.

Sunt persoane care iarta usor, indiferent ce le-ai fi facut, insa nu uita niciodata. Pentru ei s-ar potrivi o cariera in stiinte, politica sau literatura.

 

 

Grupul #2: 9-15 septembrie

Cei nascuti intre 9 si 15 septembrie sunt iubitori de natura si se simt bine in sanul familiei. Sunt buni comunicatori si le place sa-si reaminteasca de origini. Deseori ii vei auzi vorbind despre stra-strabunicii lor. Desi par persoane introvertite, ei sunt foarte deschisi in cercul lor de prieteni sau in familie. Ei se bazeaza pe suportul cercului lor de prieteni sau pe membrii familiei atunci cand dau de vreun obstacol.

 

Grupul #3: 16-22 septembrie

Cei nascuti intre 16 si 22 septembrie sunt persoane schimbatoare, care trec de la o extrema la alta. Sunt foarte sensibili la mediul inconjurator si pot avea reactii ostile daca au de-a face cu o agresiune, dar sunt si foarte iubitori daca primesc iubire.

Sunt persoane tipicare si foarte pretentioase, si observa imediat greselile. Stiu cum sa isi impuna punctul de vedere si pot fi foarte convingatoare.

 

 

Grupul #4: 23-30 septembrie

Cei nascuti intre 23 si 30 septembrie sunt destul de diferiti. Ei cauta linistea proprie si nu sunt interesati de ceea ce se petrece in viata altora. Nu risca si isi cauta job-uri care sa nu-i solicite foarte mult.

Sunt persoane norocoase in dragoste, au bun gust, le place sa fie la moda si sunt foarte flexibili. Indiferent de situatie, se adapteaza usor. Sunt activi din punct de vedere social.

 

Sursa: dazzling.news

 

Vizualizări: 6200
 

Cuvinte cheie: , ,