Care este copacul sufletului tau. Data nasterii iti spune adevarul - Pagina 4 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Care este copacul sufletului tau. Data nasterii iti spune adevarul

copacul sufletului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - green-1072828_1920

Plop – Nesiguranta

Sunt persoane frumoase, talentate, dar n-au incredere de sine. Au nevoie de un mediu cald, placut pentru a prinde curaj. Au un spirit artistic dezvoltat, sunt foarte organizate, au inclinatii spre filosofie. In dragoste sunt foarte serioase si loiale.

Salcie – Melancolie

Sunt firi care iubesc viata linistita de familie, fara stres. Sunt firi visatoare, optimiste, empatice, iubesc tot ce este frumos, locurile exotice, calatoriile. Desi sunt capricioase si pretentioase, pot fi foarte oneste si calde. Sunt firi tenace si intelepte. Dau sfaturi foarte bune. Pot fi parinti excelenti, protectori si grijulii.

Smochin – Sensibilitate

Sunt persoane inteligente, incapatanate, cinstite si loiale, independente. Nu le place sa se contrazica. Iubesc viata, se bucura de prezenta copiilor. Au un simt al umorului dezvoltat si multe talente artistice.

Sorbus – Sensibilitate

Sunt persoane incantatoare, talentate, vesele, nu au urma de egoism. Le place sa atraga atentia asupra lor, iubesc viata si miscarea. Pot fi atat firi dependente, cat si independente, in functie de situatie. Sunt pasionale, care nu iarta cand li se greseste ceva.

Stejar – Curaj

Sunt persoane robuste, curajoase, puternice, independende, dar sensibile. Nu le plac schimbarile. Dar sunt persoane cu picioarele pe pamant, care actioneaza fara sa stea prea mult pe ganduri.

Ulm – noblete

Sunt persoane armonioase, au bun gust si sunt modeste. Nu prea iarta greselile celorlalti, nu le place sa fie supuse, insa sunt cinstite si loiale. Sunt firi nobile, generoase, cu un simt al umorului si un simt practic dezvoltate.

Sursa: themindsjournal.com

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 09/10/2021