Shop
Ultimele 100 de articole

Ce trebuie sa stii daca iubesti pe cineva nascut in luna august

02 august 2017, , Vizualizări:
iti merge bine toata vara sau nu

 

  1. Inteligenti din punct de vedere financiar

Oamenii nascuti in august sunt excelenti cand este vorba despre gestionarea finantelor lor si nu intra niciodata in datorii. Nu cer bani de la nimeni. Isi planifica foarte bine bani, isi fac un buget in care trec economiile si cheltuielile, lucru care le permite sa nu sara calul din punct de vedere financiar. Si daca esti genul de persoana care are dificultati in ceea ce priveste managementul banilor, partenerul tau nascut in august poate fi cel mai bun consilier financiar pe care l-ai putea avea.

 

 

  1. Sunt incapatanati

Persoanele nascute in august sunt prea mandri si au un ego prea puternic pentru a le dezvalui celorlalti partea lor sensibila. Ca partener al lor trebuie sa ai rabdare ca sa-ti spuna ce simt. In curand le vei vedea partea vulnerabila de care nimeni nu stia.

 

 

  1. E greu sa intri in cercul lor de prieteni

Poate ca sunt perceputi drept egoisti si enervanti, insa lasa sa se apropie de ei numai persoanele despre care cred ca merita dragostea, timpul si atentia lor. Insa nu toata lumea se poate impaca cu comportamentul lor. Insa cei care intra in grupul lor de prieteni vor vedea cat de mult ii iubesc si ii apreciaza. Asadar, considera-te foarte norocos daca ai un partener nascut in august. Poate pot parea dificil insa nu este deloc asa. De fapt sunt persoane pline de viata si iubire.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.