Shop
Ultimele 100 de articole

Esti nascut sau cunosti pe cineva nascut intre 1950 si 1989? Afla impactul MAJOR adus de CHIRON SI URANUS si ROLUL pe care il ai in Cosmos! Ranile din copilarie, mai importante decat crezi!

16 mai 2020, , Vizualizări:
impact CHIRON URANUS

Chiron este Samanul pentru ca el poate sa calatoreasca intre subconstient (lumea de jos), supraconstient (lumea de sus) si constient (lumea de mijloc in care traim). Chiron actioneaza, asadar, ca integrator intre cele 3 lumi, integrand natura cu divinul. Tranzitele lui Chiron te ajuta sa aduci laolalta aceste parti aparent rupte intre ele din tine si sa reconstitui intregul.

Chiron este Alchimistul pentru el nu doar ca reuneste natura cu omul, barbatul cu calul, pamantul cu divinul, materia cu spiritul – dar poate si sa creeze ceva mult mai maret din aceasta uniune.

De aceea este asa de important pentru generatia noastra sa lucreze cu Chiron, deci sa isi vada, accepte si vindece ranile pe care Chiron este dispus sa le vindece.

Chiar daca esti nascut inainte de 1950 sau dupa 1989, faptul ca ai un parinte, un frate, un prieten aflat in generatia Vindecatorului Ranit in actiune, te plaseaza automat in echipa sa de co-creatori, ceea ce inseamna ca si tu la randul tau ai potentialul sa iti transcenzi limitarile si sa creezi ceva mult mai maret.

Tu esti aici pe Pamant pentru un scop iar Chiron te va ajuta pe durata acestei vieti sa constientizezi care este acest scop pe care il ai.

Chiron este acum in Berbec pana in 2027. Ce vindeca la fiecare zodie si ce inseamna pentru tine afla AICI.

Cum se manifesta energia lui Chiron in opozitie cu Uranus in viata ta ?

Cel mai evident aspect cu care ne confruntam cand avem in harta natala aceasta opozitie este o separare reala sau un sentiment de separare in relatie cu un parinte sau o lipsa de comunicare adecvata in mediul in care iti incepi viata, deci in copilarie. Din acest motiv, multi avem o dificultate in a impartasi si a ne deschide pentru a exprima ADEVARUL in fata altora.

Tensiunea acestor experiente din copilarie ne-au creat rani sufletesti (Chiron) si ne-au impins sa ni le ascundem ca sa nu ne mai doara sufletul si sa ne facem masti pentru a supravietui si a si face ceva : multi am devenit persoane creative, independente dar totusi excesiv de solicitate, cu vieti construite pe un ritm mult prea alert care a devenit daunator pentru corpurile noastre.

De ce? Intretinem un ritm prea intens ca sa fim observati si valorizati. E vechea durere a ranii din copilarie.

Iar asta este daunator pentru minte, pentru relatii, pentru o cariera stabila si pentru toate activitatile.

O alta forma de manifestare a acestei dureri vechi este ca putem sa fim, din contra, diferiti, nepopulari, rebeli, tot ca sa fim observati. Si aceasta atitudine poate sa fie distructiva, desigur. Putem tanji permanent si nesfarsit dupa tot ce este NOU pentru ca asta inseamna evadarea din ACUM (de ce ? pentru ca am invatat din copilarie ca in ACUM SI AICI nu este bine).

Asadar, ca sa vindecam aceste rani este esential sa dezvoltam o perceptie mai iluminata, sa aducem energie divina (semnificata de Uranus) in tot ce facem ca sa modificam perceptia pe care am avut-o despre ce ne-a ranit si astfel sa vindecam. Si vindecarea sufletului nu se poate face decat prin ajutor divin.

Chiron este pana la urma Vindecatorul Ranit si in vindecarea ranii existentiale pe care o avem, putem sa ajungem nu doar sa ne vindecam pe noi si vietile noastre – dar si sa devenim vindecatori pentru altii.

Daca privim evolutia societatii noastre, a vietii persoanelor care au varste cuprinse intre 30 ani si 70 ani, regasim acest tipar de rani din copilarie si a solutiei provenite din aceste rani de a ne mira cat de aglomerati, agitati, pusi de ritm rapid sa fim…ca sa fim observati, apreciati, valorizati. Avem insa nevoie sa trecem la etapa de vindecare. Sa aducem spiritualitatea in viata noastra, sa stam cu picioarele pe pamant, sa fim asumati si integrati ca sa putem privi diferit realitatile umane si nevoile personale si colective.

Chiron in opozitie cu Uranus ne da tema de a transcende dureri vechi, de a nu mai da vina pe ce a fost, de a nu mai alerga pentru recunoastere doar ca sa avem o identitate si de a permite imprevizibilului vindecator adus de Uranus sa ne curete vietile si sa ne duca la urmatorul nivel de evolutie personala, sufleteasca, spirituala.

Documentare surse : astrobutterfly.com ; blog.starwheelastrology.com

Imagine de Stefan Keller de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.