Shop
Ultimele 100 de articole

Ce spune despre tine ultima cifra a anului in care te-ai nascut

11 iulie 2017, , Vizualizări: 8,051
anul nasterii cifre - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - calendar-1932806

 

Ultima cifra a anului tau de nastere este deosebit de importanta. Aceasta favorizeaza una din cele 5 elemente de baza in Feng Shui. si acest element defineste cele mai insemnate momente in destinul tau.

Conform calendarului chinezesc antic, pe baza caruia se orienteaza horoscopul oriental, cele cinci elemente de baza – Lemnul, Focul, Pamantul, Aerul si Apa – ne conduc viata si formeaza relatia de cauza-efect. Astrologii considera ca aceste elemente exercita o influenta puternica nu doar asupra naturii omenesti, ci si asupra caracterului acesteia. Ele determina organizarea mentala, obiceiurile si preferintele personale.

 

 

Care e anul tau de nastere? Uita-te la ultima cifra si afla ceva nou despre tine!

 

 

Daca ultima cifra a anului este:

 

 

 

METAL

Elementul metal este simbolul flexibilitatii si al concentrarii. Esti o persoana hotarata, perseverenta, care se bazeaza pe propriile puteri. Ai o fire rezervata, cu o mare nevoie de spatiu personal, de aceea ceri celor dragi sa iti ofere libertate. Unele persoane te pot considera sofisticat si pretentios. Ajuti mereu oamenii si porti de grija celor dragi, insa niciodata nu mergi sa ceri ajutor de la altii. Prin acest comportament independent al tau atragi respectul anturajului. Nu suporti ca cineva sa se amestece in viata ta sau sa iti dea sfaturi fara sa i le ceri.

 

 

 

 

APA

Apa simbolizeaza adaptabilitatea si fluiditatea. Esti o persoana empatica, sensibila si creativa. Intuitia ta este foarte buna. Vorbesti mult, fiind un partener de conversatie placut, insa posezi si abilitatea secreta de a influenta gandurile altora. Fiind deosebit de abil in manipulare adesea iti stapanesti partenerul de cuplu fara sa fii agresiv si fara sa te certi. In general, toata lumea te considera o persoana draguta. Esti capabil sa ii utilizezi pe ceilalti intr-un mod foarte practic pentru a-ti atinge scopurile. Actionezi cu fluiditatea unui rau, afectand mediul tau inconjurator cu puterea ta interioara si cu calmul tau fermecator. Castigi cu usurinta increderea si afectiunea altora si apoi acestia te urmeaza oriunde vrei tu.

 

 

 

LEMN

Elementul lemn este simbolul cresterii si al progresului. Precum inelele din trunchiul unui copac se inmultesc in fiecare an, asa faci si tu, cresti pe an ce trece si te imbogatesti cu noi experiente si cunoastere. Dinamic si activ, socializezi usor si incerci sa iti mentii mereu o atitudine pozitiva in fata provocarilor vietii. Pe plan profesional, esti un excelent organizator, faci planuri la scara larga. Esti capabil sa iei decizii bune deoarece iti pasa de cei cu care lucrezi. Ceilalti au incredere in tine. Mintea ta deschisa si compasiunea de care dai dovada te face un excelent prieten si coleg. Personalitatea ta cauta in jur mereu oportunitati de crestere si de innoire. Tu intelegi si identifici valoarea si potentialul pe care il ai tu si pe care il poseda ceilalti. Siguranta ta de sine te face sa actionezi conform convingerilor tale. Esti persoana de baza in grupurile sociale din care faci parte.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu