Arhanghelii si zodiile: Care este arhanghelul pazitor al zodiei tale? Cum te ajuta arhanghelii zodiilor? - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Arhanghelii si zodiile: Care este arhanghelul pazitor al zodiei tale? Cum te ajuta arhanghelii zodiilor?

arhanghelul pazitor al zodiei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - miami-967985_1920

SAGETATOR – Arhanghelul Raguel: Raguel impaca disputele.

Ca semn zodiacal mutabil si de foc, Sagetatorului ii repugna luptatul, conflictul si drama. El este foarte flexibil si iubeste atunci cand domnesc pacea si armonia. Unul din motivele pentru care este asa se datoreaza prezentei gardianului sau Arhanghelul Raguel, care este rezolvatorul disputelor din intregul cabinet de arhangheli. Indiferent care este cearta, fie ca e legala, emotionala sau de o relatie, Raguel o potoleste o data pentru totdeauna. Ai auzit vreodata o mama spunand : “nu conteaza cine e de vina si de la cine a pornit, eu ii pun capat acum !” ?

Aceea este vocea lui Raguel care se lasa auzita asa. Atunci cand tot ce ai nevoie este sa incetezi un conflict, cheama-l pe Raguel. El este acolo pentru tine, indiferent ce zodie esti. Sagetatorul este si fluturele zodiacului. Deci daca viata ta sociala are nevoie de o revigorare sau un imbold, Raguel este foarte bun de chemat pentru asta. Raguel ajuta si la reunirea cu cineva din trecut sau sa dai drumul acelor subiecte dureroase ca sa gasesti relatii noi mai sanatoase. Este cel mai bun arhanghel de chemat pentru cei aflati in crize de isterie sau certuri. Raguel termina tot pentru toata lumea, de fiecare data.

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

CAPRICORN – Arhanghelul Azrael: Azrael, ingerul pentru cealalta lume.

Toti ingerii si arhanghelii locuiesc in Cealalta Parte, dar exista un singur arhanghel care asista la acest proces. Acesta este Azrael, iar daca cineva pleaca in Lumea de dincolo, Azrael ajuta la eliberarea acestor frici. Capricornul este semnul zodiacal care nu se prea gandeste la imaginea de ansamblu spirituala sau emotionala, pentru ca sunt prea preocupati sa vada imaginea de ansamblu financiara.

Si nu este chiar nimic in neregula cu asta. Pentru a avea parte de echilibru, Azrael pazeste Capricornul ca sa ii reaminteasca Capricornului ca exista, intr-adevar, o imagine mai mare decat cea pe care el o vede. Azrael pe ajuta pe toti sa fim cu picioarele pe pamant dar trebuie chemat pentru asistenta. Daca ai nevoie sa depasesti o pierdere sau sa treci printr-un doliu, acesta este arhanghelul de chemat in ajutor. In acelasi timp, daca doar vrei sa intelegi mai bine cum stau lucrurile cu acest concept de a fi parte dintr-un plan mai mare decat propria-ti viata, Azrael are toate raspunsurile pentru tine, indiferent ce zodie esti.

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

VARSATOR – Arhanghelul Uriel: Uriel, ingerul intelepciunii si luarii de decizii.

Cu totii avem probleme din cand in cand sa luam decizii. Iar Varsatorul este semnul fix de aer care poate deveni prea obsedat de gandurile sale. De aceea este alaturi de el Arhanghelul Uriel, ca sa ii dea Varsatorului acel geniu interior pentru care este cunoscut, pentru a-l ajuta sa ia cele mai intelepte si rationale decizii de fiecare data.

Uriel este specializat in special cand vine vorba de a lua decizii despre iubire. Te-ai intrebat vreodata “Sa raman sau sa stau in aceasta relatie?” sau “O fi el sau celalalt el ?”. Uriel stie aceste raspunsuri, indiferent ce zodie esti. Cand este chemat, el imparte aceste perle de intelepciune celor care au cea mai mare nevoie de ele. Uriel este inteleptul ingerilor. Cauta-l pe Uriel sa te asiste cand ai de luat o decizie dificila sau sa te deschizi spre cele mai adanci emotii.

Specialitatea lui este sa ofere inspiratie pentru a te ghida spre partenerul romantic potrivit. Varsatorul este si marele ganditor si nu neaparat cel ce simte cel mai intens. De aceea, Uriel ajuta Varsatorul sa ia contact cu acea parte emotionala cand are nevoie de ea cel mai mult. Gandeste-te la Uriel ca la unchiul tau intelept favorit. Poate ca nu mereu iti plac sfaturile lui sau le intelegi, dar sunt mereu cele mai bune sfaturi pe care le poti primi si mereu pentru beneficiul tau. Cheama-l pe Uriel cand ai nevoie sa auzi sfaturile intelepte ale unchiului.

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

PESTI – Arhanghelul Sandalphon: Sandalphon, ingerul muzicii

Cu totii am auzit despre ingerul muzicii din celebra piesa “Fantoma de la Opera” dar exista un inger real al muzicii in viata noastra care nu este o fantoma. Numele sau este Sandalphon si acesta este gardianul zodiei Pesti, acest semn zodiacal creativ si artistic. Te-ai intrebat vreodata de ce asa de multi oameni din zodia Pesti sunt asa de buni la muzica si la cantat sau compus de orice fel ?

Ei il au pe Sandalphon de partea lor. Daca esti muzician si tu sau doar iti place muzica, Sandalphon este ingerul ce iti este alaturi in acele cantari romantice, cu cantece ce te fac sa simti tristete sau bucurie. Sau daca iti ramane un cantec ce iti tot ruleaza in cap, el ramane acolo cu un scop si contine de regula un mesaj de la Sandalphon. Nu trebuie sa fii Pesti ca sa primesti mesajele acestui arhanghel. Muzica a fost dintotdeauna un mare vindecator iar Sandalphon este arhanghelul care te ajuta sa iti gasesti vindecarea si pacea. Cand ai un cantec ce iti ruleaza in cap, asculta-i cu atentie versurile. Ce incearca Sandalphon sa iti spuna ?

Ce trebuie sa stii despre arhangheli si cum sa te conectezi cu ei

MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII

Sursa : thewildchild.co.za

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 12/01/2021